Kezdőoldal Ágak Új HV és Ezüst HV – Erdélyi ünnepek még Karácsony előtt

Új HV és Ezüst HV – Erdélyi ünnepek még Karácsony előtt

Sokan, akik még nem építettek hálózatot (esetleg nem jó helyen…), el sem tudják képzelni, micsoda ajándék a jó szponzori vonal. Aki benne van, és élvezi az előnyeit, olyan számára, mint a friss levegő. Természetes. Példamutatás, támogatás, szeretet, baráti kapocslatok, jövőkép. Az alábbi írás(ok) kiindulópontja is ez. Hiszen Vizoli Márta tulajdonképpen Kercsó Orsolya “álma”, aki pedig a Csibi házaspár csapatának egyik oszlopa. Mindhárman leírták friss gondolataikat annak kapcsán, hogy Márta a hatos szint után most már a vezetők táborának teljes jogú tagja lett, amit a novemberi Start képzésen ismertek el és ünnepeltek. Két ok is volt az elismerésre: ezáltal ugyanis Kercsó Orsolya megkapta az ezüst kitűzőt. S képzeljük csak el: ha a teljes “felmenő” sor megnyilvánulna most ezeken a hasábokon, olvashatnánk Péter Ági és Csaba, Vass Szombatfalvi Zsuzsa és Vass Oszkár, Ferenczy László, Lőrincz János sorait is, sőt, Kovács Zoltán is írhatna – akinek szintén sokat köszönhetnek. A Biocom üzletben jártasak most csettinthetnek: ez igen! Érdemes egy ilyen vonalba (is) “beleszületni”, a számos másik eredményes, sikeres mellett. Vizoli Márta Gyergyószentmiklóson erősítette a Biocom hírnevét. Jöjjön tehát a három vallomás, amiből talán az is kiderülhet, miért lehetséges, hogy töretlen a sikere az erdélyi, Péter-ágnak?

Vizoli Márta: Segíthetek!
“Egy éve vagyok a Biocom tagja, mivel nagyon fontos számomra a saját és a családom egészsége és úgy éreztem, így hasznára leszek a nagy egésznek is. Az elmúlt egy évben kitartóan dolgoztam, sokat olvastam, tanultam, nagyon sokat segített és tanított a szponzorom, Kercsó Orsolya, nélkülözhetetlenek voltak a képzések és a közösség, ahol jól érzem magam. Most, hogy elértem a kitűzött célomat, a hálózatvezetői szintet, egy szusszanás és jöhet a következő cél, az ezüst hálózatvezetői szint. Nagyon hálás vagyok a csapatomnak és nagyon örvendek, hogy segíthetek nekik abban, hogy megvalósíthassák álmaikat. Végtelen hálám szponzoromnak, a Péter házaspárnak és a csapatomnak.”

A Csibi házaspár, Margitka és Tamás ölelésében az új Ezüst Hálózatvezető, Kercsó Orsolya

Kercsó Orsolya: Csapat, szeretetből
“Az élet azt hozza számodra, amit akarsz, ha hiszed, vágyod és teszed. A 2011-es év végén volt egy álmom, ami az EHV (Ezüst Hálózatvezető) szintről szolt. Nem volt kérdés, hogy megVAN. A már meglévő HV munkatársam, Vitos Irma mellé kerestem a másodikat. Köszönöm szépen neked Márta, hogy elfogadtad a tanításom, lemásoltad a munkám és nagy fegyelemmel, céltudatossággal végzed a vezetői feladataid. Kilenc hónap alatt nagyon sokat változtál, fejlődtél, egy nagyon jó csapatot raktál össze, ami a benned lévő szeretetből ered. Kívánok neked sok vezető gondolkodású munkatársat.

Ez úton szeretném Irma, neked is megköszönni a vezetői munkádat, példaértékű, amit önállóan megvalósítasz. Büszke vagyok, hogy a csapatom tagja vagy. Köszönet szponzoraimnak, Csibi Margitnak és Tamásnak, a Péter házaspárnak, Áginak és Csabának, hisz együtt lehetünk azok, akik.”

Csibi Margitka és Tamás: Mi a jó munka?
“Ezelőtt hét évvel, amikor találkoztunk az Ökonettel, a jó munka, mint fogalom, nem létezett a mi gondolatvilágunkban. Amiért hálásak vagyunk, hogy élt bennünk a vágy, hogy valami többet akarunk, szeretnénk bevinni valami plusz dolgot amellé, amit csinálunk. Úgy éreztük, van bennünk elegendő felhajtóerő és hit, bármihez fogunk.

A jó munka
Azt, hogy mi a jó munka, később egy vezetőképzőn hallottuk Kovács Zoltántól.

Mi a jó munka? Aminek értelmét látod, amit élvezettel csinálsz, ami biztosítja a személyes fejlődésedet és az anyagi jólétet. És ez így van, ezt találtuk meg mi a Biocomos munkánk során. Nagyon szeretjük ezt a munkát. Jó érzés átadni embereknek azt az életformát, amit itt tanultunk. A munkák során nagyon sok értékes emberrel ismerkedtünk meg, akikből törzsvásárlóink, üzlettársaink és vezető munkatársaink váltak. A fejlődést, a pezsgést a csapatunkban a rendszeres képzéseknek köszönhetjük, hiszen tudjuk, hogy képzés nélkül ebben az üzletben lehetetlen sikereket elérni.

Nagyszerű felső vezetők
Köszönjük szépen felső vezetőinknek, Lőrincz Jánosnak és Marikának a tanítását, nagyon szeretjük és tiszteljük őket. Ferenczy Lászlónak, aki a csapatunkban nagyon meghatározó személyiség, Vass Szombatfalvi Zsuzsának és Oszkárnak, akik igazi példaképek, Péter Ágnesnek és Csabának, akik napi szinten segítenek, hogy egyre jobbak legyünk ebben az üzletben. Nagyszerű felső vezetőink vannak, szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen van kitől tanulni, van kiket követni. Rendszeresen szervezünk házi infókat, családi tájékoztatókat, személyes megbeszéléseket és munkatársi összejöveteleket. Vagyis működtetjük a meghívást a Biocomban.

Egy vezetői csapat: Vizoli Márta új HV, Kercsó Orsolya Ezüst HV, Vitos Irma HV

Gazdagodunk, gratulálunk
Ebben a hónapban ezüst hálózatvezetővel (is) gazdagodott a csapatunk. Kercsó Orsolya csapatában megszületett a második hálózatvezető, Vizolí Márta. Gratulálunk Mártának, elkötelezett, komoly, céltudatos és szeretettel teli vezető. Gratulálunk Orsinak is, hiszen szintén komoly, céltudatos vezetővé fejlesztette magát. Kezébe vette az irányítást, rendszeresen infózik, folyamatosan új embereket indít, tanul és tanítja a munkatársait. Példaértékű a hozzáállása, a komolysága. Mindkettőjüknek kívánjuk, hogy minden vágyukat, álmukat megvalósítsák.”

Ezeket olvastad már?