Kezdőoldal Ágak Reg-Enor: a hóember 47-es olvadása

Reg-Enor: a hóember 47-es olvadása

741_large „És elkezdtek olvadni rólam a kilók, mintha hóember lennék” – vallja Szaniszló Zoltán, amit a mellékelt képek is tanúsítanak. A felvidéki Kassa környékén élő „Ződi” meg sem állt addig, amíg 93 kiló nem lett a súlya. De 140-ről indult…(!) Azért mindehhez még kellett egy komoly döntés. Amit megelőzött az, hogy ledöntötte a lábáról valami. Ma már tudja, hogy mi: a helytelen életmód! Beszélhetett neki előtte bármit az odafigyelésről két motoros barátja, Huszárik Tibor hálózatvezető és Kónya György ágvezető… A baj bekövetkezte után azonban elég volt egyetlen szó: Reg-Enor! És nem csak a kilók kezdtek olvadni…

Lerobbant, de felállt
Szaniszló Zoltán két barátja révén régóta ismerte a Biocom termékeit és a helyes utat a hosszú, egészséges élethez. A civil életben komoly munkát végző Ződi azonban a motorozás adta szabadságélmény mellett lazán kezelte az életmódról szóló, figyelmeztető tanácsokat. Így aztán, mint mondja, tavaly télre totálisan lerobbant. A diagnoszták csak csóválták a fejüket, akár a szívét, érrendszerét, akár a máját vizsgálgatták. S az egyéb gondok mellett nem egy cisztát is felfedeztek nála… Ez volt az a pillanat, amikor engedett a baráti intéseknek, mert belátta: csak komoly változtatással van visszaút.

Mínusz 47!
2012. februárjában indította el a Reg-Enor kúrát, amivel párhuzamosan a nehézfém kivezetést is elkezdte a szervezetéből. És most jönnek az igazi csodák! Elsősorban a kitartásról. Ugyanis az első három hónapban talán összesen hat kilogramm súlyfeleslegtől sikerült megszabadulnia. Ez nem mondható látványosnak, pláne úgy, hogy szigorúan tartotta az étrendet. Aztán egyszer csak megindultak a kilók, s elkezdett olvadni, mint egy hóember… Meg sem állt szeptemberig, és mínusz 47 kilóig!

Amint bent, úgy kint
Tegyük a szívünkre a kezünket: vajon lett volna bennünk ennyi türelem, hogy három hónap után az ő állapotához képest viszonylag kicsi eredménnyel továbbcsináljuk? Ződi azonban kitartott, mert tudta, hogy először bent kell rendet tenni, ami majd kívül is látszik.

Kiváló vérnyomás és vérkép, eltűnő ciszták
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy azért másféle megerősítéseket kapott a kúra során, már az elején is. Két hét után például elment egy kontollra (még erősen februárt írtak…), ahol kiderült: teljes mértékben normalizálódott a vérnyomása! Egyszerűen nem akarta elhinni! Azért magában konstatálta: valamit tud ez a készítmény… Újabb jó visszajelzések: folyamatosan javult a vérképe, majd pedig az ultrahang kimutatta, hogy felszívódtak a ciszták.

Tisztuló érrendszer
És ami a csúcs: az érrendszere. Korábban azt mondták neki: nagyjából 70%-os a meszesedés, ha szabad így fogalmazni: brutális. A szeptemberi ér-CT egyértelműen kimutatta: nincs lerakódás, kiváló állapotban van az érrendszere! Azért óvatosan bepróbálkozott a kérdéssel: nem lehet, hogy elromlott a gép…? A doki a fejét rázta. Azért is, mert ő sem értette, mindez hogyan lehetséges…

Szalonnázás, kolbászozás az egészségért
Úgy, hogy komolyan vette a Reg-Enor fogyasztását, a vele járó étrendet – és ezáltal saját magát! Semmi mást nem csinált másképp, „csak” ezt, s íme az eredmények! Ahogy emlékszik, csak eleinte nehéz tartani az étrendet. Azt sem azért, mert koplalnia kellene, hanem egyszerűen meg kell tanulnia, hogy mit ehet és mit nem. Zoltán például kifejezetten kedvelte a kúrát, hiszen az elmúlt húsz év alatt nem evett annyi szalonnát, mint mostanában. Ahogy mondja: „ha ráállsz, jól érzed magad! Szalonnázol, kolbászozol, azaz tartod az étrendet, de: 100%-osan!” A tanácsot ugyanis megfogadta: csak úgy van értelme, ha nem „vétkezik” közben. Minden, akár apró eltérés ugyanis akár hetekkel vetheti vissza a kúra sikerét!

Azóta is tökéletes
Ha valaki még mindig hitetlenkedve csóválná a fejét, álljon itt még egy fontos tény: úgy fogyott le Ződi, hogy azóta sem szedte vissza a kilókat, ráadásul miközben karcsúsodott, a bőre sem lett löttyedt. Szeptember óta is igyekszik tartani az étrendet, de nem teljesen, mégsem jött vissza egy deka sem! Nemrégiben volt egy komplett kivizsgáláson, mely kimutatta: minden tökéletesen rendben van.

Az orvosi „példa”
Ennek során találkozott egy erősen elhízott gasztroenterológussal is a kontroll során, aki gyakran fogalmaz így pácienseinek: „le kellene fogynunk”. (Hm, kinek is…?) Zoltán papírjait vizsgálva is csak hümmögött:”bizonyára elhagyta a zsíros ételeket”. A Szaniszló-féle válasz teljesen megdöbbentette: ”ellenkezőleg, szinte csak azt ettem és így fogytam le!” Az orvos ma is hitetlenkedik, és alig kapkodja a levegőt, nehézkesen mozog és tanácsokat ad, rémesen elhízva. Ződi pedig kirobbanó formában van, és egy újabb három hónapos Reg-Enor kúrában gondolkodik…

Melyiket választanák?

Ezeket olvastad már?