Kezdőoldal Ágak Öt hónap alatt lett HV Gulyás Anita „Biocom Andi” segítségével a Molnár-ágon

Öt hónap alatt lett HV Gulyás Anita „Biocom Andi” segítségével a Molnár-ágon

Öt hónap alatt elérték a HV szintet! Gulyás Anita és Nagy-Berta János egy szegedi képzésen.

A hálózatvezetői szint elérésekor készült a kép

Szponzoruk és kulcsembereik társaságában


Ments el jól minden fontos telefonszámot! Ez (is) a tanulsága a következő történetnek, melynek vannak hálózati, termékes előzményei, de az igazi áttörést egy telefonhívás hozta el. Pontosabban a fogyás szándéka, mely a Reg-Enor felé terelte a Gulyás Anita – Nagy-Berta János párost. Ebből aztán regisztráció lett (újra), majd hamar egy képzés, és mire észrevették, már HV avatás… Ez valóban ennyire egyszerű, ha valaki tervezetten cselekszik, s ez a szponzor személye (az ágvezető, Molnárné Andrea) miatt nem is lehetett kérdés. Azóta újabb célok felé haladnak a szegedi központú Molnár-ágban! (Köszönet Anitának a jól felépített visszatekintőért.)

A tiszta víztől a Reg-Enorig
A történetünk úgy kezdődött, hogy 2018. január elején elhatároztuk a párommal, Nagy-Berta Jánossal, hogy megszabadulunk néhány felesleges kilótól a Reg-Enor segítségével. Már néhány évvel ezelőtt regisztráltunk a hálózatban, és élveztük a víztisztító nyújtotta friss tiszta víz előnyeit, de üzlettel nem akartunk foglalkozni.

„Biocom Andi” segített
Nekiültünk megrendelni a havi Reg-Enor adagunkat, de meglepetten tapasztaltuk, hogy a regisztrációnk már nem érvényes. Tanakodtunk, mit csináljunk és eszembe jutott, hogy hátha megvan Molnárné Szélpál Andi telefonszáma a párom készülékében. Szerencsésen ráakadt a „BIOCOM ANDI” név alatt.

Döntést hoztunk a képzésen
Felhívtam és megbeszéltünk egy találkozót, ahol újra beregisztráltam és felhívta a figyelmemet az azon a héten szombaton tartott Startképzésre. Mondtam a páromnak, hogy szombatra programunk van és meg is jelentünk a Novotelben tartott rendezvényen. Mindkettőnknek nagyon megtetszett a hangulat, a társaság, a Biocom, hazafelé úton már arról beszélgettünk, hogy nekünk ezzel foglalkozni kell.

Motiváló célok
A következő héten leültünk Andival egy indító megbeszélésre, ahol megterveztük a Biocomos céljainkat, üzletünket, jövőnket, életünket. Azzal a céllal indultunk neki ennek a munkának, hogy 2018 végéig ott tudjam hagyni a jelenlegi munkahelyemet és főállásban tudjak a Biocommal foglalkozni, és a családommal több időt tudjak tölteni.

Lendületes indulás
Lendületesen nekikezdtünk a munkának és minden héten szerveztünk egy háziinfót 5-7 fő részvételével. Az infókat a szponzorunk Andi tartotta, a Biocomnál töltött 20 évének minden tapasztalatával, lendületes stílusával és lehengerlő tudásával.

Az első kulcsember: Molnárné Dudás Katalin
Már az első héten megtaláltam az egyik kulcsemberemet, Molnárné Dudás Katalint. Ezután nála is tartottunk infót Andi segítségével.

Fontosak számukra a tréningek, a Kulcsember-képzésen is rendszeresen részt vesznek

Startképzésen szponzorukkal, Molnárné Szélpál Andreával és Molnárné Dudás Katalinnal, első kulcsemberükkel

Itt még új hatosként, 2018. áprilisában


A második kulcsember: Süli József
Ezerrel pörögtünk, az infók a visszakeresések folyamatosan követték egymást. Ennek eredményeként márciusban megtaláltuk a második kulcsemberünket, Süli Józsi munkahelyi kollégám személyében, akit a második havi jutalékértesítőmmel motiváltam.

A harmadik kulcsember: Borsos Ibolya
Illetve a márciusban tartott országos rendezvényünknek köszönhetően csatlakozott kis csapatunkhoz Borsos Ibolya is (aki már februárban regisztrált, kimondottan csak és kizárólag termékfogyasztóként).

Fél év sem kellett hozzá
Folyamatos meghívás, házi infó, visszakeresés…. Ennek eredményeképpen 5 hónap alatt, 2018. május végére elértem a HV szintet!

Kiváló képzések és segédeszközök
Munkánkat folyamatosan segítették azok a csodálatos eszközök, amiket a Biocom tálcán kínál nekünk. Ferenczy László Egészségkönyve, a színes katalógusok és a rengeteg hanganyag, CD formátumban. Minden képzésre eljártunk, rengeteget tanultunk, és folyamatosan tanulunk a felkészült, nagy tudású előadóktól.

Mi is segíteni szeretnénk
További céljaink, hogy munkatársainkat hozzásegítsük a HV szint eléréséhez, és minél több ember életébe vigyünk pozitív változást, ezzel a Biocomnak nevezett csodával!

A mórahalmi tréning sem maradhatott ki a sorból

Pillanatkép egy családi nyaralásról

Ezeket olvastad már?