Kezdőoldal Ágak Sinka Szilviának élete legjobb döntése volt a Biocom – versenygyőztes HV a Beta-Kádár-ágon

Sinka Szilviának élete legjobb döntése volt a Biocom – versenygyőztes HV a Beta-Kádár-ágon

IMG_1875
Ha valaki esetleg nem találkozott még impulzív, kirobbanó erőben lévő, akadályt nem ismerő személyiséggel, akkor itt az alkalom: ismerje meg Sinka Szilviát! Így, a leírt mondatok és a fényképek segítségével is bizonyítható a fenti jelzés: lendületes hálózatvezetőről beszélünk, aki a Vass-ágon, azon belül a Beta-Kádár ágon áll szép jövő előtt. Igen, mert a tavaly elért HV szint és a mostani versenygyőzelem csak állomás számára az úton, s már most Ezüst Hálózatvezetőként látja önmagát. S hogyan látják őt a felső vezetői? Tulajdonképpen ez alapján bontakozik ki a Biocomos életútja. Egy rövid önvallomás után szponzora, barátja, Bencsik Éva részletező sorait olvashatjuk, amit a már 160.000 (!) pontos Beta-Kádár Tünde „jóslata” zár le. Köszönet érte!

A hálózatvezetői oklevéllel, amihez Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgató gratulált neki

A hálózatvezetői oklevéllel, amihez Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgató gratulált neki

SINKA SZILVIA: ÉLETEM ELGJOBB DÖNTÉSE VOLT!
Sosem gondoltam, hogy az egy üveg Reg-Enorért történt regisztrációmból ez lesz, közel másfél évig elutasítottam az üzletet. A kúrát is csak másfél év után kezdtem el utolsó reménysugárként, mert csak híztam és nem tudtam megállítani. Öt hónapos kúrám alatt a kilók mentek, az emberek pedig jöttek. Életmódváltásom egyéb téren is hozott előnyt: egy korábbi útitársam, a 23 éve a lépéseimet kísérő asztmás allergiám elszegődött mellőlem. Innentől kezdve nem volt kérdés számomra, hogy a Biocom életmódprogram az életem részévé válik. Ma már tudom, hogy életem egyik legjobb döntése volt!

Ezen a képen Szilvi mellett az őt méltató Beta-Kádár Tünde és Bencsik Éva is látható

Ezen a képen Szilvi mellett az őt méltató Beta-Kádár Tünde és Bencsik Éva is látható

A SZPONZOR, BENCSIK ÉVA: KIVÉTELES TEHETSÉG, FANTASZTIKUS PÉLDA
A Sinka név nyerő bármely ágon! Ezt még nem tudtam, amikor megismertem Szilvit, a kineziológust, úgy nagyjából 10 évvel ezelőtt. Már akkor is önálló volt, céltudatos, saját céget vezetett és elkötelezte magát egy másik cégben. Mint utólag megtudtam, ott is minden versenyt megnyert, rengeteget utazott.

Csak rám való tekintettel
Amikor rám talált a Biocom, elsők között mutattam meg neki. Mondta, hogy csak rám való tekintettel eljön, hiszen ismerte már a céget, korábban egy másik kineziológus is megmutatta neki. Vagy én nyertem, vagy a Reg-Enor, de nálam regisztrált. Ám azonnal értésemre adta, hogy dolgozni nem fog az üzletben, hiszen a másik cég – természetesen csak Attila után – a szíve választottja.

Szegedi Zsuzsival építkeztünk először
Én tiszteletben tartottam kérését és dolgoztam tovább az általa ajánlott Szegedi Zsuzsival (aki azóta Szilvi új hatosa!). Kis csapatunk szépen bővült, mire Szilvi felébredt mély csipkerózsika álmából, eltelt egy év (2015. október) és 1500 pontos csapat állt alatta.

Bizonyító termékek
Ekkor már elkezdte érdekelni az üzleti rész is, amit segített, hogy a termékek is bizonyítottak nála. Az életmódváltás hatására -10 kg-t tudott leadni úgy, hogy közben számos egészségügyi problémával küzdött. Pontosabban, eggyel kevesebbel, hiszen le tudott zárni egy két évtizednyi múlttal bíró, súlyos allergiás fejezetet.

