Kezdőoldal Ágak Szegedi évzáró a Molnár-ágban – kiemelkedő teljesítményekkel!

Szegedi évzáró a Molnár-ágban – kiemelkedő teljesítményekkel!

Fantasztikus, a jövőre nézve reményt keltő évzárója volt december 8-án a Molnár-ágnak Szegeden! 150-en ünnepeltek együtt az adventi időszakban megtartott rendhagyó Start-képzésen, ahol az elismeréseké volt a főszerep. Volt kinek tapsolni, hiszen Elek Tiborné Irénke most lépet hatos szintre. Azért most, mert nyár végén hozott egy döntést. Pontban pedig már „másfél HV-nyi” az eredménye! A november hálózatépítője (azaz a havi verseny megnyerője) egy vajdasági hálózatépítő, Vituska Albin, akit négy hét alatt kilencen követtek, pontban túlszárnyalva ezzel a kétezret. Mellettük nem csak az elmúlt időszakban, de egész évben példát mutatott Molnárné Szélpál Andrea Arany Hálózatvezető Szegedről és Harmat Csaba Ezüst Hálózatvezető Vajdaságból, akik két, illetve egy új HV-val bővítették csapatukat – s ezáltal a Biocom vezetői gárdáját. Nem véletlen, hogy Kovács Zoltán, az Ökonet hálózatának megalapítója is személyesen köszöntötte a kiemelkedő teljesítményeket elérőket – és biztatta egy csodálatos jövőképpel a még ez előtt állókat. A részletes beszámolóhoz, ami alább olvasható, köszönjük Molnár Antal ágvezetőnek az információkat – és a csapata nevében az egész éves munkáját, odaadó támogatását! (Ugyanis jellemzően csak ő köszön hálatelt szívvel ezen az oldalon, noha neki is okkal kijár az elismerés…) Mindezek megkoronázásaként pedig a jövő évi sikereket egy jutalomút teheti felejthetetlenné – a cikk végén kiderül, mire gondolunk!

Elek Tiborné Irénke kiemelkedő teljesítménye: új hatosként 6000 pont felett - ezt hozta a Mikulás (virág)...

Elek Tiborné Irénke 6. karrier szintre lépett!
Irénke nem most kezdte a pályafutását a Biocom üzletben, de augusztusban hozott egy meghatározó döntést az életében. Eljött a hó eleji Start képzésre, indított 3 új vonalat és október végére 2100 PÉ-ke volt a csapatával együtt! November végére 34 főből álló csapata épült föl, amely Irénkével együtt 6070 PÉ-kel zárta a hónapot.

A titok: egy jó csapat!
Fantasztikusan jó emberek jöttek a csapatába. Például: Farkas Antalné Éva és lánya, Farkas Éva a novembert 3400 PÉ-kel zárta és 19 fővel, vagy Pintér Tiborné Juci aki 1-ről 4es karrierszintre lépett több, mint 1000 PÉ-kel, vagy Rokolyáné Aranka aki 2-ről 4sz-re ugrott 1700 ponttal.

Pénzt, vagy kifogást…
Ezek az emberek gyönyörű példái annak, hogy ebben az üzletben pénzt, vagy kifogást lehet keresni. Előbb, vagy utóbb mind a kettőből sok lesz!

Irénke közvetlen szponzora Molnár Antal ágvezető, aki nagyon büszke e fantasztikus emberekre és nagyon sok további sikert kíván mindenkinek!

A novemberi győztes: Vituska Albin, Szerbiából (Szeles Béla és Harmat Csaba támogatásával)

Vituska Albin: versenygyőztes!
A Molnár-ág november havi hálózatépítő versenyének győztese Vituska Albin vajdasági munkatársunk, aki nagyszerű hálózatépítő teljesítményével (9 új beiratkozója volt!) nagyon komoly példát mutat a határon túl a Biocom üzlettel az embereknek!

9 beiratkozó, 2000 ponttal
Dinamikusan, lendületesen vitte végig a novemberi hónapot és természetesen nem véletlenül lett több, mint 2000 pontértéke a csapatával együtt. Ő a Vajdaságban feltétlenül egy új hálózatvezető jelölt!
Nagyszerű sikereinek szívből örül Szeles Béla hálózatvezetője és Harmat Csaba, kitűnő ezüst fokozatú hálózatvezetője. Molnár Antal ágvezető őszinte elismeréssel tekint a teljesítményedre, gratulál és kívánja, hogy legyél hálózatvezető!

Példamutatás új vezetőkkel
Két nagyszerű ember, két igazi elkötelezett vezető a Molnár-ágban. Igen, ők ketten mutattak nagyszerű példát 2012-ben abból, amit úgy hívunk ebben az üzletben, hogy vezető kinevelés! Molnárné Szélpál Andrea 2 új HV-t nevelt ki egész évben. Harmat Csaba, aki külföldön építi a Biocom üzletet, 1 új hálózatvezetőt hozott fel a Vajdaságban. Gondolkodásuk, hozzáállásuk, elvégzett munkájuk az egész ág számára példamutató és másolandó teljesítmény!

A fokozatuk arany és ezüst: Molnárné Szélpál Andrea és Harmat Csaba. De igazából mindketten valódi gyémántok, akik segítenek másoknak azzá válni!

Gratulálunk nektek Andrea és Csaba! Kívánunk nektek jövőre is jó egészséget és sok energiát a munkátokban és a magánéletben is!

Kovács Zoltán Szegeden!
A december 8-i, évzáró vendége volt Szegeden Kovács Zoltán, az Ökonet cég alapítója és vezetője. A Start képzésen „Jövőkép a Biocommal” című előadásában Zoltán igazán mindenki számára rávilágított, hogy a jövő ott van a kezünkben az üzleten keresztül, csak élnünk kell vele egy életen keresztül! Köszönjük Zoltán, hogy megtisztelted jelenléteddel, tanításoddal a decemberi záró szakmai napunkat. Köszönjük egész évi támogatásodat! Őszinte barátsággal és köszönettel: Molnár Antal ágvezető

Kovács Zoltán hálózat-alapító a most legsikeresebbekkel: Harmat Csaba, Molnárné Szélpál Andrea és Molnár Antal társaságában.

Szerbia, vagy Magyarország: a közös siker a fontos! Kovács Zoltán hálózat-alapító egy formálódó, eredményes csapat ölelésében.

Fantasztikus utazási verseny Djerba-szigetére!
A 2013-as év a TE ÉVED!

Legyél vezető – nevelj vezetőt! Ezzel a jelszóval és óriási energiákkal csapunk bele a 2013-as évbe a Molnár-ágban és bevonzunk rengeteg olyan jó gondolkodású embert, aki változtatni akar az anyagi helyzetén, szeret világot látni, szereti az elismerést, egyszóval sikeres akar lenni! Januártól beindul a versenyképzés a Molnár-ágban. Hozz egy komoly döntést! Nélküled nem indulhat el a repülőgép!

A Molnár-család már példát, utat mutatott. Ki szeretné őket követni...? Jó utat!

Végszó – kezdőszó
„Kívánok egy nagyon jó decemberi hónapot mindenkinek! Gratulálok minden aktív munkatársunknak a Molnár-ágban a 2012-es évben nyújtott munkájáért. Külön gratulálok a hálózatvezetőknek és magasabb rangú vezetőinknek! Boldogsággal teli karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek és egy nagyon sikeres 2013-as emlékezetes évet!

Üdvözlettel: Molnár Antal, ágvezető”

Ezeket olvastad már?