Kezdőoldal Ágak Új év, új lehetőségek: merjünk nagyot álmodni! Ennek szellemében indítottak győrsági Mini Starttal a Csordás csapatban

Új év, új lehetőségek: merjünk nagyot álmodni! Ennek szellemében indítottak győrsági Mini Starttal a Csordás csapatban

A Csordás csapat, kiegészülve a felső ágvezetéssel, Kónya Gyurival és párjával, Krigel Zsuzsival (jobb szélen)

– Minden rajtunk múlik, merjünk változtatni, mindegy, milyen életkorban, életszakaszban vagyunk. Az életünkből csak egy van, nem mindegy, hogy milyen körülmények között éljük le, s közben mennyire vagyunk hálásak – foglalta össze a január 19-i, a győrsági IKSZT Művelődési Központban tartott rendezvény üzenetét Nagy Károlyné. A még négyes szintű, a Sinka-ágban dolgozó munkatárs megtiszteltetésnek érzi, hogy őt kértek meg a szavai szerint „elképesztő képzési nap” visszatekintőjének elkészítésére. Mi tagadás: tartalmasra sikerült, köszönet érte!

A vezetők balról jobbra: Tóth István, Gutoriné Illés Tímea, Kónya György Ezüst Hálózatigazgató, Krigel Zsuzsa, Csordás Anikó Arany HV, Tóthné Molnár Ibolya, Nagy Zsuzsanna

A változások éve!
Hatalmas érdeklődés övezte az év első Mini Start képzését. Még Vác mellől, Nagymarosról is érkezett munkatárs. Elkezdődött tehát egy új év, 2019, a „változások éve” Győrben is, mégpedig a havi kétszer tervezett Mini Startképzések elindulásával.

Ők a legfontosabbak: a vendégek!

Kónya György ágvezető indított
Az indítót Kónya György, a hálózat egyik alapítója, Ezüst Hálózatigazgató nyitotta meg, aki felvázolta a Biocom adta lehetőségeket. Ez a nap rámutatott arra, hogy együtt mi mindenre vagyunk képesek. Mert, mi is kell a teljes élethez? Egészség, Pénz, Szabadság és fejlett személyiség. Az egész nap erre  a 4 fontos dologra épült.

Kónya György Ezüst Hálózatigazgató

Kónya Gyuri előadás közben

Csordás Anikó a képzések által választott új életutat
Csordás Anikó Arany Hálózatvezetőnk vette át tőle a szót, aki elmesélte, hogyan és honnan indult el a Biocomos pályafutása. Első és nem utolsósorban ő is fogyni szeretett volna, ami sikeresen meg is történt, 4 hónap alatt elérte a vágyott eredményt. Azzal, hogy eljárt képzésekre, egy új életutat választva eredményes, kitartó munkájának köszönhetően 3 éven belül Arany Hálózatvezető lett. Csapatával már önálló kulcsember képzéseket is indít. A legutóbbi, a vecsési december elején volt, a következő március 17-18-án lesz.

Nagy Zsuzsanna: Ne hagyd ott a többi szeletet!
Nagy Zsuzsanna gyirmóti hálózatvezetőnk folytatta az előadást nagyon jó témával, ő a Biocom Életmódprogramot mutatta be. A lényeg, hogy mit ragadsz meg belőle: szeleteket csak, vagy kell az egész torta… Zsuzsanna azt tanácsolta mindenkinek, ha már egy szeletet választott, akkor ne hagyja ott a többit se! Számára is például egy új lehetőséget hozott az életében a Biocom, egy jövőképet, hogy lehet másképp is élni. Ő is nagyon fontosnak tartotta, hogy elmondja, képzések nélkül nem lehet sikeres senki. Ő az első képzéstől kezdve mindegyiken részt vett!

Nagy Zsuzsanna hálózatvezető

Pataki Szarvady Beatrix termékkel indult, de már üzletben gondolkodik
Pataki Szarvady Beatrix, Nagy Zsuzsanna új 6-os szintű munkatársa a TOP 10 termékről beszélt, hogy milyen hatással vannak ránk egészségi szempontból ezek a készítmények. Nem utolsósorban, mennyit segített számára a gyerekvállalásban, három sikertelen lombikprogram után – a negyedik ugyanis sikeres  lett… Ő azt mondja: mindezeknek ebben is nagy szerepük van. Nem mellesleg  11kg-tól is sikerült megszabadulnia, amiért nagyon hálás. Az ő célja is, mivel üzletben gondolkozik, hogy hálózatvezetőket neveljen.

