Kezdőoldal Ágak Rendhagyó kulcsember- és vezetőképző Szovátán, az erdélyi Péter-ág tagjainak

Rendhagyó kulcsember- és vezetőképző Szovátán, az erdélyi Péter-ág tagjainak

Sok felismeréshez jutottak saját bevallásuk szerint az erdélyi vezetők

Sok felismeréshez jutottak saját bevallásuk szerint az erdélyi vezetők

Két különleges napnak lehettek részesei a szovátai kulcsember- és vezetőképzőn a romániai Péter-ág tagjai az ősz végéhez közeledve. Az erdélyi csapat a hálózat alapítójától, Kovács Zoltántól tanulhatott és konzultálhatott vele.

PÉTER ÁGNES: A LEGJOBB CÉGNÉL, A LEGJOBB VEZETŐKKEL
Mint azt Péter Ágnes, a csapat vezetője megfogalmazta: – Nagyon tanulságos, konkrét, lendületet adó volt a két nap. Kovács Zoltán tanácsait cselekvésbe ültetve sokszorozodnak eredményeink. Érezni a biztonságot, hogy a legjobb cégnél vagyunk a legjobb vezetőkkel. Öröm és hála tölti el szívemet, amikor egy egy munkatárs vagy vezető gondolatait olvasom a két napról. Köszönjük a hálózatalapítónak, Kovács Zoltánnak, hogy itt volt és egyszerűségével, nagyszerűségével utat mutatott a sikeresebb élethez.

VISSZAJELZÉSEK ASZOVÁTAI KÉPZÉSRŐL

Nagy lendületet vett Szovátán az erdélyi Péter-ág

Nagy lendületet vett Szovátán az erdélyi Péter-ág

TURÓCZI MELINDA: BIZTONSÁGOS RECEPT A JOBB ÉLETMINŐSÉGHEZ
A szovátai kulcsember képzés a Biocom, mint sikeres üzlet legóját, egészében, darabjaira szedve, újra összerekva mutatta meg. A jót tovább kell csinalni! S hogy mit adott? Éberséget, ébredést. Lendületet. Biztonságos receptet egy jobb életminőséghez. A célt, ami vezet. 3-5-10-20 év múlva, milyen emberré akarsz válni, hogyan akarsz élni? Ehhez: tervezés (hogyan érem el), kivitelezés (munka), eredmény. Fontos a hozzáállásod, lelkesedésed, megjelenésed, kisugárzásod!

LÁZÁR EMŐKE: TUDATOS TERVEZŐ ÉS CSELEKVŐ LETTEM!
Nagy tanulság és élmény volt számomra a szovátai képzés, mert más rálátásom lett a Biocom üzletre. A hatalmas információmennyiség, gyakorlati tanács mellett megerősödtem abban a hitben, hogy nagyon jó helyen vagyok, és hogy nem magányos harcos vagyok, hanem egy olyan rendszer tagja, ahol a legfelsőbb vezetőtől kezdve a szponzorig mindenkinek érdeke, hogy jól, biztonságban érezzem magamat, és segítenek álmaim, terveim megvalósításában. Kiléptem az “ösztönös marxista” korszakomból, és a tudatosan tervezők és cselekvők sorába álltam be.

BARICZ ANNAMÁRIA: A RENDSZERES, KONCENTRÁLT MUNKA EREJE
A Kovács Zoltán-féle képzés nagyon sokat adott, reális, földön járó példákkal. Megmagyarázta, hogy rendszeres, koncentrált munkával sokkal többre is lehet eljutni. Nagyon tetszettek a javaslatai:
– Ha elég embert keresel meg és elég ajánlást kérsz, kerül ki belőle dolgozni akaró is.
– Ha a képzésre elég ember követ, amikor hátranézel, nem lesz gond a jutalékkal.
– Ha mindig van és ott van legalább 3 szintlépőd, az jelzi a folyamatosan jó hozzáállásod.
– Azt segítsd, aki a kezét nyújta!

Én nagyon örülök, hogy ott lehettem, rendkívüli élmény volt számomra!

Kovács Zoltán hálózatalapító egyszerű és nagyszerű tanításokkal érkezett

Kovács Zoltán hálózatalapító egyszerű és nagyszerű tanításokkal érkezett


JAKAB JUDIT: ÚJRATERVEZÉS, LETISZTULT MINTA ALAPJÁN

Két csodálatos napot kaptunk Kovács Zoltántól Szovátán. Hálózatépítőként a napi rutinná váló munkalépésekben időnként érdemes megállni és nagytakarítást végezni. Ebben az újratervezésben volt nagy segítségemre a hálózatalapító, aki letisztult üzleti gondolkodásával, nagyszerű emberi értékeivel és életmódjában mutatott mintájával követhető példaként adta át értékes tanácsait.

