Kezdőoldal Ágak Rendhagyó levél a hagyományos Zsizsi Majális postaládájába

Rendhagyó levél a hagyományos Zsizsi Majális postaládájába

Ismét fergetegesen sikerült – az immáron hatodik(!) – Zsizsi*** Majális. Tulajdonképpen elég lenne ennyit is írni a Czentlaki-ág legeredményesebb részeként működő, mindig derűs csapat hagyományos rendezvényéről, a többit úgyis elmondanák a képek. Ám Witzing Tímea és Liptai Krisztina tollat ragadott, hogy az utókornak szavakban is megörökítse ezt a napot. Ők most vettek részt először a csapatépítéseik eme formáján, és sajátosan, egy, a Tóth Zsizsi-ágnak írt levélben vetették papírra gondolataikat, élményeiket. Így még kerekebb!

 Kedves Zsizsike és Gábor!

Szeretettel írjuk Nektek levelünket a 2019. május 4-i élményünkről, amit Nektek köszönhetünk! Örömmel készülődtünk életünk első – de már a hatodik alkalommal megrendezett – Zsizsi Majálisára. Már a kezdet kezdetén ott szerettünk volna lenni, ezért Szigetszentmiklósról pénteken útra keltünk, hogy szombaton már (Jámbor) Gábor zenés ébresztőjére kelhessünk a rendezvénynek is helyet adó Meteor Vendégházban.

Az időjárás kifejezetten kegyes volt hozzánk, gyönyörű, napsütéses reggel fogadott minket, így már korán nekiláthattunk az előkészületeknek, ami Nektek köszönhetően egy-két… hm… finom pálinkával, csapolt sörrel kezdődött, frissensült kolbászevéssel folytatódott.

 

Ezek után már könnyen ment a lufifújás-kötözés, tereprendezés, asztalterítés, bográcsállítás! Közben megérkezett főszakácsunk, Krajcsó János is, akiről bemutatkozásakor megtudhattuk, hogy a világbajnok szakácsok közé tartozik.

Míg Ő nekiállt a főzésnek „kiskuktái”– ágvezetőink, a Czentlaki házaspár, Arany HV-nk, Surányi Ági és Józsi, hálózatvezetőnk, Witzing Zoli – segítségével, addig Nektek köszönhetően mérhettük össze fittségünket.

A többféle megmérettetés közül nekünk a legjobban az „MSM-C-s vizet mélytányérból kanalazó” játék tetszett! Megtapasztalhattuk, kire milyen hatással vannak a Biocom étrend-kiegészítői!

A végeredményt tekintve lett olyan csapat, akikre jól, jobban – és a győztesekre nagyon jól! Ők voltak a Krizsán-csapat (Pozitív Hanyatlás nevezetűek)! Mire kijátszottuk magunkat, a pörkölt is elkészült, és végre megkóstolhattuk, milyen is egy világbajnok főztje: határozottan kijelenthetjük, hogy ISTENI!


Ezután még jobban esett a sok-sok házi sütemény, amikből egyébként egész nap csemegézhettünk mind a közel százan, akik részt vettünk a majálison. Hálás köszönet érte, a sok ügyes „műkedvelő cukrásznak”!

Az est fénypontja Bíró Zsolti „DJ” által szolgáltatott zenés-táncos mulatság volt, ami kifulladásig tartott. Ránk ebben sem lehetett panaszotok!

Nagyon jól éreztük magunkat, kiváló volt a társaság és a hangulat, az ellátásról nem is beszélve! Büszkék vagyunk rá, hogy ebbe a csapatba tartozhatunk! A jövő évi Zsizsi-Majálisra már most feliratkozunk! Köszönjük Nektek ezt a csodás napot!

Ölelünk benneteket: Timi és Kriszti

U.i.: Néhány képet mellékelünk emlékül!

Ezeket olvastad már?