Kezdőoldal Ágak Töretlen fejlődés a Molnár-ágban, áprilisban is

Töretlen fejlődés a Molnár-ágban, áprilisban is

Mindig öröm olvasni Molnár Antalnak, a szegedi központú ág vezetőjének havi beszámolóit. Mostani összefoglalója is mosolyt fakasztó, ugyanis további növekedésről számol be a „2013 a mi évünk!” szlogenjük jegyében. Ezt a tények is alátámasztják, ugyanis több ponttal zártak, mint márciusban… A növekedés, a több pontérték mögött persze a jobbnál jobb teljesítményt felmutató munkatársak állnak. Azaz, dehogy állnak. Szárnyalnak! A következőkben átadjuk a szót neki, hogy bemutathassa az újabb sikerszereplőket. Van köztük új hálózatvezető éppúgy, mint versenygyőztes, friss társult hv és leendő hv, aki épp alig maradt le az elsőségről fantasztikus teljesítményt nyújtva. Jön továbbá a már „megszokott” csoportkép is a minősültekről, akik a következő hónapok vezetői. Minden szereplő kapcsán érvényes az ágvezető meleg barátsággal megfogalmazott dicsérete: „büszke rátok az egész Molnár-ág”! Anti őszinte elismerése, a következő, szinte mindenkire érvényes mondattal is összefoglalható: „Nagyon büszke vagyok rátok, lányok”! Van kire, és van miért… (A sikerszereplőkkel a következő napokban természetesen bővebben is megismerkedünk majd ezen az oldalon, szokás szerint.)

Versenyzett, társult hv lett
Pielmus Edit 2012. szeptemberében választotta a Biocom üzletet és azt, hogy a kötöttségekből a szabadság felé indul. Edit őszinte alázattal fogadta Dankó János arany hv, felső vezetője útmutatását. A siker nem is maradt el, hiszen Edit áprilisban dupla teljesítményt mutatott fel Dankó János kitűnő szponzorálásával. Megnyerte a havi serleges versenyt, mert hét új vonalat nyitott és 6. karrierszintre lépett 4281 pontértékkel!

Ez a teljesítmény csak tervezett és fegyelmezett munkával érhető el, ami Editre és szponzorára, Jánosra is fantasztikusan jellemző! Nagyon példaértékű munkát láttunk tőlük.
Kedves Edit és János! Őszinte szívvel gratulálunk nektek!

Pielmus Edit: versenygyőzelem alázattal és elfogadással

A felső vezető is megérdemli az elismerést: Dankó János arany hv mostanában még fényesebben ragyog

Egy másik sikeres hölgy, másodikként
Fromanné Belák Katalin a következő sikerember a Molnár-ágból. Kati csak három hónapja tag, de áprilisban ő is megmutatta, hogy mit tanult a Molnár-ág üzleti képzésein. Kati is, csakúgy, mint Edit, hét új vonalat nyitott a múlt hónapban, de mivel az új vonalak pontjai kevesebbek voltak, mint Edité, így az előkelő második helyet érte el a havi serleges versenyben. Katira azért vagyok nagyon büszke, mert teljesen önállóan indított hét új embert! Példaértékűen felvállalja a Biocom programot és elkötelezett, képzésre járó emberSikereinek őszinte szívből örül: Kozmáné Gyovai Katalin 6. szintű, közvetlen szponzora és felső vezetőjük, Molnár Antal ágvezető. Kati májusi célja az 5. karrierszint!
Kedves Kati! Gratulálok e fantasztikus teljesítményhez és kívánom, hogy minden álmod, vágyad teljesüljön a Biocom programmal!

Fromanné Belák Katalin: a serleges versenyben második, üzletépítésben máris az elsők között – önálló munkával!

Katák kettőse. A szponzor, Kozmáné Gyovai Katalin is nemrégiben lett társult hálózatvezető

Új hv köszöntése a Molnár-ágban!
Farkas Antalné Éva nem gondolta tavaly augusztusban, hogy ilyen gyorsan valóra válik az életében a kívánság, hogy hálózatvezető lehet a Biocom üzletben, ezzel együtt életépítő lehet a saját és környezete életében! Éva nagyon jól tanítható és elfogadó ember. Fantasztikusan jó tulajdonsága a kitartás és a megoldások keresése.

Éva lányával, Farkas Évával együtt építi az üzletet. Csoportjuk létszáma: 45 fő, és az elmúlt hónapokban már ő is megnyerte a havi serleges versenyt, sőt, ami igazán példaértékű, hogy a csapatából Füstös Éva is megtette ugyanezt nemrégiben! Tehát amint látjuk, a jó hozzáállás, ebből következően a siker egyaránt másolódik. Éva ez évi terve: egy új hálózatvezető kinevelése a csapatból december végéig. Éva sikereiben osztozik közvetlen szponzora, Elek Tiborné Irénke, aki szintén néhány hónapja lett hálózatvezető.
Irénke és Éva fogadalma: nélkülük nem indulhat Djerba-szigetére a repülőgép!

Farkas Antalné Éva és Elek Tiborné Irénke: vezetők egymás közt (szponzorált - szponzor)

Farkas Éva mögött - bár most nem látszik - ott áll a lánya, Éva is...

Minősült munkatársak – akikről legközelebb írunk…
Nagyon büszke vagyok rátok, hiszen ti az előrelépést választottátok. Kívánom nektek, hogy minden hónapban legalább egy szinttel előrelépjetek, és soha ne feledjétek: ebben az üzletben pénzt, vagy kifogást lehet keresni – előbb, vagy utóbb mind a kettőből sok lesz…! Te döntesz, hogy melyikből!

Ezeket olvastad már?