Pataki-Szarvady Beatrix 6-os szintű munkatárs

Kriskó Andrea: Fontos a bélflóránk
A következő előadó Kriskó Andrea 5-ös szintű munkatárs volt, aki bemutatta nekünk a dr. Deák Sándor által összeállított prevenciós csomagokat, hogy egészen a csecsemő kortól minden korosztály számára tudjunk termékeket ajánlani. Andi felvázolta, hogy mennyire fontos az is, hogy a bélflóránk is rendben legyen, hiszen a „második immunrendszerünk” a bélrendszerünk. Andi saját családjában is alkalmazza a termékeket, fiának éveken át tartó migrénes fejfájása kapcsán vannak kedvező tapasztalatai. És hallhattunk a továbbiakban rengeteg terméktapasztalatot, van aki már húszéves észlelettel is rendelkezett!

Kriskó Andrea 5-ös szintű munkatárs

Csordás Anikó: Az élet a HV szinten túl kezdődik!
Kávészünet után ismét Csordás Anikó Arany Hálózatvezetőnk folytatta „Ahol a pénz lakik” címmel. Anikó felvázolta a lehetőséget, hogy azon felül, hogy bárki beregisztrál a rendszerbe, a különböző kedvezményszinteken felül egy úgynevezett új jövedelemforrást tud beépíteni az életébe. Elmondta, hogy a pénzt tekintsük egy energiaforrásnak, egy eszköznek ahhoz, hogy az életünket jobbá tehessük. Hálával kell rá tekinteni és pozitívan, hiszen a pénz is egy energia. Megmutatta nekünk, hogyan lehet rövid időn belül hálózatvezetői szintre jutni, hiszen addig csak egy tanuló időszak tart, a marketingterv öt lépcsője. Ahogy fogalmazott: az élet a HV szinten túl kezdődik.

Csordás Anikó Arany Hálózatvezető előadás közben

Semmi nem számít… csak csináld!
A következő blokk a „Termékből üzlet” sokatmondó elnevezést kapta, ahol kezdő, haladó és vezető munkatársak mondták el, hogyan indultak el a Biocomban és hogyan váltak üzletépítőkké. Itt látszódott igazán, hogy nem számít, hány éves vagy, nem számít, mivel foglalkozol s az sem, hogy milyen végzettséged van, csak csináld. Mindenkinek ott a lehetőség, egy új vásárlónak is kérdés, mit akar kezdeni vele, ebben segít a szponzor, aki megfogja a kezünket és megmutatja ezt a csodás utat, ami a siker és egy jobb élet felé vezető út.

Kónya György: Az életidőt semmi sem pótolja!
Kónya György Ezüst Hálózatigazgatónk zárta a napot a Biocom, mint életforma előadásával, és útravalóul a következőket mondta. Ő is elindult valahonnan, nem volt szabadideje, a 24 óra gyorsan elment és a gyerekek felnőttek közben. Az életidőt semmi sem pótolja! Ezért látta a Biocomot egy jövőképnek, ami szabadságot, időt és nagyon fontos, életidőt adott neki. Az életkor itt nem számít, 10 évestől 70 éves korig bárki belevághat, a határ a csillagos ég. Csak akarni kell hiszen, minden fejben dől el… Az eszközök adottak a tanuláshoz, hiszen ez is egy szakma, és hogy a személyiségünk változzon, már napi 20 perc olvasás is sokat segít. S persze a CD-k hallgatása, amiket a Biocomban dolgozó emberek, orvosok, természetgyógyászok állítottak össze azért, hogy tudjuk képezni magunkat. A sorokat a Mátrix című film idézetével zárta: „Nem azért jöttél el ide, hogy meghozd a  döntést, azt  már meghoztad. Azért jöttél, hogy megértsd a döntésed okát.” Mit látunk meg egy másik szemüvegen át nézve? Termékeket, saját boltot, marketing stratégiát? Tisztítsuk meg, hogy jobban lássunk…

Kérdés, hogy a további életünket hogyan éljük le – ez mind csak rajtunk múlik. Változtasd meg a gondolataidat és megváltozik az életed!

Hatalmasak a céljaink!
Szárnyalunk tovább, februárban elindulnak a győri Reg-Enor estek, életmódestek és folytatjuk a havi két Mini Startot Győrben és Mosonmagyaróváron egyaránt. Hiszen képzések és rendezvények nélkül nincsen jövő! A Csordás csapat az idén hatalmas célokat tűzött ki és együtt, csapatban el is fogjuk érni. Mert a mi mottónk: „Ahol akarat van, ott út is van.”

Több mint 30 vendég volt az idei első győrsági Mini Starton

 

 

 

Ezeket olvastad már?