A Reg-Enor feltalálójával, Szabó Sigfriddel, akinek szintén nagyon sokat köszönhet

A Reg-Enor feltalálójával, Szabó Sigfriddel, akinek szintén nagyon sokat köszönhet

Három fontos képzés
November 7-én vett részt az első Startképzésén és decemberre 5-ös szintre lépett. Az akkor 100 ezer pontos ágvezetőnk, Beta-Kádár Tünde nagy napjára, a februári nemzetközi rendezvényre ajándékjegyet kapott tőle. Az április, vecsési képzés pedig végleg mindent eldöntött nála, megállíthatatlanul elindult, még abban a hónapban 6-os lett.

Egy ragyogó, sikeres csapat részeként

Egy ragyogó, sikeres csapat részeként

Fáradhatatlan szervező
Óriási lendülettel, hévvel, fáradhatatlan energiával szervezte a Csömöri Egészségnapokat, a Bonyhádi Reg-Enor Estet, a Zuglói szépségpartikat. Régi munkásságából adódóan imádja a jó kozmetikumokat és ért is hozzá. Egész lénye átváltozik, amikor a kezébe veszi, kibontja, beleszagol, és az eredmény, a Botanifique-érzés  csodálatos, szerinte minden elismerést megérdemel a termék!

Komoly tempót diktál, odafigyelve az emberekre
Minden képzésen ott van minimum 2, de gyakran 4 fővel. Naponta több infót tart, odafigyel az emberekre, empatikus, de határozottan irányt mutat. Tolná, hajtaná az „idő kerekét”, vele együtt az nyer, aki bírja a tempót! Aki követi őt, az biztos befutó! A döntésétől számítva fél év alatt hálózatvezető lett és szintjét azóta is tartja, egyre dinamikusabban fejlődve. Biocomos kitűzőjét 2016. júliusban, oklevelét a nagyszínpadon 2016. szeptember 24-én vehette át a Kongresszusi Központban.

Megnyerte a nyári, hajós versenyt
A nyári versenynek köszönhetően egy régi osztálytársában, Heincz Erikában megtalálta a következő hatosát. Szilvinél nincs határ, ugyanis Erika Angliában építi üzletét és bizony minden jó, HAJÓ a vége! Szilvi ott volt a győztesek hajóján 2017. augusztus 15-én, és ígérete szerint év végére Ezüst Hálózatvezetőként köszönhetjük.

Hálás vagyok, hogy ismerhetem
Számomra fantasztikus példa! Mondhatom, hogy nemcsak mint kineziológus, de mint hálózatépítő is kivételes tehetség, ösztönösen tud mindent és teszi a dolgát óriási hittel és szeretettel. Hálás vagyok, hogy ismerhetem és köszönöm a barátságát. Az ő csapata, az én csapatom is, a Vass-ág, a Beta-ág csapata vagyunk. Boldogság és öröm ide tartozni. Példaképeink Vass Szombatfalvi Zsuzsanna, Vass Oszkár, Beta-Kádár Tünde, Beta Kolos, Ferenczy László, Lőrincz János és Marika, akitől minden indult. Köszönjük Nektek a példát és a BIOCOM ÉRZÉST.

ÁGVEZETŐJE, BETA-KÁDÁR TÜNDE: SOK SIKER VÁR MÉG RÁ!
Szilvi egy céltudatos vezető, aki lendületesen halad előre. Megnyerte a nyári hajós versenyt is, nagyon Büszke vagyok rá! Példaértékű vezető, kiválóan tanítja a csapatát! Kívánom, hogy azt az erőt, ami benne van, engedje szabadjára és sok embert segítsen hozzá, hogy álmaik életét éljék! Nagyon sok siker vár még rá!

20160605_151541 20160807_155811 20160924_Országos_Szilvi_mikrofon 20160924_Országos_Szilvi_szinpadon IMG_1877 IMG_2511 IMG_2621 IMG_2648 IMG_3044 Szilvi_2016

 

Ezeket olvastad már?