Kezdőoldal Ágak Tatabányai példa az Egészségnapra, mely után nő a hálózat napról-napra

Tatabányai példa az Egészségnapra, mely után nő a hálózat napról-napra

A lelkes szervező csapat, a kép jobb szélén Gizussal, középen Szabó Sigfriddel

A lelkes szervező csapat, a kép jobb szélén Gizussal, középen Szabó Sigfriddel

– Csupa szív vezetőnk, Gizusunk (Bezeczkyné H. Gizella) vezényletével, iránymutatásával, az őt körüllengő pozitivitással és energiájával fogtunk bele az első Egészségnap megszervezésébe – írta beszámolójában Pál Krisztina.  A Komporday-ág egyik dunántúli, Gizushoz kötődő csapatának tagja kiemelte, tették mindezt azért, hogy lehetőséget tudjanak teremteni arra, hogy minél szélesebb körben ismerjék meg arrafelé is az egészségmegőrzés és -helyreállítás lehetséges forrásait. A január 19-i estének minden bizonnyal lesz folytatása… mint ahogy a bevezetőnek is, alább, Pál Krisztina tollából, néhány érdeklődő véleményét is csatolva.

Az egészség nem minden, de…

Az influenzajárvány ellenére telt házasra sikerült rendezvényen Bezeczky Gizus és elengedhetetlen idézetével vezette fel az estet. „Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi… ne gyógyítsuk a betegséget, hanem lehetőség szerint előzzük meg…”

Kónya György feloldotta a feszültségeket
Kónya Gyuri hálózatigazgatónk „lazasága” és lényegre törő előadásmódja lenyűgözte a vendégsereget, szinte hallottam a fellélegzést, a feszültségek elengedését. Az érdeklődés a szemekben egyre csak nőtt! A cég üzleti lehetőségeiről éppen úgy tájékoztatást kaptak tőle a résztvevők, mint a termékpalettáról, a következő területekre fókuszálva: szív- és érrendszeri problémák, allergia, tiszta víz. Hozzátéve, hogy kiváló „háttércsapat”: természetgyógyászok, orvosok segítségével is tájékozódhatnak a rendszerben a vendégek.

Idézetek vendégektől: sok érdekesség, figyelemfelkeltő előadás

„Sok érdekes dolog volt, tetszett, hogy nem csak a Reg-Enorról esett szó, hanem a többi termékről is.” (Kapás Ágnes)

„Az előadás nagyon tetszett főleg az, hogy nem csak magáról az italról beszéltek, hanem a többi termékeikről is, hiszen mindegyik kapcsolódott az egészséghez. Az előadó is figyelemfelkeltő volt nagyon, mert nem egy monoton hangvételű szövegledarálás volt, hanem bevonta a közönséget, az életéből, a saját és családja tapasztalataiból is bőven merítve.” (Oláh Renáta)

Sigfrid mesélve tanított

Majd következett, akit mindenki várt, akiért sokan eljöttek: Szabó Sigfrid természetgyógyász, reflexológus, Géniusz-díjas feltaláló. A maga szerénységével ismertette velünk a „zsíralapú diétát” követelő kúra lényegét, hozzáfűzve tapasztalatait, amit az elmúlt években sokaknál látott. Mesélt nekünk, s ezzel tanított! Igazán élvezetes volt az előadása, a nézők soraiból sokan bólogattak a hallottakon.

Idézet egy vendégtől: ez nem marketing szöveg volt…

„Tetszett, hogy viccesen és lényegre törően mondták el, hogy mi is a kúra lényege, hogy mi is a Biocom! Nem csak az a nyers, betanult marketing szöveg volt! Köszönöm a meghívást!” (Békei Csilla)

Éljen soká!!

Mivel Sigfridnek épp akkor volt a születésnapja, így arra gondoltunk, hogy egy tortával és egy elismerő oklevéllel ajándékozzuk meg. Elérzékenyüléssel, meghatottsággal és örömmel fogadta az ajándékunkat…

Sikert arató blokk

Nagy sikert aratott a „tapasztalatok” blokk! Ezt a visszajelzésekből is tudom.Megismerték, hogy másoknak mit adott a kúra a fogyáson kívül is, hiszen az csak „mellékhatás” – tudjátok…!  Dobronics Ica anyukájának fergeteges előadásmódja, tapasztalata szívet melengető volt. Köszönjük szépen!

Idézetek vendégektől: hasznos tapasztalatok, meggyőző élménybeszámolók, erőszakosság nélkül

„Tetszett, hogy a tapasztalt regenorozók is elmondták saját tapasztalataikat és tanácsaikat is. Egy jó hangulatú, figyelmes társaság gyűlt össze és a szervezés is kiváló volt.” (Oláh Mihályné)

„Ami nagyon tetszett, az az volt, hogy hallhattam több ember élménybeszámolóját, hogy lényegében mire számíthat az ember! És megadta a lökést nekem, hogy az egészségemért igenis vágjak bele!” (Hordós Gyuláné)

„Az is tetszett, hogy saját tapasztalatokat lehetett hallani, illetve, hogy az előadás végén senki nem akart rám beszélni erőszakosan semmit.” (Kapás Ágnes)

Első benyomások

Zárásképpen „tombolát” húzunk, a mi „bibliánkat”, az Egészségkönyvet lehetett hazavinni. Volt ebből három is! Egy vállalkozó szellemű vendégünk, Veres Péter pedig összefoglalta, hogy neki mit adott az est. Lelkesedése lenyűgöző volt, még a munkatársak számára is.

Mindenkinek szeretném megköszönni a részvételt és ígérhetjük, lesz még folytatás!

01 02 03 04

 

Ezeket olvastad már?