Alapos tervezés, cselekvéssel
Megerősítést kaptam abban, hogy ez a szakma egész egyszerűen sikerre vihető üzlet, ha tudom, miért akarom, folyamatos fejlődésben gondolkodom és következetesen cselekszem. Ha vágyainknak megfelelő életmódot akarunk teremteni magunknak, azt alaposan meg kell tervezni es ennek megfelelően cselekedni. A tervezésnél a prioritások kijelölése segít abban, hogy ne vesszünk el, ne forgácsolódjunk szét a napi feladatok káoszában. Minden időt és energiát igénylő tevékenységnél tisztában kell lennünk annak eredményességével és ebből eredően annak fontosságával.

Példamutatással tanítva a kulcsembereket
Nagyon fontos tanulság az is, hogy hálózatvezetőként a fókusz mindig a kulcsembereken legyen, olyan munkatársakkal dolgozzunk, akikben megvan az inspiráció, a megfelelő hozzáállás, aki akar valamit, gyorsan tanul és minél előbb önállóan teszi meg a munkalépéseket. Őket is a leginkább példamutatással kell tanítani. A hálózatépítésben is az egyik legfontosabb eszközünk a kommunikáció, az emberekkel való kapcsolataink építése, ápolása és ezáltal a személyre szabott előnyök megfogalmazása. Éppen ennek alapján páratlan ez az üzleti modell, hiszen az emberek igényeire, vágyaira épít.

Jókor, jó helyen – meggyőződéssel
Ennél sokkal többet tanultam ez alatt a két nap alatt, de a meggyőződésemet még hozzá kell tennem, miszerint jókor vagyunk, jó helyen – ahogy Kovács Zoltán is fogalmazott és az a feladatunk, hogy egyre több ember érezze ezt általunk. Nagyon erős, pozitív energiamezőben telt a két nap, büszkén néztem fel szponzoraimra is, hiszen ők valósítják meg testközelben a csúcsvezető példáját, ők hozzák közelebb számomra a jobb életminőséget.

Nagyon hálás vagyok az élményért!:)

KAKUCS SÁNDOR: EGYSZERŰ, NAGYSZERŰ, ÚJSZERŰ TANÍTÁS
Jókor voltam jó helyen! Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem e színvonalas rendezvényen, kellemes környezetben és jó társaságban. Nagyon sokat tanultam, friss erőt és lendületet adott Kovács Zoltán hálózatalapító előadásainak hallgatása, aki önzetlenül, egyszerűen, nagyszerűen és újszerűen mutatta be a hálózatépítés nyílt titkait: „MIÉRT? – MIT? – HOGYAN?” – mindezt alátámasztva számos személyes tapasztalattal.

Bármikor bekattanhat a belső hajtóerő
Fontos megérteni azt, hogy „a hálózatépítés egy karrier- és pénzorientált munka, amihez szakmaként kell hozzáállni”. Nagyon hasznosnak tartom a rendezvényeket. „Mindig légy ott, mert nem tudod, hogy melyiken hangzik el az a mondat, amitől bekattan valami belső hajtóerő és elindít az üzletben”.

Köszönöm! Szeretettel, Sándor.

AMBARUS RÓBERT: A SIKER GARANTÁLT
Kristálytiszta választ kaptam a tíz felvázolt pontban a kérdéseimre. Ha kezdő vagy, ha tapasztalt – úgy, ahogy Kovács Zoltán megjegyezte – ha ezeket az irányelveket betartod, és ténylegesen cselekszed, a siker garantált. Egyszóval, fantasztikus élmény volt!

HEGYELI ÉVA: “BIOCOM-BIBLIA”
Kovács Zoltán Biocom vezető tanulságosan adta át a tudást és azokat a tanácsokat, amiket a mindennapokban fel tudunk használni. Nekem a képzés végére az jött át, hogy egy “Biocom-bibliát” kaptam a kezembe, amit nap mint nap fel tudok használni a munkában és az életemben is. Hálásan köszönöm, hogy ott lehettem és egy fantasztikus embertől tudtam tanulni, ami nagyban hozzájárul a sikereimhez!

FANCSALI JÚLIA: NINCS IDŐ MASZATOLNI!
Egy ilyen képzésen ráébredsz arra, hogy mit teszel meg, vagy mit nem. Én nagyon sok felismerésre találtam és rájöttem, nem érdemes az időt pazarolni. Tanulnom, fejlődnöm nekem kell, hogy még nagyobb példa legyek a jelenlegi csapatomnak. Tehát nincs időm maszatolni, cselekednem kell!

Ezeket olvastad már?