Kezdőoldal Ágak Sikeres nyári Start a Molnár-ágon vezetői minősülésekkel, versenygyőztesek elismerésével

Sikeres nyári Start a Molnár-ágon vezetői minősülésekkel, versenygyőztesek elismerésével

Az örökifjú Mészárosné Marika és Pista bácsi hat hónap alatt lettek hálózatvezetők. (A képen vezetőjük, Dankó János gratulál nekik.)

Élményekben, sikerekben, energiákban és érzelmekben bővelkedő, forró nyári Startnapot tartott a Molnár-ág augusztus 5-én, Szegeden, a Novotel Hotelben. Hogy mást ne is írjunk bevezetésként: a Mészáros házaspár szenzációs előadással indított újdonsült HV-ként és Dankó János újra Arany HV lett! A többit ezúttal az ágvezető, Molnárné Szélpál Andrea összefoglalójában olvashatjuk el. Egy idézet tőle felvezetésként: „Fantasztikus érzés volt ágvezetőként a sorokból figyelve megállapítani, hogy remek csapatom van!”

A nap kitűnő háziasszonya Ocskó Erzsébet volt

Jövőd és lehetőségeid a Biocommal, Mészáros István új HV tolmácsolásában

Mészárosék debütálása vezetőként
Már az első téma címe is figyelemfelkeltő volt: Soha nem késő elkezdeni… Nem az számít, hogy hány éves vagy, hanem az, hogy mit akarsz, és hogyan működteted jól a rendszert! Az örökifjú Mészáros házaspár most debütált először a színpadon és immáron, mint új hálózatvezetők remekre „vizsgáztak!” Aki felvezette Őket, napunk szenzációs háziasszonya: Ocskó Böbe volt – neki jár egy mosoly!


Vállalkozás hátrahagyva a Biocomért!
Marika elmesélte indulásuk történetét, Pista bácsi beszélt az elkötelezettségről, a célokról, a lehetőségről, ami a Biocom által a kezükbe került. 30 éves vállalkozásukat hátrahagyva a családnak, ezentúl csak a Biocom életformát szeretnék tanítani a saját példájukon keresztül a nyitott, változtatni akaró embereknek! Szívből gratulálok Nektek, gondolkozásotokkal, hozzáállásotokkal, eredményeitekkel igazi példák vagytok!

Sajbenné Ildikó a TOP-on
Sajbenné Ildikó (Hajózási verseny győztes) szenzációs előadásával folytatódott a nap, a víztisztító aktualitásáról, az allergia, mint népbetegség megoldásának javaslatairól, illetve a Top 10 termékünkről, szuper tapasztalatokkal fűszerezve!


Olasz Ildikó: Lépj előre nagyokat – pénzben is
Majd a legérdekesebb téma következett, ami a PÉNZ körül forgott. Hogyan lehet kettesével, akár hármasával haladni a kereseti szinteken? Aki e rejtelmekbe bevezetett bennünket nem más volt, mint a hiteles és sikeres Olasz Ildikó hálózatvezető!

Mit kell tenni a sikerért?
No és mit kell csinálni, hogy a pénzenergia folyamatosan növekvő tendenciával áramoljon az életünkben? Ezt is megtudtuk Vituska Albintól, aki a Vajdaságban 2300 pont fejlődéssel zárta a hónapot és Dankó Jánostól, akinek a csapatában hárman is teljesítették a céges hajózási versenyt!

Volt kit elismerni…
Végezetül a legcsodálatosabb feladat nekem jutott, elismerni a sikeres munkatársakat, vezetőket! A július forrósága ellenére akadt bőven „munkám”! J

A céges hajózási verseny győztesei: Budai Zsófia, Sajbenné Ildikó és Harmat Csaba


Három versenygyőztes
A csapatunkból hárman nyerték meg a céges nyári hajózási versenyt, büszke vagyok Rátok:

  • Budai Zsófia,
  • Sajbenné Ildikó,
  • Harmat Csaba!

Ez egyben ágverseny is volt nálunk, tehát a szponzoruktól, hálózatvezetőjüktől, Dankó Jánostól megkapták a jutalmat, tőlem pedig egy 3 napos 2 fő részére szóló wellness utalványt, ágvezetői elismerésül!

Sajbenné Ildikó és a TOP 10 termék

Vituska Albin egy új hatossal lett a hónap HV-ja – ágvezetője, Molnárné Andrea gratulál neki

Vituska Albin lett a Hónap HV-ja
Folytatódott a sor a Szerbiában dolgozó Vituska Albinnal, aki a hónap hálózatvezetője serleg boldog tulajdonosa lett. Méltán, mivel egy új 6-os szintű munkatárssal és 2300 pont fejlődéssel zárta a júliusi hónapot! Szép munka volt Albin, csak így tovább!

Vajdasági hatos: Mezou Király Klára
Ezután került sor a minősültek köszöntésére. Sokan ott voltak, akik pedig épp a nyári szabadságukat töltötték, azokat is köszöntöttük a távolból. Mint például Mezou Király Klárát, aki 6-os szintre minősült és a Vajdaságban dolgozik.

Hogyan indultam és mi visz előre Bennünket így, hetvenen túl? Mészáros Istvánné Marika ezt is megosztotta a hallgatósággal…

HV lett a Mészáros házaspár
Ismét a színpadra lépett a Mészáros házaspár a szponzorukkal, Dankó Jánossal, aki elismerte Őket remek munkájukért. (6 hónap alatt HV szint!)

Dankó János Arany HV négy hálózatvezetőjével és szponzorával, ágvezetőjével

Gulyás Anitáéknak már a kitűző járt
Majd a távolból köszöntöttük Gulyás Anitát és Nagy-Berta Jánost, akik arany kitűzőre váltak jogosulttá, méltán… S fontos kiemelni, hogy 5 hónap alatt lettek hálózatvezetők! Ők a saját szponzoráltjaim… (Mellékesen megjegyzem, az első tengerparti családi nyaralásukat töltötték, amely lehet, hogy nem jött volna létre, ha nem találkoznak a Biocommal…)

Dankó János újra Arany HV pozícióban!

Dankó János újra Arany Hálózatvezető!
És még mindig nem volt vége… Személyesen köszönthettem újra minősült Arany Hálózatvezetőként Dankó Jánost! Szívből gratulálok! Tudom, ez csak egy állomás az életedben, kinyílt a kapu a gyémánt felé vezető úton!

Micsoda érzelmek!
Nem volt érzelemmentes ez a nap, bizton állíthatom… Zárszóként a színpadon János a 4 vezetőjével… A háttérben Zorán: Gyémánt és Arany című száma szólt… a csapat állva tapsolt… Csodálatos lezárása volt e remekre sikeredett verőfényes Startnak!

Gyere a következőre!
Ui.: A nap végén személyes megjegyzésként elhangzott, hogy „akár 800 embert is elszórakoztattunk volna,e z olyan fantasztikus volt!” Nos, aki nem volt ott, várjuk a következőre. Ne csak olvassátok, éljétek át és legyetek részesei ennek a felejthetetlen érzésnek!

Minősültek köszöntése

 

Ezeket olvastad már?