Kezdőoldal Ágak Rekordot döntött márciusban a Molnár-ág, volt kinek tapsolni a Startképzésen

Rekordot döntött márciusban a Molnár-ág, volt kinek tapsolni a Startképzésen

A Molnár-ág rekordhónapot zárt és a jövőről is ambiciózusan gondolkodnak Molnárné Szélpál Andrea vezetésével

 

A megszokottnál is vidámabb gyülekező volt a szegedi, áprilisi Startképzés előtt – ez volt az egyöntetű érzete a népes résztvevői csapatnak. A lelki háttere pedig az lehet, hogy a kitűzött célokat meghaladó eredményeket ért el a Molnár-ág márciusban! A hónap első szombatján tartott képzés, és az ott elhangzott információk pedig újabb lendületet adtak minden vezetőnek és munkatársnak – több, mint 11.000 pontot nőttek februárhoz képest. A Mészáros HV házaspár visszatekintőjéből az is kiderül, hány új vezető és versenygyőztes kapott elismerést.

Erős vizes indítás, Simon Lászlóval

Ebben az alaphangulatban a „háziasszony”, Dankó János kitűnő felépítéssel Simon László egyetemi docenst kérte fel előadásának megtartására. A csodálatos előadás szemléletesen szólt a víz jelentőségéről, jelenlegi állapotáról, valamint élettani hatásairól. Részletes ismertetést kaptunk a hidrogénezett víz szükségességéről, működési elvéről. Az előadás igen sok ötletet és támpontot adott a munkánkhoz, mely a tiszta víz felépítése során igen jól alkalmazható! Az előadás során megismerhettük a sokak örömére érkezett új termékünket, a H2-gO-t, amely mindig velünk lehet és általa finom, éltető hidrogénezett vizet fogyaszthatunk!

A versenyzés mindig beindítja az üzletet

Farkas Ildikó, a nagycsaládos HV debütálása

Ezt követően a négy hónap alatt HV minősítést elért három gyermekes anyuka, Farkas Ildikó tartotta meg élete első előadását. Személyes példáján keresztül vázolta a jövőt és a Biocom által nyújtott lehetőségeket. Csodálatos és őszinte előadás volt.

TOP 10 és 200 PÉ

Folytatásként Harmat Csaba tartott ismertetőt a TOP 10 termékekről példákkal és a tagok személyes tapasztalataival. Olasz Ildikó a 200 pont jelentőségéről beszélt.

Ami kell hozzá, itt megszerezheted…

Molnárné Szélpál Andrea ágvezetőnk az anyagi függetlenségről és a szabadságról tartott lendületes előadást. Mi kell a teljes élethez? Egészség, Pénz, Szabadidő. Három év távlata a Biocomnál!

Sikeresen versenyeztek

Három hónapos ágversenyt hirdettek a Molnár-ágon az év elején, melynek most volt az eredményhirdetése. A kiírás szerint január, február és március során, minden hónapban min. 1000 pont csoportforgalom fejlődést kellett felmutatni az előző hónaphoz mérten (csakúgy, mint a céges, nyári, „hajózós” verseny során). A győztesek:

  • Horváth Nikolett 134 csoportpontról indult és 5738 csoportponttal, valamint 6-os szinttel zárta a versenyt,
  • Nagy Szilvia a Vajdaságból 873 pontról, 4060 pontra fejlődve a versennyel meglépte a 6-os szintet!

Ocskó Böbének lassan vissza sem kell adnia a serleget…

Ocskó Böbe, a Hónap HV-ja

Ocskó Böbe sorrendben másodszor nyerte el a Hónap Hálózatvezetője vándorserleget, mivel ő fejlődött márciusban is a legnagyobbat. Böbe Nagy Szilviával érzelmekkel telített előadást is tartott az élet felépítésének lehetőségéről és a Biocomnál alkalmazott munkamódszerekről.

Volt bőven szintlépő, nem véletlenül lett rekord a március

Jelvényes HV lett

Ezután megkapta arany kitűzőjét és céges díszoklevelét Farkas Ildikó, hiszen hálózatvezetőként folyamatosan minősült.

Új HV is!

Köszöntöttük új hálózatvezetőként Molnár Violettát.

Mindig különleges pillanat, amikor kitűzőt kap valaki

Új hatosok

Nagy boldogságunkra 2 új Társult Hálózatvezető munkatársat is elismerhettünk:

  • Nagy Szilvia és
  • Horváth Varga Sándorné Mariann személyében.

Farkas Ildikó szponzorával együtt örült a HV szintnek

A spéci táska is jelzi: ez bizony HV szint!

Záróüzenet

Végül egy mottó, amit a képzésből leszűrtünk, Ocskó Böbe előadás által, biztatásként is:

„Még nem értem oda, AHOL LENNI SZERETNÉK, De hála Isten, már nem ott vagyok, AHOL VOLTAM.”

Molnárné Andrea: Büszke vagyok a csapatra!

Néhány gondolatot az ágvezető is fűzött a képzéshez, melyen bőven volt ünnepelnivaló. „Rekordhónapot zárt a Molnár-ág, több mint 11.000 pont fejlődés! Hatalmas energiák, aranykitűző átadás, új HV avatás, 2 új 6-os munkatárs, ágverseny-győzelmek… Méltán vették át a „lányok” hálózatvezetőjüktől a pénzjutalmat és ágvezetőjüktől a 3 nap 2 éjszakás wellness élményt, amit a párjukkal élvezhetnek! Nagyon büszke vagyok a csapatra! Áprilisban ismét rekorddöntés következik! Elindult az ágverseny második 3 hónapja is, várjuk a jelentkezőket… Menjünk minél többen wellnessezni! Gyertek Velünk és legyetek TI is SZABADOK!”

Ezeket olvastad már?