Kezdőoldal Ágak Sinka-képzés új vezetőkkel, céges győztessel

Sinka-képzés új vezetőkkel, céges győztessel

7 (5)

Új vezetők Abaújból: az encsi Remák család. A kép jobb szélén a szponzor, Tövisné Venczel Erika.

Gőz Ildikó negyedszerre is megvédte HV szintjét. örömmel tűzte ki neki az aranyjelvényt vezetője, Ujvári Zsuzsi.

Gőz Ildikó negyedszerre is megvédte HV szintjét. örömmel tűzte ki neki az aranyjelvényt vezetője, Ujvári Zsuzsi.

Egy fergeteges szombat délelőttöt tölthettünk nagyszerű vezetők és leendő vezetők között, a Sinka-ág júniusi Start képzésén – így emlékszik vissza Kis-Tóth Nikoletta, jelenleg 5. szintű munkatárs június 4-re. Majd hozzáteszi: a hangulat ismét remek és pezsdítő volt, melyet köszönhetnek ágvezetőiknek, Sinka Gyulának és Tímeának, akik nélkül nem jönne létre újra és újra az izgalmasabbnál izgalmasabb Start vagy szakmai nap, illetve Tasnádiné Szabó Mónikának, a nap háziasszonyának. Mi pedig hozzátesszük: Nikoletta nélkül nem jött volna létre az alábbi, színes beszámoló, s azt is, hogy ugyan hivatalosan 5-ös szinten van, de szponzora, Tasnádiné Szabó Mónika már egyértelműen vezetőnek tartja… Köszönjük!

Bárdos Ágnes és Balog József - a jászberényi sikerpáros. Újra övék a Sinka-ág kupája!

Bárdos Ágnes és Balog József – a jászberényi sikerpáros. Újra övék a Sinka-ág kupája!

Arany HV moderátor
Mónika három gyermekes családanya, aki a múlt hónapban minősült Arany Hálózatvetőnek, egy nagyszerű csapat, nagyszerű vezetője. Nem csak csoportját tudja jól koordinálni, a program levezetőjeként is kiválóan megállja a helyét.

Színen a szponzori vonal
A nap sikereihez hozzátartozik, hogy Tövisné Venczel Erika (Mónika egyik HV-ja…) szépen mutatta be nekünk a Biocom céget, illetve a Biocom Életmódprogramot. Komporday Annamária (Mónika szponzora…) pedig a Cél-Okról, valamint a jövőképről alkotott személyes véleményét, tapasztalatát osztotta meg velünk.

A képzések töltenek
De vajon hol tudunk feltöltődni? Bárdos Ági és kedvese Balog Józsi már biztosan tudja erre a kérdésre a választ. Ők mondták el, mennyire nagy szükségünk van a képzésekre, mert csak akkor tudunk előre haladni, ha az energiaszintünk is magas.

Lelki-testi felkészítés
A napnak itt még közel sem volt vége, még eztán jött egy remek természetgyógyász, reflexológus, életmód-tanácsadó: Melegné Liszkai Katalin, aki a nyárra készített fel minket. Engem a következő kulcsmondatok érintettek meg leginkább:
– Ebben az évben, törekedjünk a megvalósításra, de vigyázzunk, nehogy túlpörögjünk! Mindig van új tanulni való, légy nyitott, elfogadó és hajlandó!
– AKAROM – hátralépek, elengedem, megengedem!
– Minden az EPE – az epe a takarítónőnk! A táplálkozásunkat kell megreformálnunk – Reg-Enor étrenddel!

Fókuszban a kozmetikumok
Miután rendbe rakjuk a táplálkozásunkat ideje foglalkoznunk a börünkkel is. Szépség kívül-belül: Gödriné Balla Judit szakoktató kozmetikus mutatta meg nekünk a Botanifique natúr kozmetikumokat.

Két új hálózatvezetőt is köszönthettünk:

  • Remákné Béres Ritát (aki Tövisné Venczel Erikához tartozik),
  • Papp Anikót (akit vezetője, Ujvári Zsuzsi hívott ki).

Arany kitűzővel
Nem maradt el ezúttal sem az ünneplés! Ujvári Zsuzsi feltűzhette az arany kitűzőt hálózatvezetője, Gőz Ildikó blúzára, hiszen a „kötelezőn” felül is biztosan megvédte úja HV szintjét. Zsuzsiban mérhetetlen büszkeség látszott számomra a szponzoráltja iránt.

A céges verseny győztese: Tóth Wolford Erika
Volt még egy hatalmas nagy meglepetés. A céges kupa került elő a „színfalak” mögül. Nagy megtiszteltetésben van része Tóth-Wolford Erikának és csapatának, ugyanis május havi teljesítményük alapján ők érdemelték meg a kupát és a vele járó elismerést!

A legdinamikusabb újra a Bárdos-Balog páros
Az ünneplés tovább fokozódott. A Sinka házaspár kihirdette az ág legdinamikusabban fejlődő csapatát, ismételten Bárdos Ági és Balog Józsi vihette haza a kupát.

Mi történik Jászberényben?
Bárdos Ágnes, az ág megbecsült hálózatvezetője így élte meg az újabb sikert:

„Elindult egy fejlődés Jászberényben, rendezvényekkel, klubokkal. Ez a zsongás 63%-os fejlődést eredményezett az áprilisi hónapban! Mindez még több energiát adott számunkra. A májusi Start képzésen nagy izgalommal vártam a Sinka házaspár eredményhirdetését. Ki nyeri el a vándorkupát? Az én nevem hangzott el! Boldog voltam, mert nagyon vágytam rá! Fontos volt számomra, hogy a kupa a következő hónapban is Jászberényben maradjon. Nagy létszámú, lelkes csapattal mentünk el a június 4-i Start képzésre, Miskolcra. A gondolatom a körül forgott – nagyon jó volna az új emberek előtt is megélni azt az érzést, amikor újra kimegyek a kupáért. És ez megtörtént! Nagyon boldog voltam, hogy a csapat büszke lehetett rám és a páromra. Ez csodálatos érzés! Ismét Jászberénybe került a kupa!”

Gödriné Balla Judit a Botanifique kozmetikumainkról szólt, szakértőként

Gödriné Balla Judit a Botanifique kozmetikumainkról szólt, szakértőként

Melegné Liszkai Katalin ezúttal szakmai előadásával segítette a hálózatot

Melegné Liszkai Katalin ezúttal szakmai előadásával segítette a hálózatot

Tóth-Wolford Erika párjával, Tóth Lajossal, a serleggel - és a vezetőjükkel, Ujvári Zsuzsival (jobbról)

Tóth-Wolford Erika párjával, Tóth Lajossal, a serleggel – és a vezetőjükkel, Ujvári Zsuzsival (jobbról)

Papp Katalin (középen) már a hálózatvezetők csapatát gyarapítja! Ez éppen egy elismerés közbeni, örömteli pillanat a vezetőivel, Ujvári Zsuzsival és Tóth-Wolford Erikával.

Papp Katalin (középen) már a hálózatvezetők csapatát gyarapítja! Ez éppen egy elismerés közbeni, örömteli pillanat a vezetőivel, Ujvári Zsuzsival és Tóth-Wolford Erikával.

Ezeket olvastad már?