Kezdőoldal Ágak „Osztálykirándulás”, útmutatás, élmény, tanulás, megerősítés, vagy szív-alapú képzés? Ez így, mind, együtt a mórahalmi kétnapos a Molnár-ágon!

„Osztálykirándulás”, útmutatás, élmény, tanulás, megerősítés, vagy szív-alapú képzés? Ez így, mind, együtt a mórahalmi kétnapos a Molnár-ágon!


A címben sorolt jelzőket bőven lehetne folytatni a bevezetőben is. Ám fölösleges: megteszik ezt majd az (utólag is!) lelkes résztvevők. Avagy, mit adott a Molnár-ág legutóbbi, a szokásoknak megfelelően Mórahalmon, ragyogó körülmények között tartott tréningje, személyiségfejlesztő, vezetésre felkészítő kétnaposa? (Aminek meghívott előadói voltak a társágakból a Vass Szombatfalvi Zsuzsanna – Vass Oszkár, félmillió pontos, nemzetközi hálózatot menedzselő házaspár, valamint Nyíri Zoltán tréner.)

Radocsai Éva (új munkatárs): Mint egy osztálykirándulás…
A mai reggelen a kocsiban a Magna Cum Laude Színezd újra c. száma adott nekem mottót ahhoz, amit most írni fogok. Olyan tartalmas volt ez a két nap, mint egy osztálykirándulás, amit én szerveztem régen… Mindkét nap töltekeztem a vendégelőadók gondolataiból, majd abból is, amit Ti mondtatok a 2. napon. Növekedett a hitem önmagamban, ezt köszönöm szépen Nektek. Kulcsember akarok lenni ezek után!

Dankó János (Ezüst HV): Még sokat fogjuk emlegetni!
Vass Oszi és Zsuzsi mély lelkiségű, professzionális előadása méltó szintre emelte a képzés indulását, amit végig megtartva, illetve emelve tanultuk, illetve tanítottuk végig a két napot. Biztos vagyok benne, hogy még sokat fogjuk emlegetni ezt a képzést, ami sok munkatársunk életében gyökeres változást hozott. Köszönöm szépen Andi, Oszi és Zsuzsi!

Bátori Norbert és Angéla (új munkatársak): Még többet kaptunk
Egy igaz történet… Túl vagyunk egy szuper intenzív vezetői képzésen. Az elvárásaink nagyok voltak, de mi még annál is többet kaptunk. Ahogy hazaértem, keresett egy két hete csatlakozott tag, hogy kell neki még 1-2 termék. 50 percet beszéltünk telefonon, végül 5 terméket rendelt és nagyon örült, hogy ennyi új infót megtudott. Hálásan köszönjük ezt a két, felejthetetlen napot, ahol együtt fejlődhettünk.

Szeles Béla (HV, Szerbia): Felejthetetlen volt
Mórahalmon újra fantasztikus energiaszintű képzés volt. Minden előadó alapos tudással és komoly felkészültséggel érkezett – külön köszönet nekik! Sok hasznos információt és még több lelkesedést kaptak mindazok, akik a két napot ott töltötték. Gyönyörű környezet, kiváló hotel, fantasztikus wellness és a CSAPAT, amely mindezt felejthetetlenné tette.

Zsóriné Bözse (HV): Mások életére lehetünk pozitív hatással
Mindig nagyon várom a mórahalmi kétnapos vezetőképzőt, felemelő a pozitív emberek társasága, ez egy más világ, ahol bátorítás, támogatás, pozitív jövőkép van, és megerősítés, hogy a legjobb úton vagyunk. S nagyon jó érzés, hogy más emberek életére pozitív hatással lehetünk. Köszönjük Andi!

