Kezdőoldal Ágak Sorsfordító, VIP: 2019-ben is folytatódnak a regionális képzések a Czentlaki-ágban

Sorsfordító, VIP: 2019-ben is folytatódnak a regionális képzések a Czentlaki-ágban

Ahogy az előző cikkünkben említettük, a Czentlaki házaspár elindulásuk helyszínén, a Hotel Aquincumban tartja összevont Start- és Jövőképző rendezvényeit, mindemellett folytatja a 2018-ban elkezdett helyi Sorsfordító és V.I.P. tájékoztatóit az országban, 6 helyszínen, havi rendszerességgel. Egy új prezentációt állított össze Zoltán és Beatrix, amit több helyszínen először ők mutatnak be, tanítva a helyi hálózatvezetőket, akik a későbbiekben önállóan szervezik és vezetik a tájékoztatókat.

Több országrészben
Ez egyel több „munkamódszer”, lehetőség, ami hozzásegíti a munkatársakat, vezetőket a fejlődéshez. A tervezett helyszínek: Hévíz, Veszprém, Békéscsaba, Székesfehérvár, Szigetszentmiklós, Ajka. Az elsőt a Balaton északnyugati csücskében tartották január 19-én. (A mellékelt képanyag ettől bőségesebb.)


Helybe viszik az információt
A figyelemfelkeltés, ún. „toborzás” a cél, ezek a programok nem helyettesítői, hanem előszobái, előszűrői a budapesti Startképzésnek. Mottó: „Helybe visszük az információt”. Megmutatják, mijük van, mit használnak, hogy élnek, mit képviselnek. Lakóhelyükhöz közel néhány órás tájékoztatóra várják az új érdeklődőkön kívül régi tagjaikat, termékhasználókat, elégedett vásárlóikat. Tömören ismertetik a termékpalettánkat, fókuszban a Reg-Enorral, bemutatják a Biocom céget és a Biocom üzleti lehetőséget.

Fejlődést várnak tőle
– Természetesen fejlődést várunk a kezdeti 20-30 fős rendezvényektől, létszámban és pontértékben egyaránt. Akinek sikerült felkelteni a figyelmét és velünk tartana, aki többet akar, több információra van szüksége, azt szeretettel várjuk az összevont budapesti Start- és Jövőképző rendezvényeinken (a Czentlaki-ág erőssége a jó csapatmunka), ahol még jobban megismerheti a termékeket és a Czentlaki-ág legtapasztaltabb vezetőitől tanulhat példamutatást, elkötelezettséget, munkamódszereket – foglalta össze a várakozásaikat és a lényeget az ág vezetője, Czentlaki Zoltán hálózatigazgató.

A már több helyszínen megtartott Sorsfordítókról kértünk véleményt, néhány fotó kíséretében a résztvevőktől:

Kiss Lászlóné hálózatvezető, Veszprém: Sokat segített nekünk
Számomra szuper volt ez a sorsfordító este! Valószínűleg közelebb könnyebben, hamarabb el tudjuk hívni az embereket. Ezért hamarabb beleláthatnak akár több termékbe és az üzleti részbe is. Lehet, hogy valaki pont itt kap kedvet… Hallottam ma, hogy jó volt köztünk lenni, olyanoktól, aki még nem voltak rendezvényen. Az biztos, hogy hasznos volt/lesz. Szuper volt, hogy elmondtad, hogy ez az üzlet nem áll meg, ez folyamatos, és egyre csak növekszik, mert minél több ember megismeri. Ami a lényeg még: több információt tudunk átadni itt, amit egyébként lehet, hogy sosem tudnának meg. Még egyszer köszönjük, hogy időt és energiát fordítottatok ránk és segítettétek a munkánkat.


Hencz Istvánné Ezüst HV, Veszprém: Látom a fejlődés lehetőségét
Nagyon jó érzés volt, hogy ott voltatok velünk! Sokkal jobban magaménak éreztem a csapatot, ott voltak azok az emberek, akik általam gyógyultak és fogyasztják a termékeket, ez nagyon jó érzés volt! Látom a fejlődés lehetőségét. Úgy érzem, sokkal magabiztosabb lettem és tudom, hogy képes vagyok tovább fejlődni! És nagy lehetőséget látok abban, hogy akik ott voltak, elinduljanak és újabb érdeklődőket hozzanak.

