Kezdőoldal Ágak Új üzlettársak, új energiák – pezsgő Molnár-ág start

Új üzlettársak, új energiák – pezsgő Molnár-ág start

A legfontosabb hír a Molnár-ág novemberi Start képzéséről: 30 új beiratkozó jelent meg a többi üzlettársuk mellett! Ez a külső szemlélő számára is azt sugallja, hogy nagyon jó úton járnak és hogy az októberi kulcsember-képzés nagyon eredményes volt.

Tűzgyújtás, majd Reg-Enor
A tüzet az első témával Molnárné Szélpál Andrea gyújtotta be. A „Jövőd és lehetőségeid a Biocom üzlettel” című előadás, valamint Andi lelkesedése és céltudatos gondolkodása mindenkit azonnal lázba hozott!

A szünet után Szabó Szigfrid, a Biocom egyik legsikeresebb terméke, a Reg-Enor feltalálója következett, aki segítőkész előadásában tényszerűen rámutatott: igen, ma minden háztartásban nagy szükség van erre a készítményre! A munkatársak nagy szeretettel és figyelemmel hallgatták a szakembert, aki most sokak örömére Szegedre látogatott. (Aki lemaradt róla, folyamatosan olvashat friss tapasztalatokat a Karcsúsodjon velünk!” rovatban.)

Pénzgyártás és elismerések
Az utolsó téma a pénzgyártás kérdése volt a Biocom üzletben. Ez a téma Molnár Antal ágvezetőre várt, aki igyekezett egyszerűen és dinamikusan megmutatni az első sikeres lépéseket az üzletben. Mint hangsúlyozta: ne feledd, pénzt vagy kifogást lehet keresni! Előbb vagy utóbb mindkettőből sok lesz… A vasárnap délutánt a sok új minősült üzlettárs elismerésével zárták, a képek magukért beszélnek. „Mindenkinek ennyi minősült üzlettársat kívánok. Mindenkire nagyon büszke vagyok!” – ez a kívánság és felkiáltás szintén Molnár Antaltól ágvezetőtől származik…

(S egy friss hír ismétlésképpen: a novemberi kulcsember-képzésüket követően december 6-án lesz az évzárójuk, mint ez itt is olvasható részletesebben.)

Molnárné Szélpál Andrea gyújtotta be a tüzet

Telt ház a Novotelben

 

Ezeket olvastad már?