Kezdőoldal Ágak Sikeres láncreakció a Molnár-ágban!

Sikeres láncreakció a Molnár-ágban!


Méhes-Csákvári Csilla, a márciusi hónap hálózatépítője a Molnár-ágban.

Sokszor az is elég a sikerhez, ha valaki lemegy a játszótérre… Pontosabban, ha ott a viselkedése nyitott, mert Méhes-Csákvári Csillának ajtót így nyitott egy szomszéd, az Ökonet karrierhez. Az alábbi rövid történetből látszik: sem véletlenek, sem lehetetlenségek nincsenek. A tények összefoglalva röviden: Csilla lett a márciusi hónap hálózatépítője a Molnár-ágban. Az ő örömében osztozik ötös szintű szponzora, Káposzta Dénes, friss hatos szintű, felső szponzora, Hódiné Manyika (akiről nemsokára részletesen írunk) és felső vezetőjük, Molnárné Andi.

Csilla 2012. február 15-én regisztrált az Ökonetbe. A játszótéren volt éppen a fél- és kétéves gyermekét nevelő anyuka, mikor szomszédja, most már három gyermek édesanyja, Bakonyi Andrea felhívta a figyelmét az Ökonet termékekre. Akkor még csak a Grépfrút cseppet hallotta meg, túl a köhögős téli szezonon, ám amikor egy másik Andrea „elvarázsolta” az információkkal és személyiségével a családi tájékoztatón, már az üzlet egésze. Így a múlt hónapot már 2-es szinten kezdte. Márciusban közvetlenül 5 főt regisztrált, minden új munkatársának minimum 200 PÉ lett a neve mellett. Így 1355 pontértékkel, 4-es karrierszinten zárta a hónapot! Sőt, már márciusban elindult a mélységi építkezés, így még nagyobb lett a csapat. Ezzel a teljesítménnyel ő lett a havi hálózatépítő verseny győztese!
Pedig sok a megoldásra váró feladat számukra otthon. A négyóránkénti szoptatás nagy odafigyelést igényel, ám mindenben segíti őt férje, az üzletben is társa, a műszaki vezetőként dolgozó Géza. Az új indulóknak minden tetszik: a széles termékpaletta, amiről már jó tapasztalataik is vannak, és az üzleti lehetőség egyaránt. Mint Csilla mondja: látják benne az anyagi függetlenség lehetőségét, amire sok példa is van a környezetükben, Szegeden.
Ők is jó példák! Rögtön döntöttek, regisztráltak, már van víztisztítójuk is, és a megoldásokban gondolkodnak.

Méltán gratulál példaértékű, dinamikus munkájukhoz felső vezetőjük, Molnárné Szélpál Andrea Arany Hálózatvezető, aki az Ökonet teljességét megmutatta a családnak.
A történet a következőképpen teljes: Hódi Szilveszterné Manyika (ezáltal is) új 6-os szintű munkatárs lett a Molnár-ágban, aki 38
fővel, 4600 PÉ-kel, 16 fő(!) 200 pontos munkatárssal érte el a 6-os szintet!!! Az áprilisi Start-képzésen példaértékű létszámmal jelent meg. Az egyik mellékelt fotón a lelkes, dinamikus csapata látszik.

Mint Molnár Antal, az ág vezetője kifejezte örömét: sikerüknek őszintén örül az egész Molnár-ág!

A Start képzésen a teljes Molnár-ág márciusi minősültjei, szponzoraikkal

Az új hatos: Hódiné Manyika és csapata, a szponzor ölelésében

Ezeket olvastad már?