Nagy Anikó hálózatvezető, Tapolca: Ide könnyebb lesz meghívni az embereket
Személy szerint hálás vagyok, és nagyon örülök ennek a regionális rendezvényünknek! A lakóhelyeink közelsége miatt úgy érzem, sikeresebben tudom majd invitálni az ismerőseimet, tagjaimat! Nagyon közelinek éreztem az első rendezvényünket abban a tekintetben, hogy a vendégek bevonásával, a sok saját tapasztalt megosztásával nagyon le tudta mindenki rakni az esetleges feszültséget, amit az első 1-2 percben lehetett érezni. Nagyon oldott, családias és közeli hangulatban repült az idő. Hiteles marketing, a termékinformációk, profi előadóktól.

Egyed Györgyné Hálózatvezető Várpalota: Sokat várunk ezektől
Sokat várunk a Sorsfordítóktól, kicsit közelebb hozzuk a lehetőségeket azoknak, akik eddig kételkedtek vagy féltek az új lehetőségektől. Mi pozitívan állunk hozzá, a sorsát mindenki jó irányba terelheti, a háttér meg van hozzá. Reméljük, egyre többen élnek a lehetőséggel.

Weiland Erzsébet munkatárs, Székesfehérvár: Start- és Jövőképző, tömören
Vezetőim megkértek, hogy mondjam el, szükségesnek érzem ezt a sorsfordító előadás sorozatot és a véleményem osszam meg. Igen, nagyon fontos minden tájékoztató, ami a Biocommal kapcsolatos. Már „ezerszer”, na jó, annyiszor nem, de minden rendezvényen igyekszem megjelenni. Számtalanszor hallottam az üzletről, a TOP 10 termékekről, de mindig akad egy gondolat, amit még nem hallottam és segít a fejlődésben, az emberi kapcsolatok kialakításában, az üzleti előremenetelben. Még nem tartok az üzletben ott, ahol szeretnék, de ez csak rajtam múlik. Személyiségem sokat változott, fejlődött, de még nem eleget. A sorsfordító előadásokra el tudunk hívni olyan embereket, akik nem szeretnek sokat utazni, nehezen hagyják el a „komfortzónájukat”. Ugyanolyan értékű előadások, mint a Startképző és Jövőképző, csak tömörített változatban. Családi, baráti hangulattal és persze sok-sok szeretettel. Köszönöm, hogy itt lehetek!

Lencsés Éva hálózatvezető, Székesfehérvár: Munkatársakat várok a képzésektől
Sorsfordító – ahogy a nevében is benne van, az emberek életét fordíthatja pozitív irányba. Egy új irányt, egy olyan üzleti lehetőséget mutatunk be, amivel nemcsak EGY ember, hanem családok életét, környezetét tudjuk jó irányban befolyásolni. Mit várok tőle? Munkatársakat! Olyanokat, akiknek tetszik ez az életforma, és teljes mellszélességgel fel is vállalják.

Rücker Éva (kezdő munkatárs Ajkáról) így foglalta össze a találkozók lényegét, mint profi újságíró: Profizmus, egészségközpontú hozzáállás, tapasztalatok, remek közösség
Biocom – több mint üzlet. Ezzel a mottóval tudnám leginkább jellemezni a hévízi sorsfordító üzleti találkozót, amit január 19-én szerveztek meg a Czentlaki-ág vezetői. Elsőként a profizmust emelném ki, ami rögtön a fogadtatásnál kiderült, hiszen soha nem találkoztunk, mégis tudta a Czentlaki házaspár, hogy honnan jöttem, ki vagyok, mióta vagyok tagja a Biocomnak. Később sem faggattak senkit, mindenki annyit mondott el magáról, a terveiről, amennyit szeretett volna – ez nagyon szimpatikus volt. Nagyon pozitívan, elfogadóan és szeretettel viszonyultak hozzám és egymáshoz is. Emellett találkoztam egy egészségközpontú és nem betegségközpontú attitűddel, kölcsönös segítségnyújtással, igazi csapatmunkával, remek közösséggel, összetartással, hasznos javaslatokkal, gyakorlati tapasztalatokkal és holisztikus szemlélettel. Az üzletpolitika átlátható, egyszerű, tiszta és szabályos, mindenki tanítja a másikat, közös a cél. A hosszú távú gondolkodás, a tudatosság szintén alapvető. Egy biztos: itt mindenki jól jár, aki csatlakozik hozzájuk! Hálás vagyok a lehetőségért, köszönöm, hogy köztetek lehetek!

  

Ezeket olvastad már?