Kezdőoldal Ágak Soha nem késő elkezdeni: Mészárosék hetven felett váltak vezetővé a Molnár-ágon!

Soha nem késő elkezdeni: Mészárosék hetven felett váltak vezetővé a Molnár-ágon!

Nem gondolnánk a képre nézve, hogy ez bizony István 70 éves születésnapján készült a házaspárról…

„Óriások mindig voltak, vannak és lesznek.” Ezt a mottót adta a Mészáros házaspár a hálózatvezetővé válásuk beszámolójának. Lehet, hogy talányosnak tűnik, de érdemes elolvasni az anyagot, abból ráérezhetünk a lényegére. S arra is, sokszor olyasmi történik, ami akkor érthetetlen, megmagyarázhatatlan, fájdalmas, s ugyanaz a valami később olyan útra vezérel közvetett módon, amiért egyértelműen hálát lehet adni. Hogyan lett a Dankó János Arany HV által szponzorált (vagy inkább: segített) Marikából és Istvánból (és nem Pista bácsiból…) megbecsült vezető a szegedi központú Molnár-ágon? Alább kiderül saját szavaikból.

A mese
A hetvenedik X-en túl is születhetnek mesébe illő történetek. Íme, egy a sokból. Bizonyára ültetek száguldó vonaton. A családunk is így száguldott az életünk vonatán. Az ablakunkon kitekintve láttuk a sejtelmes, kivehetetlen alakokat. Mit sem törődve száguldottunk a bizonytalan és ismeretlen jövőbe. Ekkor megjelent egy óriás, hatalmas erejével megállította a robogó vonatot, feltépte a fülke ajtaját és kivezetett bennünket egy csodálatos világba, ahol a mosolygó, egymást ölelő emberek százai tárták ki hívó karjukat. Szétnéztünk ebben a csodálatos világban és megfogadtuk, hogy arra a vonatra soha többé nem szállunk fel.

A valóság
Súlyos közúti baleset, a legfiatalabb gyermek szeméremcsont-, medencecsont- és bordatörés, koponyaűri vérzés, koponyaműtét.

A Mészáros házaspár, Marika és István rodoszi hangulatban

Kilátások
Bizonytalan, reménykedő, hat hónapi várakozás. Ekkor jött a Biocom a leendő tanítónk, Dankó János közvetítésével, akinek örökké hálásak leszünk. A csontok forradási idejét megfelezte, mi úgy hisszük és tapasztaltuk, hogy a csodálatos készítmények alkalmazásával, és a vitalitás felépítésével a gyógyulás bizonyságát hozta el számunkra.

A fordulópont
Ez volt az a pont, amikor elhatároztuk, hogy használjuk a rendszert! A klasszikus lépcsőket jártuk be, tisztítókúra, Reg-Enor, melynek eredményeképpen az egész család 100 %-ig gyógyszermentes és termékhasználó lett. Melinda rendbejött, Marika eldobta pár gyógyszerét, és István a „klasszikus”, sokak által használt tablettáját.

Gran Canariára is eljutottak

A képzés
Tanítónk az idők előrehaladtával képzésekre vitt el bennünket. A kétnapos mórahalmi képzés sorsdöntő volt az életünkben. Elhatároztuk, hogy az emberek egészséges életmódját, vegyszermentes mindennapjait fogjuk szolgálni.

A jutalék
Jártunk képzésekre, igénybe vettük a rendelkezésre álló eszközöket, és próbáltuk másolni azokat a munkatársakat, akikkel kapcsolatba kerültünk. A harmadik havi jutalékunk meghaladta a 150 ezer forintot.

Az eredmény és a cél
Ez a tény, valamint a márciusi budapesti találkozó olyan lendületet adott, hogy öt hónap után elértük a HV szintet! Célunk az Ezüst HV elérése még ebben az évben.

Az üzenet
Visszagondolva a Biocomos pályafutásunkra, arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy a 70. éven túl bebizonyítottuk saját magunknak és környezetünknek, hogy SOHA NEM KÉSŐ ELKEZDENI!!!

Marika és István a Budapest Kongresszusi Központban, egy Biocom nemzetközi nagyrendezvényen

Marika és Pista bácsi Szegeden, a felső vezetéssel. A képen Molnárné Andrea ágvezető és Dankó János szponzor gratulál nekik.

Hogyan indultunk és mi visz bennünket így, hetvenen túl? Erről szólt Mészáros Istvánné Marika elő előadása Szegeden.

Jövőd és lehetőségeid a Biocom üzletben Ezzel a témával debütált Mészáros István a szegedi képzésen.

Azon a bizonyos, első mórahalmi tréningen…

Ezeket olvastad már?