Kezdőoldal Ágak Tavaszi felfrissülés budapesti Starttal (és új Ezüst HV-val) a Kónya-ágon

Tavaszi felfrissülés budapesti Starttal (és új Ezüst HV-val) a Kónya-ágon

Startolt a Kónya-ág az Aquincum Hotelben

Újult erővel, friss információkkal és élményekkel térhetett haza, aki részt vett a Kónya-ág áprilisi Start rendezvényén az Aquincum Hotelben. Ráadásul még egy új Ezüst HV avatásán is tapsolhatott. Köszönet a csapat tagjának, Futó Melindának a beszámolóért.

Házigazdai köszönet, gyémánt szavakkal
A Startrendezvény házigazdája Tóth Lali, Gyémánt Fokozatú Hálózatvezető volt. A rövid köszöntés és néhány technikai információ után Lali kiemelte, mennyire hálás párjának, Tóth-Wolford Erikának, hogy megmutatta neki egy új élet lehetőségét, és hogy együtt építhetik üzletüket, életüket. A mai emberek rohanó, szintetikus világban élnek, ahol stresszben és kiszolgáltatottságban telnek a mindennapok. Erre szolgál válaszul a Biocom Életmódprogramja, melyet a nap folyamán részletesen is megismerhettünk Csordás Anikó arany hálózatvezetőtől.

Csordás Anikó: Igazságos a rendszer
Anikó két és fél éve csatlakozott a rendszerhez és már az első hónapban felismerte a lehetőséget, mellyel megváltozott az élete. Világossá vált számára, hogy saját személyiségének fejlődése és taníthatósága a kulcs ahhoz, hogy teljes gőzzel és szerelemmel végezhesse munkáját, hogy azt csinálhassa, amit igazán szeret. A Biocom Életmódprogram tortájának minden szeletét magáénak tudhatja, hiszen egy szelettel „nem lakott jól”. A rendszert azért szereti, mert igazságos és itt mindenkinek lehetősége van egészségének visszanyerésére, a szabadságra, személyiségfejlődésre és rátalálni egy új jövedelemforrásra.

Kis Éva, a Hair Nice termékcsalád kifejlesztője reményt hozott a hajproblémákkal küszködőknek

Kis Éva: Van remény a kopaszodók számára is!
Kis Évától hajgyógyásztól a Biocom hajápolási termékeinek megújulásáról hallhattunk. A Hair Nice termékcsalád kifejlesztője azt mondta, a hajas fejbőrt éppen úgy kell ápolnunk, mint bármelyik bőrfelületünket. Ebben nyújt segítséget a Hair Nice termékcsalád, mely samponból, balzsamból, hajkencéből és egy új termékből, a növényi őssejtes hajszérumból áll. Ezek egytől-egyig natúrkozmetikumok, fő hatóanyagaik gyógynövények, a koffein, illóolajok és a növényi őssejtek, melyek szerepet játszanak a fejbőr tisztán tartásában és a hajhagymák táplálásában. Kis Éva részletezte, hogy a növényi őssejtek az emberihez hasonlóan tartalmazzák az összes genetikai programot, így a hajszálak minőségét jelentősen befolyásolják. Számuk a szervezetben az életünk során ugyanakkora, de aktivitásuk idővel csökken. A hajgyógyász szerint azonban nem kell megijednünk, hiszen az őssejtek aktivitása növelhető, a kopaszodás folyamata visszafordítható, így van remény az ezzel küzdők számára is.

Elismerések fogyásért és haladásért
A tanulságos előadás után köszönthettük a Sinka-ágon meghirdetett „Fogyiverseny” egyéni győztesét, Csajági Brigittát, aki 22 kg-tól szabadult meg, illetve a csapatversenyben győztes Kolozsváriné Müller Szilviát. Majd a szintlépők (2., 3., 4., 5.) elismerése következett, azután pedig terméktapasztalatokat hallgathattunk meg.

Ehhez a képhez nem kell kommentár…

Előreléptek, elismerték őket

Hliva Ildikóék „kézzel-lábbal” dolgoztak
Hliva Ildikó fiával, Kerekes Balázzsal együtt építi üzletét. Akkor döntöttek a Biocom életforma mellett, mikor úgy látszott, ez az utolsó szalmaszál, amibe kapaszkodhatnak. Teljes gőzzel vetették bele magukat a munkába, ahogy Ildikó mondta, kézzel-lábbal dolgoztak, így mára mindketten ezüst hálózatvezetők. Számukra is rendkívül fontosak a képzések, a tanulás, hogy fantasztikus csapatuknak is továbbadhassák a tudást, amit elsajátítanak. Ebből a csodás csapatból meghallgathattunk három igazán különleges embert a „Termékből üzlet- a Biocom mint életforma” blokkban.

