Kezdőoldal Ágak Telt ház, nulla toleranciával – Reg-Enor est Debrecenben

Telt ház, nulla toleranciával – Reg-Enor est Debrecenben

Ágvezetői felvezetés: Gazdag Katalin meghívására Ferenczy László is Debrecenbe érkezett, hogy utat mutasson az egészségre vágyóknak

Ágvezetői felvezetés: Gazdag Katalin meghívására Ferenczy László is Debrecenbe érkezett, hogy utat mutasson az egészségre vágyóknak

azdag Katalin, a debreceni központú ág vezetője fogta össze a rendezvényt, amit HV-ival, Kunné Mazsival, Kádárné Virág Julival és Pántya Sándorral együtt szervezett

Nincs alku, nulla a tolerancia – hangzott el a Géniusz-díjas előadótól, Szabó Sigfridtől az első, nagyszabású debreceni Reg-Enor esten, november 5-én, csütörtökön. Az étrendet be kell tartani! – hangsúlyozta a feltaláló, 120 érdeklődő előtt, főszervező-ágvezető tájékoztatása szerint, aki hálózatvezetőivel: Kádárné Virág Julival, Kunné Mazsival és Pántya Sándorral együtt álmodta meg és rakta össze a tartalmas estét.

A Bijó Öngyógyító Központ nagyterme zsúfolásig telve volt kíváncsi, nyitott elméjű és információra éhes emberekkel, akik nagy izgalommal várták ezt a remek estét.

Teljes kép
Először Ferenczy László ágvezető tartott a Biocom cégről és a legfontosabb termékeiről egy nagyon figyelemfelkeltő előadást, majd Szabó Sigfrid, a Reg-Enor feltalálója foglalta össze a tudnivalókat a termékről és a használatáról.

Működik!
Mint hangsúlyozta: a Reg-Enor működik, sok ezer ember életminőségén javított már eddig is. Olyan krónikus tünetek megszűnéséről, csillapodásáról számoltak be (ld.: regenor.hu) a használata kapcsán, amelyek miatt nem tudtak teljes értékű életet élni, legyen az túlsúly, cukorbetegség, ízületi problémák vagy pikkelysömör, IBS és egyéb más bélbetegségek…

Fogyás, javulás
A résztvevők kérdéseire teljes körűen válaszolt, majd a hiteles emberektől származó, fontos terméktapasztalatok következtek.

Takácsné Török Mária 25 kilóval lett könnyebb, Gutemáné dr. Némeczki Margit beszámolt róla, hogy 4 kilót fogyott a kúra során, nadrágjai derékban összeérnek és eltűntek a seprűvénái, megszépült a bőre. Ábel Andrea migrénje megszűnt, nőgyógyászati és felső légúti problémái, valamint refluxa, felfázásos tünetei kapcsán jelentős javulás következett be – csakúgy, mint a hangulatában.

Van mivel kiegészíteni
Látva a jó eredményeket, sokan kedvet kaptak a Reg-Enort a Biocom algakészítményével (Immune Supreme) kipróbálni, valamint Ferenczy László életépítő tréner, az Egészségkönyv szerzője ajánlására még a következő készítményekkel: Dygest Complex, Olajfalevél-kivonat, Q-Vital, DHEA.

Eredmények, azonnal
Mint Gazdag Katalin ágvezető tájékoztatott: „Azóta már sokunknál csörögtek a telefonok, új belépőket, új pontokat, egészségesedni vágyó embereket hozva”.

Folytatása következik, november végén
A következő estjükön dr. Kodori Judit, tüdőgyógyász szakorvos fog előadást tartani a „Felső-légúti betegségek megelőzése és gyógyítása Biocomos termékekkel” címmel, november 26-án, ugyanitt.

Kíváncsian várjuk mindazok tapasztalatait, akik ennek a rendezvénynek a hatására kezdték el a Reg-Enor kúrájukat!

Telt ház Debrecenben - a Reg-Enor itt is sokakat vonz

Telt ház Debrecenben – a Reg-Enor itt is sokakat vonz

Gutemáné dr. Némeczki Margit is elégedett a termékkel

Gutemáné dr. Némeczki Margit is elégedett a termékkel

Ábel Andrea jelentős javulásról számolt be

Ábel Andrea jelentős javulásról számolt be

Szabó Sigfrid, a magyar feltaláló nagy sikert aratott

Szabó Sigfrid, a magyar feltaláló nagy sikert aratott

Gazdag Katalin, a debreceni központú ág vezetője fogta össze a rendezvényt

Gazdag Katalin, a debreceni központú ág vezetője fogta össze a rendezvényt

 

 

Ezeket olvastad már?