Mohos Imre (új munkatárs): Fontos a kommunikáció
Nagyszerű élmény és tapasztalatszerzés volt ez a két nap, ahol megint csak újabb és újabb dolgok világosodtak meg bennem. Úgy érzem, hogy rövidesen a kép össze fog állni bennem, a hiányosságok helyét átveszi az, aminek ott a helye. Ezeken a képzéseken mindig egyre többnek és többnek érzem magam és köszönöm szépen, hogy részese lehetek. A célom innentől kezdve, hogy kialakítsam a megfelelő kommunikációs készségemet, ami nagyon tanulságos volt Nyíri Zoltán előadásában és személy szerint minden előadásban hatalmas példaértékű információhalmaz hangzott el, ami követendő.


Farkas Erika (4. szint): Minden segítséget megkapunk
A kétnapos képzés alkalmával számos pozitív, megerősítő támogatást kaptunk. Most már van tervem a következő 2 évre. Úgy gondolom, hogy sikerül megvalósítani, hiszen minden segítséget megkapunk, erről a mórahalmi képzés alkalmával tudtam megbizonyosodni. Köszönöm.

Farkas Ildikó (HV): Útmutatás a változtatásokhoz
Másodjára vettem részt ezen az életépítő tréningen, mert nyugodtan nevezhetnénk így is! Gyakorlatias, a mindennapi munkám során könnyen beépíthető munkamódszerekkel, valamint az önfejlődés útjára útravalóval ellátva, amit a legfontosabbnak érzek, mivel a sikeres, boldog élethez saját magunk folyamatos fejlődése elengedhetetlen! Kiváló vezetőktől kapott tanításokkal térhetek vissza a biocomos életmód hétköznapjaiba! Pontosan tudom, hogy mi az, amin változtatnom szükséges, illetve mi az, amin pedig fejlesztenem kell. Megerősítést kaptam azokon a területeken is, amit jól csinálok, valamint már tudom, hogyan lehet még jobbá fejlődnöm bennük! Hálásan köszönöm!

Rácz Mariann (5 szint): Élmény és tanulás
Mórahalom ismét csodálatos élményekkel gazdagított bennünket. Ismét volt nevetés, tanulás, szórakozás, felismerés, átalakulás. Nem csak egy élménnyel lettünk gazdagabbak, hanem rengeteg tudással, hasznos információkkal, hogyan kommunikáljunk az emberekkel és önmagunkkal. Pozitív és negatív tulajdonságaink felismerése. Ismét hálával teli szívvel tértünk haza. Köszönjük

Marton Szilvia (új munkatárs, 4. szint): Mit kaptam a kétnapos képzéstől?
Hatalmas energiabombát az ott jelenlevő csodálatos emberektől, előadóktól, vezetőktől, akik azért voltak jelen, hogy fejlődésemhez, kitűzött céljaim eléréséhez szükséges segítő, támogató információkkal támogassanak. Barátságok születése, akik velem együtt örülnek fejlődésemhez, sikereimhez. Nem tudom szóban kifejezni, mennyire hálás vagyok, hogy ott lehettem, tanulhattam, fejlődhettem egy ilyen csodálatos közösség tagjaként! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Kálmán Erzsébet (új munkatárs): Éreztették, hogy el tudom érni a céljaimat
Hálásan köszönöm azoknak az embereknek, akik ezen a két napon éreztették velem, hogy el tudom érni a céljaimat. Boldog vagyok, hogy megismerhettem őket és tanulhattam tőlük. Felejthetetlen élmény volt számomra. Köszönöm!

Gordos Matilda (új munkatárs): Meg tudom csinálni!
Mit adott a két nap? Önbizalmat, annak fejlesztésére megoldásokat, azt, hogy vezetők nem születnek, vezetővé válni kell. Ha jobb vezető akarok lenni, jobb emberré kell válnom, őszinte, hiteles emberré. Megerősített ez a két nap abban, hogy meg tudom csinálni! Köszönöm.

Nagy Szilvia (HV): Még csodásabb volt a munkatársaimmal együtt
Nekem a gyakorlati tudás mellett, tapasztalást adta az a két nap. Milyen fantasztikus érzés az, amikor vezetőként a csapatodból az emberek ott vannak veled… Most már nem csak tanulok, hanem tanítok és vezetek. Ezáltal megerősítést kaptam, hogy jó úton haladok. Hálásan köszönöm!

