Kezdőoldal Ágak Történelme csúcsán a Czentlaki-ág – Visegrádon a csapat mind a 41 HV-ja pallérozódott az idei első vezetőképzőn

Történelme csúcsán a Czentlaki-ág – Visegrádon a csapat mind a 41 HV-ja pallérozódott az idei első vezetőképzőn

Ferenczy Lászlóval

Idei első vezetőképzőjét a Visegrádi Silvanus Hotelben tartotta a Czentlaki-ág. Az impozáns szállodában már másodszor jártak, hiszen a csodás dunakanyari látkép megunhatatlan, és minden évszakban más arcát mutatja. De ez csak a külcsín, a belső tartalom is minden igényt kielégítő volt az ág régi és új vezetői mellett meghívott előadóként Ferenczy Lászlóval és Kerner Tiborral. Köszönet Surányi Ági Arany HV-nak a beszámolóért, mely azoknak is tartogat bőven használható információkat, akik nem lehettek ott.

Czentlaki Zoltán ágvezető

Együtt a legújabb hálózatvezetőkkel


Fegyelmezetten, pontosan

A Czentlaki-ág munkatársaira jellemző módon, jóval a 10 órai kezdés előtt az előadóteremben ülve várták, hogy elkezdődjön a nap, hiszen ide mind a 41 HV munkatárs tanulni, fejlődni jött… Ez a fegyelmezettség, a pontosság amúgy is jellemző csapatunkra, hiszen vezetőink maguk is példát mutatnak ebben. A program eleve várakozással töltött el mindenkit, hiszen vezetőinken kívül elfogadta meghívásunkat Ferenczy László, Arany Hálózatigazgató, akit mindannyian tisztelünk, szeretünk…

Czentlaki Zoltán: Csúcs!

Az első nap délelőttje Czentlaki Zoltán ágvezető előadásával indult, aki már az első bejelentésével megalapozta a nap jó hangulatát: a márciusi hónapban az ág eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta: 230.000 pontértékkel zárta a hónapot! (Mint később kiderült, a Biocom hálózat is története eddigi legeredményesebb hónapját zárta márciusban.)

Friss hálózatvezetők: a Witzing házaspár


Witzingék már nem csak a kilókról híresek

Ágvezetőnk a bejelentés után azokat az új hálózatvezetőket köszöntötte, akik most először vehettek részt a Biocom cég által finanszírozott 3 napos képzésen, így rövid bemutatkozást kért Surányi Ágnes Arany HV csapatából, a Sarkadi Évi HV szponzoráltjaként jelenlévő Witzing házaspártól, akiket jól ismer már a hálózat, hiszen Zoli 60 kilós fogyásáról már szinte mindenki értesült. A Kongresszusi Központban, a márciusi Biocom Hálózatépítők Nemzetközi Találkozóján ő is az előadók között szerepelt, és ez a példamutató szép eredmény indította el őt is a hálózatépítés útján…

Ruzsics Bernadett a legújabb hálózatvezető a Czentlaki-ágban


Ruzsics Bernadett egy leendő aranycsapat tagja

Majd következett Ruzsics Bernadett, a legfrissebb hálózatvezető, aki Forgácsné Anett Ezüst HV harmadik vezetője lett. (Anettnek nagyon közel az arany minősülés!)

Az ágvezető a vezetői feladatokról

Czentlaki Zoltán ezek után a vezetői feladatokról beszélt, melynek első kitétele a vezető fogalmának meghatározása. „Vezetőnek lenni nem csak tudás, hanem viselkedés, hiszen a vezető fogja össze a csapatát, Ő a csapat energiaforrása.” Néhány alapgondolat az előadásból:

  • Nekünk, vezetőknek kell megfelelő emberekké válni, hogy kövessenek minket!
  • Példát kell elsősorban mutatnunk, hiszen az a feladatunk, hogy a hozzánk csatlakozó ember szárnyaljon. Ehhez pedig nekünk is egyre jobb emberré kell válnunk!
  • Vezetőként annyira vagyunk sikeresek, ahányadik „polcra” tettük a BIOCOMOT!
  • A HV szint nem cél, hanem egy állomás!
  • Hogy ki leszel 5 év múlva, az attól függ, kikkel veszed körül magad, és milyen könyveket olvasol.

Czentlaki Beatrix: HIT önmagamban!

Rövid szünet után Czentlaki Beatrix ágvezető a saját meglátásaival egészítette ki Zoli gondolatait, melynek mottója így hangzott: hit – önmagamban.

  • Az önértékelés fontosságáról beszélt: szeresd magad! – Ha a munkádban eredményesebb akarsz lenni, fejleszd az önbecsülésed!
  • A mi üzletünk egy életmódfejlesztő üzletág, mely a tanításról szól.
  • 3 dolog kell hozzá: képesség, motiváció, hozzáállás!

Nagy Ádám hálózatvezető, a februári Mercedes- és Kupagyőztes az ágvezető házaspárral

Nagy Ádám: Így lehet egy hónap alatt duplázni

A szünetig Nagy Ádám hálózatvezető tartott ismertetőt arról, hogyan is lehet 1 hónap alatt megduplázni a pontjaidat és a jutalékodat. Ugyanis Ádám az a fiatalember, aki édesanyja, dr. Pollák Éva főorvos asszony és hálózatvezető példáját követve üzletet látott a Biocomban. Meghallotta ágvezetője, Czentlaki Beatrix mondatát, hogy „az águnkban még senki sem nyerte meg cégautót” – ez a mondat Ádámban gondolatokat indított el… A gondolatot tett követte, és február hónapban hozzá és a csapatához csatlakozott 49 új ember, akikből 18 fő 200 pontos volt, és ezzel a teljesítménnyel Ádám elsőként ülhetett bele a vadonatúj céges Mercibe!