  • Králl Katalin elsősorban eltérő fejlődésű kislánya miatt döntött úgy, hogy belevág a termékhasználat mellett az üzletbe is. Teljesen elkötelezte magát a Biocom mellett, mert tudja, hogy a munka meghozza a gyümölcsét, így megadhatja kislányának azt a figyelmet és azt a biztonságot, amit igényel.
  • Dürnvángerné Gál Magdolna az ország egyik leghíresebb tojáscsipkézője, emellett nevelőszülő 6 gyermekkel. A Biocom Életmódprogramjára azonban bokros teendői mellett is talál időt. Mikor érdeklődni kezdtek az emberek fittségének okáról, hamar felismerte az üzleti lehetőséget, és hogy mennyi ember életét változtathatja meg ezáltal.
  • Ludányiné Herman Erzsébet azért vágott bele az üzletbe, mert a termékek meggyőzték, és azáltal, hogy ezekkel segít másoknak, a családjával is több időt tölthet. Célja a hálózatvezetői szint mielőbbi elérése.

 

Hliva Ildikó az utolsó szalmaszálként látta meg fiával a Biocomot, amibe bele is kapaszkodtak

 

Három kiváló példa arra, hogyan lehet a termékből üzlet

Vezetői szintre lépők, versenyzők
Ezután köszönthettük a 6-7. szintre lépett munkatársakat, illetve a 1000-2000-3000 pontos hálózatfejlesztési verseny győzteseit. A tavasz sok hálózatépítőnek segített új szakaszba lépni, hiszen rekord számú hálózatvezető vehette át oklevelét.

Új Ezüst HV: Szabóné Gyarmati Tímea
A rendezvényen köszönthettünk egy újdonsült ezüst fokozatú hálózatvezetőt is, Szabóné Gyarmati Tímeát és párját, Szabó Mátét. Timi a Biocomot az első perctől a felső polcra helyezte és ez meg is látszott eredményein, nem egészen egy év alatt érte el az ezüst hálózatvezetői szintet. Timinek és Máténak köszönhetően a kaposvári csapat rohamosan növekszik és gyors tempóval halad az üzletben.

Az új Ezüst HV Szabó házaspárt (középen Szabóné Gyarmati Tímea és Szabó Máté) az ágvezető arany HV páros (Tóth-Wolford Erika és Tóth Lajos) köszöntötte

Sinka Gyula versenyzésre biztatott
Sinka Gyula hálózatigazgatótól ismét sokat tanulhattunk. Elmondta, mennyire fontos a bizalom kiépítése személyes beszélgetések által. Mindenkit arra sarkallt, hogy hozza meg a jó döntést, higgye el magáról, hogy képes rá, és vágjon bele az 1000-2000-3000 pontos versenybe. A verseny kellemes mellékhatása a hálózatvezetői szint elérése, valamint hogy ezáltal az ember megtanul dinamikusan dolgozni, így elkerülve a későbbi stagnálást.

Sinka Tímea: Ha elhiszed, hogy megérdemled, megkapod
Timi előadása is lelkesítően hatott mindenkire. Ha az ember hisz abban, hogy megérdemli a jót, alázattal és kitartással dolgozik, akkor el fogja érni célját a Biocom és a fantasztikus közösség által, ahol szeretettel és hálával vesszük körül egymást.

Az ágvezető-hálózatigazgató házaspár most is sokat adott magából

Szerbiába került először a Tóth-Wolford kupa
Áprilisban elsőként adtát át a Tóth-Wolford kupát, amit Törköly-Ferenci Zita vihetett haza. Zita férjével, Törköly Józseffel együtt igazán megérdemli az elismerést, hiszen nem olyan könnyű a dolguk, mint magyarországi munkatársaiknak. A pár Szerbiában él, ahova a cég termékeinek kiszállítása még nem megoldott, így a termékek célba juttatásának logisztikáját is nekik kell még egyelőre leszervezni. Gratulálunk kitartásukhoz, megérdemlik az elismerést!

Törköly-Ferenczi Zita és Törköly József jóval többet tesznek a sikerért az átlagosnál

Hermann Judit – Képzések és közösség
Aki a nap végére elfáradt, azt is felfrissítette Hermann Judit könnyed hangulatú előadása. A nagyváradi Arany Hálózatvezető azt mondta, alapvető szükségleteink közé tartozik, hogy tartozzunk valahova. Judit is mindig kereste a megfelelő közösséget, végül a Biocomnál ért révbe. Úgy látja, az itt végzett munka során az ember segíthet másoknak, ezáltal bekerül egy új közösségbe, egy nagy családba, ahol (a képzések által is) tanulhat, fejlődhet, kibontakozhat.

Hermann Judit egy nagy családra talált a Biocomban

Jöhet a következő!
Ismét egy remek hangulatú, információkkal gazdag napot tölthettünk együtt, ahol mindenki jól érezte magát. Alig várjuk a következő találkozást! Köszönjük a nagyszerű élményt az előadóknak és az összes résztvevőnek!


Érdeklődő tekintetek az áprilisi Starton

 

Ezeket olvastad már?