Kezdőoldal Ágak Turbó Start program a Kónya-ágon, Ezüst HV avatással (Hliva Ildikó)

Turbó Start program a Kónya-ágon, Ezüst HV avatással (Hliva Ildikó)

A csapat az Aquincum Hotelben tartott képzésen. A "guggoló" sorban ott vannak az ágvezetők: (balról) Komporday Annamária, Sinka Gyula és Tímea, Krigel Zsuzsi és Kónya György, mellettük Kerekes Balázs és Szilágyi Szabolcs.

A csapat az Aquincum Hotelben tartott képzésen. A “guggoló” sorban ott vannak az ágvezetők: (balról) Komporday Annamária, Sinka Gyula és Tímea, Krigel Zsuzsi és Kónya György, mellettük Kerekes Balázs és Szilágyi Szabolcs.

A Kónya-ág Budapesthez közelebb eső része Budapesten tartotta a Start képzését május elején. Ez főként a Sinka-ágon (még pontosabban: a Komporday-ágon) belül működő, jóval 30.000 pont felett teljesítő Hliva Ildikó-Kerekes Balázs csapatra vonatkozott. Az anya-fia páros a kezdetektől figyelemreméltóan dolgozik, aminek most látványos az eredménye: a még mindig gimnazista, a Start képzésen házigazdaként is kiválóan teljesítő Balázs áprilisban, míg Ildikó májusban lett Ezüst Hálózatvezető! Erről később bővebben szólunk, ám a nap krónikájához még hozzátartozik, hogy a család egyik, Radányi Lászlóné Marcsi által vezetett lábán Némedy Gy. Gabriella is elérte a HV szintet! Ehhez is gratulálunk, valamint a képzés felelevenítését segítő, a csapat tagjaitól érkező véleményekhez is. Mert azok egyértelműen jelzik a program sikerét…

A nap házigazdájaként is jól teljesített, az egyébként világbajnok erőemelő Balázs

A nap házigazdájaként is jól teljesített, az egyébként világbajnok erőemelő Balázs

Némedy Gy. Gabriella, aki most érte el a hálózatvezetői szintet

Némedy Gy. Gabriella, aki most érte el a hálózatvezetői szintet

Némedy Gy. Gabriella (aki most minősült HV szintre): Egy szívként dobbantunk
Mit adott nekem a vasárnapi képzés? Egy olyan fantasztikus napot, amit sosem fogok (nem is akarok) elfelejteni! Most éreztem először, hogy egy szívként dobban a csapat lelke! És ez valami fantasztikus érzés volt!

Radányi Lászlóné (az új HV szponzora, szintén hálózatvezető): A legjobb helyen vagyok!
Köszönöm mindenkinek a vasárnapi képzést, szerintem fantasztikus volt a csapat. Ismét megerősödött bennem, hogy a legjobb helyen vagyok! Jó volt látni, hogy mindenki a maximumot hozta ki magából és a fejlődést, ahogy kezdtük és ahol most tartunk. Balázs fantasztikusan vezette le az egész napot és az előadók is szuperek voltak! Nagyon büszke voltam, hiszen ünnep volt számunkra ez a nap: egy ezüst HV-t avattunk Hliva Ildikó személyében és egy HV-t, Némedy Gabit. Szívből gratulálok a szintlépőknek! Nagyon jól éreztem magam és remélem még sok ilyenben lesz részem.

Kubala Katalin (hálózatvezető): Várom a folytatást!
Szponzorom, Hliva Ildikó, aki egyben a legjobb barátnőm is, valamint a kisfia, Kerekes Balázs fantasztikus napot csináltak, mind az üzlet-, mind személyiségfejlesztés terén. Érthetően, egyszerűen elmondva azt, amit egy új embernek tudnia kell kezdésként egy MLM rendszerről, konkrétan a MI rendszerünkről, a BIOCOM életformáról. Nagyon köszönöm ezt a napot  Ildikónak és Balázsnak, nagyon várom a folytatást.

Hliva Ildikó most lett Ezüst HV! Mellett a fia, a szint Ezüst Hálózatvezető Kerekes Balázs és az ágvezetőjük, Komporday Annamária.

Hliva Ildikó most lett Ezüst HV! Mellett a fia, a szintén Ezüst Hálózatvezető Kerekes Balázs és az ágvezetőjük, Komporday Annamária.

Bezeczky Gizus (aki már társult HV): Lenyűgöző fiatalember, csodás „ezüst” anyával
Május 8-án egy energikus, „ezüst fokozatú” fiatalember, Kerekes Balázs által vezetett fantasztikus képzés részesei voltunk. Az előadása, a tudása, egyszerűen lenyűgöző volt… A nap fénypontja Hliva Ildikó ezüst hálózatvezetői szintre lépése volt. A csodálatos videó, amely tükrözte a röpke két év alatt elért sikereit, megható, egyben szívet melengető volt.

Adámi Gáborné: Nagyot alakított Balázs
Vendégeimnek leesett az álla, mikor megtudták, hogy Balázs még csak gimnazista, és ott áll kinn, ő vezeti le végig a napot. Nem semmi ez a srác!
Balázs nagyon nagyot alakított, jól összeszedte a csapatot, és nagyon szépen felosztotta a feladatot a tagok között.

