Kezdőoldal Ágak Pezsdítő miskolci este, főszerepben a Reg-Enorral

Pezsdítő miskolci este, főszerepben a Reg-Enorral

Az ágvezető, Sinka Gyula a Reg-Enor felvezetéseként az egész Biocomot is ajánlotta

Az ágvezető, Sinka Gyula a Reg-Enor felvezetéseként az egész Biocomot is ajánlotta

8 (15)

Egy jó tapasztalat a sok közül - Sinka Tímea moderálásával

Egy jó tapasztalat a sok közül – Sinka Tímea moderálásával

Hogy mi mindenre képes a Reg-Enor – és egy Reg-Enor Est? A válaszhoz kevés a rövid élménybeszámoló, de arra pont elég, hogy bárki, aki olvassa, vagy a csatolt képeket nézegeti, kedvet kapjon hozzá. Akár a kúrához, vagy, ha óvatosabb, az információ beszerzéséhez. Váriné Zsuzsáék (ma már hálózatvezetők) is hitetlenkedve fogadták egy évvel ezelőtt a tényeket, de belevágtak – s azóta még sokan a hatásukra. Venczelné Erika férje megmosolyogta a feleségét korábban étrendváltása miatt, ma már ő áll ki az emberek elé beszámolni a saját (!) tapasztalatairól. De a pozitív élményekkel szintén rendelkező Ujvári Zsuzsa, vagy, egy másik Sinka-ágon dolgozó Ezüst HV, Szilágyi Szabolcs vendégei is elégedetten távoztak. Mert a cél ez: megmutatni a meghívottaknak, hogy igenis lehet koplalás nélküli megoldás az egészséges testsúly-csökkentésre. Mint az alábbi, vezetői beszámolókból kiderült: ez az ágvezetők (Sinka Gyula és Tímea) által április 21-én, Miskolcon szervezett rendezvényen is sikerült. Aki most olvas erről először, már csak az a kérdés: ott lesz-e valahol az országban a következőn?

Komporday Annamária, Sinka-ágon belüli ág vezetője

Komporday Annamária, Sinka-ágon belüli ág vezetője

Először nekünk segített, azóta még nagyon sokaknak…
„Nagyon vártuk Sigfridet! Nagyjából egy évvel ezelőtt, Ómassán volt szerencsénk találkozni vele. Akkor döntöttünk úgy, hogy ha csak félig igaz, amit elmondott, akkor belevágunk… Az azt követő félév alatt a férjemmel együtt 35 kg-ot fogytunk!  És ma ismét Szigfrid Miskolcon! Szeretjük, ha közöttünk van Szigfrid. Egyszerűen, érthetően, minden hókusz-pókusz nélkül beszél a Reg-Enor-ról. A csodáról, ami sok-sok tízezer ember életét változtatta meg már eddig, és a folyamat megállíthatatlan! Ültünk a bejáratnál és regisztráltuk az embereket és csak jöttek, és jöttek. Néha hullámokban, néha szinte követhetetlenül sokan. És amikor végére értünk a regisztrációknak… 134 fő!

Ágvezetőink, Sinka Gyula és Tímea köszöntő szavai és a Biocom cég rövid bemutatása után sikertörténeteket hallhattunk. Marika néni jelentős testsúlycsökkenésnek örülhet: egészségesen és fiatalosan éli a napjait. Egy idősebb hölgy elmondta, hogy amikor legelső látogatásukat tették nála Gyuláék, az ajtóig alig tudott elmenni, olyan fájdalmai voltak. Tolószékkel és járókerettel közlekedett. A két hónap alatt, mióta a kúrát folytatja visszanyerte mobilitását, az általános fizikai állapota nagyon sokat javult, és jelentős testsúlycsökkenést is elkönyvelhet, amit remekül szemléltetett a magán viselt több mérettel nagyobb ruhadarabokkal. Sorolhatnám tovább a panaszok múlását napestig, de legjobb, ha mindenki a saját bőrén tapasztalja meg!” (Vári Lászlóné Zsuzsa, hálózatvezető)

A feltaláló házaspár. Ugyan Sigfridé a dicsőség, de ő rendre hangoztatja: a felesége, Erzsike nélkül mindez nem történhetett volna meg...

A feltaláló házaspár. Ugyan Sigfridé a dicsőség, de ő rendre hangoztatja: a felesége, Erzsike nélkül mindez nem történhetett volna meg…

Pontban számolható hatások
„Szenzációs volt! Volt olyan csapattárs, aki nemrég kezdte a Reg-Enort, s másnap már a 200 saját pontja is meglett az előadás hatására. S volt olyan is, aki le fog velem ülni, mert többet lát az egészből azóta, és kíváncsi a részletekre. Visszatérők is voltak, akik ismét belelkesedtek. Nagyon jól érezte magát mindenki, köszönet érte!” (Szilágyi Szabolcs, Ezüst HV)

Mindezt jobb mielőbb hallani…
„Ismét rengeteg hasznos információhoz jutottam, és újból megerősítést kaptam arról, hogy a Reg-Enor egy olyan csodálatos termék, mellyel sok minden helyrehozható. Szabó Sigfrid egy kincset adott a kezünkbe, és a mi feladatunk, hogy ezt a kincset mindenkivel megosszuk. Hálás vagyok, hogy megismerhettem a Biocomot, és a Reg-Enort! Három vendéget hívtam, akik már regenoroznak, de még Sigfridet nem hallották. A visszajelzés tőlük az volt, hogy bárcsak hamarabb hallhatták volna ezt a fantasztikus előadást…” (Ujvári Zsuzsanna, Ezüst HV)

Megerősítő rendezvény, eredményekkel
„Fantasztikus volt a Reg-Enor Est! Nekünk azért is, mert a párom, aki tavaly még nem nagyon hitt ebben az egészben és csak mosolygott, amikor én elkezdtem a kúrát, most kiállt és elmesélte, hogy már ő is regenorozik és nagyon jó tapasztalatai vannak, ezért továbbra is csinálja! A többi élménybeszámoló is megerősítést adott nekünk. Szabó Sigfriddel találkozni pedig mindig csodálatos érzés. Többen csatlakoznak a csapatunkhoz a Reg-Enor est hatására. Nagyon fontosak ezek a rendezvények, hiszen nagyon sok ember életét változtatták már meg és még fogják is – mert a Reg-Enor megállíthatatlan!” (Tövisné Venczel Erika, hálózatvezető)

A miskolci csapat egy része a feltalálóval és feleségével, Erzsikével (jobbról)

A miskolci csapat egy része a feltalálóval és feleségével, Erzsikével (jobbról)

8 (4) 8 (5) 8 (6) 8 (7) 8 (8) 8 (9) 8 (10) 8 (11) 8 (12) 8 (13) 8 (14)

 

 

 

Ezeket olvastad már?