Kezdőoldal Ágak Telt házas volt újév első Startnapja a Sinka-Gyuris-ágon a miskolci Pannonia Hotelben

Telt házas volt újév első Startnapja a Sinka-Gyuris-ágon a miskolci Pannonia Hotelben

Géczi Ildikó nyerte a céges kupát, amit boldogan mutatott meg a közönségnek élete párjával, Varga Sándorral

Géczi Ildikó nyerte a céges kupát, amit boldogan mutatott meg a közönségnek élete párjával, Varga Sándorral

A cím tulajdonképpen nem is újdonság, hiszen rendszeresen rengeteg az érdeklődő a Sinka-Gyuris-ág miskolci képzésein. Azért érdemes hangsúlyozni azonban a helyszínt, mert korábbi cikkünkben már jeleztük, hogy a Kónya-ág (melynek része a miskolci központú csapat) januártól külön tartja képzéseit Budapesten. A távolság miatt természetesen a Sinka-Gyuris-ág munkatársainak egy része is a fővárosba megy, ám még így is megtöltötték egy hotel termét a borsodi megyeszékhelyen. A részletes beszámolóért köszönet Patakiné Molnár Zsuzsinak, azaz Mollynak! Persze, az elolvasása után nehogy azt gondoljuk, „akkor ez pipa, mindent tudunk”, mert a hálózatépítéshez szükséges plusz csupán a helyszíni jelenléttel kapható meg…

Ujvári Zsuzsi: Mi vagyunk a felelősek a világért!
A nap háziasszonya Ujvári Zsuzsi Arany Hálózatvezető, aki már 4 éve használja a Biocom termékeit és építi hálózatát. A vezetők bemutatása után remekül rámutatott arra, hogy csakis mi, emberek vagyunk felelősek azért a világért, ami minket körülvesz: „Paradicsomi, természetes körülményekből egy szintetikus, mű világot teremtettünk”, ezt a világot a Biocom Életmódprogrammal jobbá tudjuk tenni magunk és környezetünk számára.

kép1

Bodnár Ivett friss hatosként az életmódról
Ezt az életmódot mutatta be elsőként Bodnár Ivett (Gyuris Annamari új társult hálózatvezetője), aki az előző hónapban érte el a 6-os szintet. Ivett számítógép grafikusként dolgozott, jelenleg a 3 éves kisfiát nevelő édesanya bombaként robbant az év végén. Egy évig 3. szintű munkatárs volt, minden képzésen részt vett, figyelt és jegyzetelt. Nem tartotta titokban a Biocom életmódot, így novemberre 5. szintre lépett és decemberben már a 4200 ponton zárt. Gratulálunk neki! J

kép2

Zsilinszky Ágnes és a vállalkozói gondolkodás

Ivett friss munkatársa Zsilinszky Ágnes októberben csatlakozott hozzá. Már az első hónaptól kezdve a vállalkozói gondolkodás és tudatosság jellemezte Ági munkáját. Lendülete és dinamizmusa példaértékű.

kép3 kép4 kép5

Patakiné Molnár Zsuzsi: Már most telt házas a februári Shiraz!

A folyamatos fejlődéshez nélkülözhetetlen hogy képzésekre járjunk. Patakiné Molnár Zsuzsi elmondta, hogy a startnap, szakmai napok mekkora lendületet adnak az egész havi munkánkhoz. Február 25-26-án újra az egerszalóki Shiraz Hotelbe szervezi a Sinka házaspár a kulcsemberképzést, ahová már most kétszer annyian jelentkeztek, mint az ősszel megtartott rendezvényre. Fantasztikus a csapat fejlődése!

kép6Molly

Tövisné Erika a család egészségéről

Tövisné Erika hálózatvezető a család egészségéről tartotta az előadását. Részletesen elmondta, hogy a Biocom termékek és a tudatos éeltmód segítségével hogyan lehet elejét venni nagy valószínűséggel olyan problémáknak, amik gyereket, felnőttet egyaránt elérhet ilyenkor. Családi kedvencük a greape csepp. A patikai szereket szerinte teljesen le tudjuk cserélni a Biocomos termékekre. Erika is hirdeti, hogy egészségesen és fiatalon is lehet élni, pláne, ha napi szinten hidrogénes vizet fogyasztunk. Újdonsült nagymama ismerőse Erikától két Lourdes gépet is rendelt. Egyet magának, egyet pedig a lányáéknak, kisbaba látogató ajándékként. Fantasztikus!

kép7

Remákné Béres Rita a tiszta víz fontosságáról

Erika munkatársa, Remákné Béres Rita encsi hálózatvezető a tiszta víz fontosságát és a Lourdes hidrogénes víztisztítót mutatta be nekünk. Rita részletesen kifejtette, hogy a csapvíz és ásványvíz mennyi szennyeződéssel van tele. Szerinte ne a vesénkkel szűrjük a vizet!  Egészségmegőrzés szempontjából az egyik első dolog javaslata szerint, hogy méregtelenítsük a szervezetünket. Az pedig már szinte alapdolog náluk, hogy megisszák a napi 3-4 liter vizet. Gyermekei is szívesen fogyasztják és viszik magukkal iskolába is.