Hegedüs Szilvia: Csak a sikerrecepteket kell követnünk
Ha két szót kellene mondanom a vasárnapi képzésre, azt mondanám: felemelő, fergeteges!! 🙂 Én még soha nem éreztem ilyen jól magam. Annyira természetes volt, laza, de közben pedig komoly és szakmai, hogy csoda. Meg kell értenünk, hogy nem nekünk kell feltalálnunk új dolgokat, nem kell okosabbnak lennünk másoknál, az nem vezet eredményre. Azt kell csinálnunk, ami a többi embert is sikerre vitte, a szponzorainkat kell követni, másolni a munkamódszereiket.

Én úgy gondolom, nagyon fontos, az is, hogy milyen csapatban dolgozhatunk! Büszke vagyok rá, hogy ide tartozhatok, és köszönöm a lehetőséget, hogy egy kis szeletet én is megmutathattam magamból.

Szintlépők a csapatban

Szintlépők a csapatban

Mihályné E. Vali: Valós, hiteles tudás
Hogy mit adott nekem a vasárnapi Startnap? Nagyon sok információ hangzott el, amit hasznosítani lehet. Én személy szerint szeretem azt a fajta előadást, ami magával ragad. Mert érdekes, mert mondandója van, mert az előadó velem van és nem előttem kilométerekkel… Engem igazán az fogott meg az egész napban, hogy akik kiálltak, beszéltek, elmondták a „tudásukat”, tapasztalataikat, igazán az övék volt! Köszönöm mindenkinek, és sokadjára írom, mondom: jó közétek tartozni!

Kozora Maja: Azt adta, amit kell, elérhetően
Gondosan felépített, szuper jó nap volt! Azt adta, amit egy kezdőnek adnia kell. Megmutatta az előadókon keresztül, hogy hogyan kezdhetjük el az üzletet, mi az, amit tennünk kell ahhoz, hogy elérjük az elképzeléseinket, az előadók tapasztalatain keresztül, akik „csak” magukat adták, és ettől volt igazán elérhető a számunkra.

Gönczi Nikolett: Leendő Lőrincz Jánosunk a színen…
A vasárnapi képzés példamutató volt és egyben inspiráló is. Amit kaptam tőle? Pontos példa arra, hogy hogyan is kell ezt az üzletet profin csinálni. Balázs előtt le a kalappal, amilyen profizmussal végig vezette a napot szívből gratulálok neki. Benne olyan sok van, hogy ezzel a lendülettel, dinamikával, kitartással és hittel leendő Lőrincz Jánosunkat köszönthetjük majd egy pár év múlva. 🙂

Nagyné Korcsik Erika: Csodás, csodás…
Megerősítést kaptam, hogy a legjobb helyen és a legjobb csapatban vagyok, amit oly nagyon szeretek az emberek segítésében! Csodás emberek között csodás élet vár ránk.

Kálóczi Zoltán: Ott fogok állni!
Nagyon érdekes, és izgalmas volt látni és hallani, hogy csinálják a NAGYOK!
Ígérem, hogy mindent elkövetek, hogy egyszer ÉN is ott állhassak!

Gyulavári Erika: Több, mint egy Est
Sokkal több információt kaptam, mint a Reg-Enor Esten. Több információt kaptam a lehetőségekről is, amelyeket eddig csak hozzávetőlegesen érintettünk.

Biztatást kaptam arra, hogy ne adjam fel! Van még az én koromban is remény a változtatásra, mind egészségügyi, mind anyagi területen. Soha sem késő változtatni! Igazán  lenyűgöző volt Balázs stílusa, kedvessége, rátermettsége és közvetlensége. Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a továbbképzésen.

Szomorú Mónika: Keresztmetszet az üzletről, családias hangulatban
Tetszett az, hogy valóban családias a hangulat. Az emberek nem irigykednek, hanem valóban örülnek mások sikereinek. Valamint nagyon jó keresztmetszetet adott a nap az üzletről: hogyan lehet egyszerűen dolgozni, lépésről lépésre fejlődni. Valóban másolhatóak a tanácsok.

Nemes Katalin: Nem volt unalmas…
Szinte elröpült az idő! Azt gondoltam, unatkozni fogok, de nem így történt! Sok ötletet kaptam az induláshoz. A termékek bemutatásánál tetszett, hogy tapasztalatokat hallottam és már eszembe is jutott egy-két ismerősöm, akik szintén ilyen problémákkal küzdenek.

Gimnazista üzletember: Kerekes Balázs, Ezüst HV

Gimnazista üzletember: Kerekes Balázs, Ezüst HV

Turbo Start – avagy hogyan legyél 3 hónap alatt vezető? Erről tartott előadást Bezeczky Gizus, aki már hatos.

Turbo Start – avagy hogyan legyél 3 hónap alatt vezető? Erről tartott előadást Bezeczky Gizus, aki már hatos.

Egészségjavítás Biocom termékekkel – ’Dr. Korcsik Erika előadásában

Egészségjavítás Biocom termékekkel – ’Dr. Korcsik Erika előadásában

A "NEM"-ek kezelése – Kubala Katalin hálózatevező prezentációban

A “NEM”-ek kezelése – Kubala Katalin hálózatevező prezentációban

Hogyan csinálj 200 pontot? Hitelesen szólt a témáról Radányi Marcsi, akinek már HV lába is van.

Hogyan csinálj 200 pontot? Hitelesen szólt a témáról Radányi Marcsi, akinek már HV lába is van.

 

 

Ezeket olvastad már?