Horváth Dalma (új munkatárs): Mindenki biztatott
Nagy köszönettel tartozom a csodás előadóknak és a szuper csapatnak, hogy mindenki biztatott. És hogy mit is kaptam? Önbizalmat, energiát és hogy kezeljem, ha nem minden happy – így már minden sokkal könnyebb és most éreztem azt igazán, hogy képes vagyok rá! Elhiszem magamról, hogy meg tudom csinálni! Még több célt tűztem ki! Köszönet mindenért mindenkinek! Szuper volt! A következőn is ott leszek!


Olasz Ildikó (HV): Csak nálunk van SZÍV-alapú képzés
Én már sok-sok hálózatos munkába belenéztem, már csak a kíváncsiság miatt is. Mindig rádöbbenek, mennyire jó helyen vagyok. Egyetlen egy rendszerben sem látok  „SZÍV” alapú képzéseket, olyat, mint a mieink. Egy szakmát tanulni úgy, hogy közben jól érzed magad, sokkal könnyebb, mintha kötelezően ülnél benn egy tanórán. A személyiségfejlődés, amin átmegyünk, az a megfizethetetlen része a képzéseinknek. A példák, akik előttünk járnak az úton, mint Te is Andi, és Vass Oszi meg Vass Szombatfalvi Zsuzsi, meg a hálózatvezető társak – Bözse és Ildi és Csaba és Jani – példamutatása, felkészültsége mind-mind biztosították a sikert, a jó hangulatot, a rezgésszint felemelését. Az emberekkel való kapcsolattartás csínját-bínját Nyíri Zoli mutatta meg (eszméletlen jó volt). Szóval, összegezve, minden képzésünk szeretettel teli, másolható, csapat-összefogó. Köszönjük Nektek! Hálásak vagyunk!

Fejes Vivien (új munkatárs): Feltöltődtem
Nagyon jók voltak az előadások. Jó volt hallani, ki honnan indult el és mekkora sikereket ért el. Nagyon jól éreztem magam és feltöltődtem. Sok hasznos tanácsot kaptunk. Kedves, barátságos, segítőkész a csapat. Örülök, hogy részt vehettem ezen a kétnapos képzésen és remélem, még nagyon sokszor ott lehetek. Köszönöm.

Fejes Márton (új munkatárs): A lényeg, hogy hová szeretnék eljutni
Elsősorban köszönöm, hogy ott lehettünk ezen a nagyszerű képzésen és tanulhattunk, szórakozhattunk egy jót! Ezen a nagyszerű képzésen értettem meg, hogy nem az a lényeg, honnan indultál, az számít, hova szeretnél eljutni. Azt is megtudtam, hogy teremtsek jó kapcsolatokat és bizalommal nézzenek rám az emberek. A csapatépítő játékoknak köszönhetően közelebbről megismerhettem a munkatársaimat, kialakíthattam szorosabb baráti kapcsolatokat és gyakorolhattam, hogyan is kell csapatban együtt dolgozni. Ezeknek köszönhetem, hogy 100%-ra feltöltődtem és ezzel a lendülettel vágok bele a mindennapokba, az üzletem kiépítésébe!

Palotai Karolina (új munkatárs): Megyek veletek, megcsináljuk!
Drága Niki! Csodálatos 2 napot töltöttünk Mórahalmon, amiért nagyon hálás vagyok Neked! Mégpedig azért, mert nem hagyod, hogy feladjam és hiszel Bennem! Mi az, amit kaptam a 2 napban? Számomra személyiségfejlesztés volt. A saját „farkasaim küzdelmét” tapasztaltam a 2 napon át! De ezért fontos, hogy itt legyetek veletek! Magam miatt! Hiszem, hogy a „Fehér farkas győzedelmeskedik” bennem! Képes vagyok rá, hogy változtassak! Nagyon sok csodálatos embert ismertem, meg akiktől nagyon-nagyon sokat tanultam a saját életükből merített példákból… Ezért volt számomra nagyon hiteles az egész! Feltöltődtem testileg és lelkileg! Sajnos az első nap nem voltam „jelen”. Nehezen tudtam magam elengedni… és talán még elhinni is, hogy én ott vagyok. Nagyon sokat kell még tanulnom… leginkább saját magamban kell hinnem, hogy képes vagyok rá!  De tudom, hogy megcsinálom… lehet, hogy tovább tart, mint másoknál… de nem adom fel! Ui… Tudnod kell azt is, hogy Én ezt nem szerettem volna csinálni, folytatni, de ez a 2 nap bebizonyította, hogy ott a helyem köztetek! Megyek veletek! Megcsináljuk! Együtt! Még egyszer köszönöm, hogy hiszel bennem!