Egyedék is beszálltak a versenybe

Példáját április hónapban két munkatársunk is követte, és indult el a versenyben. Egyik márciusi versenyzőnk az Egyed házaspár, akik beszámoltak arról, hogy múlt hónapban összesen 44 fővel /18fő 200 pontos belépővel sikerült bővíteni a csapatukat és izgalommal várják az „eredményhirdetést”.

Ferenczy László: Fogd fel küldetésnek a munkádat!

Ebédszünetünk után Ferenczy László a tőle megszokott érzelmi töltéssel, szenvedéllyel kezdte előadását, természetesen – kőkemény profiként – a Czentlaki házaspár, tehát ágvezetőink „felemelésével” indított, a hitelességüket, elért sikereiket, a csapatukat méltatva. Saját életútjáról hozott példákkal beszélt arról, hogy a világban minden ok-okozat függvénye, és az élet egyetemes törvények szerint működik. Ha az életidőd uralod, csak akkor vagy igazán SZABAD! Beszélt arról, hogy a mi üzletünk – mely „szembenézős” üzlet –, A BIOCOM mi magunk vagyunk, a hitelességünkkel a céget, a termékeket és a cég filozófiáját képviseljük. Vezetőként nem kérdés, hogy ott vagyunk minden rendezvényen, és a célunk az üzletben olyan erős kell, hogy legyen, hogy attól senki és semmi ne tudjon eltántorítani! Biocomosként az is fontos, hogy a saját egészségünkre is odafigyeljünk, hogy tudjuk jól kezelni pénzügyeinket, és ne felejtsünk el adakozni, valamint hálát adni azért, amink van! Ne feledjük: Mindannyian egyszeri, megismételhetetlen CSODÁK vagyunk!

Nagy Ádám beszámolója a versenyről

Kerner Tibor trénerrel

Hozd magad lendületbe

Háló Vincze Ildikó&Háló Péter hálózatvezető páros

Egy kis lazítás a tréning után

Csoportkép Kerner Tiborral

Czentlaki Beatrix az elkötelezettségről beszélt

Nagy Ádám beszámolója a versenyről

Lazítás után tervezés – három évre

A nap végére mindenki elfoglalta szobáját, majd megindult a csapatokban a műhelymunka. A szobákban, illetve a wellnessben a vezetők csapatösszetartást szerveztek, ki-ki a maga módján megvendégelte munkatársait, beszélgetések, jókedv, móka-kacagás hallatszott ki a szobákból… A kiváló vacsora után ágvezetőink egy órára még összehívták a csapatot este fél 9-re. Egy kis lazításra és időutazásra voltunk hivatalosak: az asztalokon 1-1 üveg rosé borral láttak vendégül bennünket (innen is köszönet érte…) és egy feladat várt ránk. Mindenki papírra vetette, hogy miként látja magát 2022-ben! A bátrabbak fel is olvastak néhány víziót, majd megbeszéltük, hogy majd 3 év múlva újra elővesszük ezeket az írásokat. Érdekes lesz…

Kerner Tibor a pénzről

Egy pihentető alvás után elfogyasztottuk választékos és minden igényt kielégítő reggelinket, és várt minket kiváló trénerünk, Kerner Tibor, aki már a harmadik alkalommal tartott a csapatnak szemináriumot. Korábban Érzelmi intelligencia a vezetésben, Időgazdálkodás tematikával, ezúttal pedig pénzgazdálkodási témával érkezett: Barátom a pénz címmel. Ez a 9 órától 5 óráig tartó kemény képzés – munkafüzettel megspékelve – szembesített bennünket azokkal a hétköznapi teendőinkkel, amivel a mindennapokban meg kell (kéne) birkóznunk. Sokan sokfélék vagyunk. Ki-ki eldönthette, hol is tart ebben a szegmensében az életének, és a képzési anyagból mit is kellene, akar, illetve tud beépíteni az életébe… (Azért elhatározások születtek… magam is elővettem ismét a kockás füzetet…)

Összevont vezetői értekezlet

Az este ismét szabadfoglalkozással, a wellnessel, illetve barátkozással telt, a vacsora ismét remek volt… (óooooh az a vargabéles vanília sodóval…), majd a fárasztó nap után az édes pihenésé volt a főszerep. Másnapi reggeli után az ágvezetőnk a 30.000 pontérték feletti csúcsvezetőkkel való értekezés után megtartotta a havi szokásos vezetői értekezletet, összevont formában. Ami „sajnos” a ritka alkalmak egyike, mivel Tóth Zsizsi már havonta önállóan tart vezető megbeszélést Kecskeméten a csapatának. Így most együtt értékelték a Czentlaki-ág márciusban elért rekordteljesítményét. Zsizsike csapatában a legeredményesebb hálózatvezetőnek járó kupát márciusi teljesítményéért Háló Vincze Ildikó HV kapta, aki párjával, Péterrel építi hálózatát. Természetesen együtt vették át az elismerést is.

A szeretetmarketing érzékelhető

Az elismerések, értékelések, vélemények, hozzászólások és havi tervezések után fájó szívvel hagytuk ott Visegrádot, és tért ki-ki haza saját otthonába. Én személy szerint szomorú szívvel, mert ennek a csapatnak minden egyes tagja a szívemhez nőtt. Hogy a szponzorom, Tóth Zsizsike által hirdetett szeretetmarketing fogalma létezik-e, nem tudom, de én érzem. Minden egyes alkalommal, amikor ezzel a csapattal együtt lehetek… Köszönöm!

 

Ezeket olvastad már?