kép8

Tövisné Erikáé a havi Gyuris-kupa

Tövisné Erika hálózatvezető is fantasztikusat fejlődött csapatával. Elképesztő, amit Erika teljesített a hónapban. Amellett, hogy 31 %-kot fejlődött, két Lourdes gép is elkelt a csapatában, így a Gyuris-kupát ő vihette haza. Gratulálunk Erika!

kép9

kép10

Csuka Edit a háztartás Biocomos cseréjéről

Csuka Edit (Bárdos Ági Ezüst HV új munkatársa) elmondása szerint a Biocom vitaminoknak köszönhetően tudott elhagnyi korábban szedett dolgokat. Edit kiselőadásából megtudhattuk, hogy a Biocom készítményekkel pénzt takaríthatunk meg: ha lecseréljük a háztartási tisztítószereinket és patikai vitaminjainkat Biocomosra, hónapról hónapra olcsóbban tudunk vásárolni. A szupermarketekben hagyott pénzünk után ilyen szintű kedvezményt soha nem kapnánk! Ő is rájött arra, hogy mennyire zseniális minden egyes termék, és 100 %-os termékhasználóvá vált annak ellenére, hogy vegyi boltjuk van, és bármit megkaphatna ingyen, mégis a hálózat háztartási termékeit használja, maximum tolattpapírért jár be a saját boltjukba…

kép11 kép12

Géczi Ildikó a céges kupa nyertese

Géczi Ildikó füzesabonyi természetgyógyász egy éve csatlakozott Tasnádi Mónikához és Zsoltihoz. Heti rendszerességgel szervezi a saját és testvérágakon is az állapotfelméréséket. Egyre bővülő csapatában folyamatosak a szintlépések, így Ildikó vihette haza ebben a hónapban a kimagasló teljesítményéért és dinamikus fejlődéséért a céges-kupát. Ildikó decemberben 2000 új pontot és több mint 40 új embert regisztrált. Példaértékű vezető. Minden képzésen jelen van és egyre több új munkatársa követi.

kép13 másolata kép14 másolata kép15 másolata kép16 másolata

Ongainé Boros Szilvia a saját 200 pont fontosságáról

A bűvös saját 200 pontról Ongainé Boros Szilvia (Papp-Veres Viktória hálózatvezető új 6-os munkatársa) részletesen kifejtette, hogy mind az olcsóbb vásárlás eléréséhez, mind a jutalékhoz nélkülözhetetlen, hogy a saját 200 pontunk meglegyen. Szilvi mesterfodrászként dolgozik Mezőkövesden. Kislánya pici kora óta beteges volt, szakember segítségével a sok mindent Biocomos étrend-kiegészítőkre cseréltek, így Blanka egy év alatt 100%-ban el tudta hagyni korábban szedett dolgait és szerencsére hónapok óta nem volt fulladása. Szilvinek is egyre több követője van. Így az új évet már 6-os szinten kezdte. Talált egy csodálatos új munkatársat, Szabó Andi személyében, aki a csatlakozás hónapjában azonnal 1000 pontos lett, így 4-es szintre lépett úgy, hogy a vásárlásainak a 90 %-át ő és a párja fogják használni, mert arra a döntésre jutottak közösen, hogy hosszú, boldog és egészséges életet szeretnének élni együtt, és ennek érdekében mindent elkövetnek! Gratulálunk Szilvinek és Andinak!

kép17 kép18

Szabó Sigfrid most is hatással volt az emberekre

Az új évi Startképzést Szabó Sigfrid előadása zárta. A Reg-Enor megalkotójának személyes előadása nagyon nagy hatással van az emberekre. Mindig mond valami újat! Hálásak vagyunk Szigfridnek, hogy feltalálta a Reg-Enor italt és ajánlott hozzá helyes étrendet, életmódot!

kép19 kép20

Sinka Tímea és Gyula Ezüst Hálózatigazgatók!

Sinka Tímea és Gyula 2017-ben elérték az Ezüst Hálózatigazgató szintet. Ez számukra még nagyobb lendületet adott és folyamatosan hozzák fel az új munkatársakat. Csapatuknak méltó példaképei! Timi kihirdette, hogy folyamatos a 3 hónapos verseny, melynek lényege, hogy egymást utáni hónapokban 1000 pontot, 2000 pontot 3000 pontot teljesítő munkatárs komoly jutalmat! Erre folyamatosan lehet nevezni!

kép21

A következő Startképzés február 4-én lesz a Pannonia hotelben lesz, mások mellett dr. Deák Sándor belgyógyásszal.

kép22 kép23 kép24 kép25 kép26 kép27 kép28 kép29

 

Ezeket olvastad már?