Bozso Edina (új munkatárs): Több volt, mint egy képzés
Elsősorban köszönöm neked, hogy általad bekerültem ebbe a rendszerbe! Álmomban sem gondoltam, hogy valaha is ilyen csodálatos emberekkel ismerkedem meg és tanulhatok, erőt meríthetek belőlük. Megálmodtam, majd megteremtettem magamnak a bakancslistám, ami kezd valóra válni folyamatosan. Csodálatos 2 napot töltöttem el fantasztikus emberek társaságában, ahol nemcsak a tudásukat kaptam meg, hanem saját élettapasztalataikat élhettem át – olykor libabőrösen! Megérte nagyon, ez annál több mint képzés, ez valójában személyiségfejlesztés, önismeret, önfejlesztés, lelki-szellemi-testi fejlődés! Köszönöm a lehetőséget! Köszönöm a vezetőknek, a csapatnak és neked!

Lakatos Zoltánné és Lakatos Zoltán (új munkatársak, 3. szint): Nagyon jól éreztük magunkat
Köszönjük vezetőinknek ezt a csodás két napot! Fantasztikus embereket ismerhettünk meg. Sok-sok hasznos és fontos információt hallottunk és hoztunk haza magunkkal, ami segít az előrejutásban. Példaértékű emberek előadásait hallhattuk! Nagyon jól éreztük magunkat.

Matuszka Róbert (4. szint): Már várom a következőt!
Számomra nem az első alkalom volt ez a képzés, de az érzések hasonlóak az első alkalomhoz. Mint egy első osztályos diák az első tanítási napon! Egy igazi feltöltődés, tanulással egybekötve! Csodálatos volt ez a kettő nap és már nagyon várom a következőt!

Harmat Csaba (Ezüst HV): Új erővel térünk haza és szárnyalunk!
Nagyon jó érzés volt, hogy részt vehettem ezen a képzésen, mint előadó is, mint tanulni vágyó és az az érzés jött le, hogy gyere velünk és együtt építsünk egy szebb és jobb világot, ahol minden álmodat, célodat megvalósíthatod. Új erővel tértünk haza és szárnyalunk!

Harmat Ildikó: Sok minden benne volt
Két nap feltöltődés, hitbéli megerősítés, céljaim tisztán látása, barátkozás – ezt jelenti nekem a kétnapos képzés. Köszönöm!

Gordos Izabella: Javítok a kommunikáción
Szuperül éreztem magam újra köztetek. Hálás vagyok, hogy ott lehettem! Zsuzsi ajánlatára az I kapszulát beveszem, meghallgatom a szponzorom tanácsát, a kommunikáción javítok, mert rájöttem, ott csikorog… A szervezkedést erősítem a rendszeres, tervezett munkával!

Király Judit (új munkatárs): Rengeteg megerősítést kaptam
Az első mórahalmi kétnapos képzés volt, amin részt vettem. Fantasztikus élmény volt számomra! Hatalmas tudást, rengeteg megerősítést és pozitív energiát kaptam. A lendület tartós, csoda, ami azóta a csapatomban történik. Köszönöm, hálás vagyok, hogy részese lehettem.

Molnár Violetta (HV): Fejlődtem
Sok tudásra, pozitív energiára, megerősítésre tettem szert a két nap alatt. Magas minőségű előadásokat hallhattunk, ezáltal személyiségem is fejlődött!

 

Ezeket olvastad már?