Kezdőoldal Ágak „Szeretem, tetszik” – vallja a felesége mellett vezetővé vált Egyed György

„Szeretem, tetszik” – vallja a felesége mellett vezetővé vált Egyed György

Parádsasváron az ágvezető és a hálózatvezető házaspár: Czentlaki beatrix, Egyed György, Czentlaki Zoltán és Egyedné Marika

Parádsasváron az ágvezető és a hálózatvezető házaspár: Czentlaki Beatrix, Egyed György, Czentlaki Zoltán és Egyedné Marika

Az Egyed márkanévvé vált a Czentlaki-ágon. S most nem csak arra gondolunk, hogy Ősiben bizonyos időkben a húslevest is töpörtyűvel eszik, és a Reg-Enor kúra kapcsán százaknak mondták már saját eredményeiken felbuzdulva, hogy „ezt egyed”. Azért is, mert már régóta a férj is teljes jogú tagja a hálózatvezetők csapatának. Így György kilépett a Marikát csupán háttérből támogató szerepkörből, s együtt építik a hálózatot Egyedék, egyre sikeresebben.

Támogató szerepkör
Pedig György bevallja, annak idején, Mikor a felesége a Reg-Enor kúra, majd az első szponzorálások kapcsán kezdett kötődni a Biocomhoz, ő még óvatos volt. – Mivel erősen MLM-sérültek voltunk, kerek-perec megmondtam, hogy amíg nem látok benne pénzt, addig nem hiszek benne. De annak örültem, hogy Marikának tetszett.

Szintén a parádsasvári vezetőképzőn Gyuri és felesége: mindketten HV-k...

Szintén a parádsasvári vezetőképzőn Gyuri és felesége: mindketten HV-k…

Húsz centivel kevesebb és több
Marikának pedig nem csak rokonszenves volt a Biocom, hanem egészen „bejött”. Mint Gyuri meséli, láthatóan ezzel lábalt ki a depressziós időszakából, amiben segített, hogy négy hónap alatt 17 kilótól szabadult meg a Reg-Enor kúra során, 20 centit leadva a „kerületből” is, majd elkezdett beszélni róla az embereknek. Sőt, a képzésekről 20 centivel a föld fölött járva érkezett haza… A férj egészen eddig a háttérből figyelt, ám, amikor egy hónapnyi „rendes” munka után kézzelfogható pénz is érkezett az üzlet révén, elhangzott részéről is a jól motiváltak mondata: „vágjunk bele”!

Együtt, de külön dolgoznak
Így aztán már együtt dolgoztak, amit úgy kell érteni, hogy Gyuri mindenben támogatta a feleségét, miközben ő továbbra is napja nagy részét az építőiparban töltötte. Igen, de közben „jött-ment a névkártya”, és folyamatosan születtek a regisztrációk és a munkatársak. Azaz, gyarapodott a pontszám és közben nem csak a Reg-Enort és a többi terméket, hanem az egész üzletet igyekeztek „eladni”.

Értékelik a munkáját
Gyurit még inkább az ösztönözte az elismerés, amivel megérezte, jó helyen van. – Egész életemben igyekeztem minőségi munkát kiadni a kezemből, s el is vártam, hogy ezt értékeljék. Az építőiparon kívül ezt máshol nem érzékeltem, de itt igen, ami még nagyobb lendületet adott. Ez az egész tetszik, el vagyok benne…

Nagyszerű csapatban
Persze, az Egyed-féle szerénységen túl (mely Marikára is jellemző), ettől sokkal több van bennük. Igazi csapatemberek egy olyan társaságban, aminek kifejezetten örülnek. Gyuri azt mondja, nagyon megerősítő a Czentlaki-ág vezetői között lenni, mert csodálatos embereket ismertek meg, amire a parádsasvári HV-találkozó még csak rátett egy lapáttal. A Lőrincz-házaspárról éppúgy áradozik, mint a valójában őket közvetlenül is szponzoráló Czentlakiékról. Azt mondja, Lőrincz János egy „cukorfalat ember”, felesége, Marika pedig egy „tündérkirálynő”. Beatrix és Zoltán, az „aranyos teremtések”, akiknek nagyon sokat köszönhetek pedig mindig kész a segítségre, s folyton csak ezt hallja tőlük: „ha baj van, szóljatok, azért vagyunk”!

Fitten, hatvan évesen
Egyébként az elmúlt egy esztendő nem csak a pénztárcán javított, hanem az életminőségen is. Marika fogyásáról már írtunk, ő pedig jobb erőben van, mint valaha. – Kérdezik is a fiatalok tőlem, hogy mitől bírom ilyen jól magam hatvan évesen, pedig kemény munkát végzünk nap, mint nap. Fitt vagyok, szedem a vitaminokat és belső erővel tölt el ez a nagy lehetőség, ahol nincs függés!

Formálódó kis csapatukból néhány meghatározó társsal

Formálódó kis csapatukból néhány meghatározó társsal

Kibontakozó csapat
A sikert, amely versenygyőzelmekben is mérhető, mások is másolni kezdték. Kiemelten büszke a keresztlányukra, a közelben lakó Nagy Andrásné Jucira, de Mohiné Baranyai Márta és Vidi Erika is szépen jönnek fel, mások mellett. Sőt, alakul a „nemzetközi üzlet” is, hiszen már Angliában is van aktív emberük, ezer pontos rendeléssel, Németországban pedig ott a fiuk… Így még érthetőbb, hogy tízezer pont környékén teljesítenek folyamatosan, s a Czentlaki-ág „hagyományainak” megfelelően minden hónap 20-ra már megvan a HV minősülés pontja!

A Czentlaki-ág éppen jelenlévő tagjai, Marikával és Gyurival

A Czentlaki-ág éppen jelenlévő tagjai, Marikával és Gyurival

Vannak, lehetnek célok
Gyuri összességében azt mondja, folyamatosan pozitív véleményeket hall vissza a cégről, hálózatról, még azoktól is, akik kezdetben tartózkodóak. Nagy sikernek éli meg, hogy el tudta érni a HV szintet, s most már valóban együtt keresik az új munkatársakat a fejlődéshez. Célok ugyanis továbbra is vannak, noha néhányat már el tudtak érni a Biocom segítségével. A negyvenedik házassági évfordulót például el tudnák képzelni egy új kocsival is, a csábító utazások mellett… S mivel az eddigi időszak bizonysága alapján ezeket is meg tudták tervezni, érthető, ha Gyuri két szóban így foglalja össze hozzáállását az egészhez: „szeretem, tetszik”!

Gyuri hatvan éves lett, amit új barátjával, ágvezetőjével, Czentlaki Zoltánnal (és a Biocomos sikerekkel) is ünnepelt Budapesten

Gyuri hatvan éves lett, amit új barátjával, ágvezetőjével, Czentlaki Zoltánnal (és a Biocomos sikerekkel) is ünnepelt Budapesten

Az ágvezető házaspárral ebédelni is nagy kitüntetés, a vezetővé válás útján

Az ágvezető házaspárral ebédelni is nagy kitüntetés, a vezetővé válás útján

Szabó Sigfrid, a Reg-Enor feltalálója többször volt már vendégük

Szabó Sigfrid, a Reg-Enor feltalálója többször volt már vendégük

Az udvar térkövezése volt az üzletben való induláskor az egyik első cél. Láthatóan és szépen megvalósult...

Az udvar térkövezése volt az üzletben való induláskor az egyik első cél. Láthatóan és szépen megvalósult…

Ezeket olvastad már?