Kezdőoldal Ágak Ősz eleji visszatekintő a Molnár-ágról

Ősz eleji visszatekintő a Molnár-ágról

Új 6-osok szponzoraikkal Holman Krisztinával és Dankó Jánossal

Új hatosok, szponzoraikkal. Balról: Dankó János, Budai Zsófia (új Társult HV), Zsóriné Deák Erzsébet (új Társult HV) és Holman Krisztina

Egy kis nyár végi visszatekintés: szeptember 10-én, vasárnap a szokásos Startképzését tartotta a Molnár-ág a szegedi Novotel Hotelben. A beszámolót készítő Harmat Csaba felvezetésként felidézte, hogy Molnárné Szélpál Andrea ágvezető pozitív megerősítő kártyákkal fogadott minden érkező munkatársat, s ennek köszönhetően rögtön emelkedett hangulat alakult ki. A mosolyok még nagyobbak lettek, mert mindenkinek sikerült épp aktuális, szívhez szóló kártyát kihúzni…

A nap háziasszonya Ocskó Erzsébet volt

A nap háziasszonya Ocskó Erzsébet volt

Ne maradj le a következőről!
A nap koordinátora Ocskó Erzsébet HV volt, aki igen komoly felkészültséggel vezette le a napot és rögtön az elején egy igen érdekes történettel indított, ami még jobban emelte a hangulatot. A történetet persze nem mondom el, de aki ott volt, tudja, miről beszélek, aki nem volt ott és nem élte át, amit ez a képzés adott, annak jelentem: lesz következő, amit neked, nekünk mindannyiunknak szervezünk!

Hogyan építsd fel az életed a Biocommal? Molnárné Andrea ágvezető színesen és szívesen elmondta…

Hogyan építsd fel az életed a Biocommal? Molnárné Andrea ágvezető színesen és szívesen elmondta…

Molnárné Andrea – kérdések, fontos válaszokkal
Első előadónk ágvezetőnk, Andi volt, témája címe ez volt: „Jövőd és lehetőséged a Biocommal”. Nagyon sok kérdést tett fel, amire mi, a jelenlévők, főleg az újak adhatták meg a választ. Így döbbent rá mindenki, hogy az a gondolat, amivel érkezett, a nap végére igen megváltozhat… Például ki miért is jött el? A termékinformáció (orvosi előadás) vagy az üzlet miatt? Kézfeltartással mi, régiek is megmutattuk, hogy az elején ki jött a termék miatt, és egy ilyen szakmai nap végére ebből már kit érdekelt a lehetőség is. Az új munkatársak itt még nem értették, hogy ez hogy lehetséges, de teljesen felkeltette a kíváncsiságukat. Sokkal nyitottabbak lettek a nap további részére. A következő kulcsmondat pedig rádöbbentett mindenkit, hogy ma jó helyen van: Ez a változtatni akaró emberek nagy lehetősége! Ugye, ma sokan vannak, akik szeretnének jobban, minőségei módon élni? – kérdezte Andi, és erre ma választ kaphat bárki, aki nyitott és elfogadó az egész rendezvény során.

Uralod az életed? Van egy jó megoldásunk…
Mindenki elvégezhetett egy kis önértékelést, hogy hol tart magánélete, szakmai sikerei, anyagi helyzete szempontjából, és ez által képet kaphatott, mennyire ura saját életének. Ezt átértékelve ki kellett mondani: alkalmazottként és klasszikus vállalkozóként nem lehet igazából alakítója senki teljesen az életének. Akkor valójában mi a jó munka? Aminek látod értelmét, élvezettel csinálod, személyes fejlődést biztosit, és ez nem más, mint saját ÉLETED építése. Sok példán keresztül láthattuk, hogy a BIOCOM rendszer bármely család számára testre szabható, tehát megfelel a JÓ MUNKÁNAK. Köszönjük, Andi a csodálatos tanítást és tudom, sok embert indítottál el újból egy fantasztikus úton!

A vendégelőadó, dr. Kodori Judit a Biocom TOP 10-en keresztül világította meg a színes termékskálát

A vendégelőadó, dr. Kodori Judit a Biocom TOP 10-en keresztül világította meg a színes termékskálát

TOP 10 az orvos szemével – dr. Kodori Judit
Második előadónk dr. Kodori Judit volt, aki a Biocom TOP-10 termékein keresztül mutatta be az őszi méregtelenítés és tisztítás fontosságát és szükségességét. Judit előadása a mindennapi gyakorlatra alapult, bevonva a jelenlévőket, akik megoszthatták saját tapasztalataikat. A legtöbb észlelet természetesen a legnépszerűbb termékről, a Reg-Enorról, és ahhoz kapcsolódó, életmódváltással járó kúráról hangzott el.

Például:

  • Galántai Fekete Gyula 4 hónap alatt – 26 kg,
  • Mányainé Piti Gabriella, javulás több területen,
  • Szeriné Anikó mínusz 30 kg.

Ezen kívül persze a többi terméket is részletesen elmagyarázta Judit, valamint használatuk módjára is utasításokat kaptunk. Rámutatott, ha csak a TOP 10 terméket ismered és használod, mennyit tehetsz saját és családod egészségéért. Köszönjük, Judit a tanításodat és várunk máskor is! Kedves olvasó, amennyiben nem voltál itt, a következőt ne hagyd ki, mert lehet, az információ hiánya miatt az életed a tét… Látod az interneten nincs minden fent, főleg azok az érzések, amelyeket egy ilyen előadáson átélhetsz!

Galántai Fekete Gyula arról mesélt, hogyan lett regenorozóból hálózatépítő

Galántai Fekete Gyula arról mesélt, hogyan lett regenorozóból hálózatépítő

 

Olasz Ildikó arról is beszélt, hogyan lehet dinamikusan meglépni a karrierszinteket

Olasz Ildikó arról is beszélt, hogyan lehet dinamikusan meglépni a karrierszinteket

Olasz Ildikó – nincs titok a 200 pontban
Következő előadónk Olasz Ildikó volt, aki egy nagyon fontos témát mutatott be, ez pedig az anyagi biztonság és a szabadság felé vezető út a Biocom üzlettel. Kiemelte a 200 pont jelentőségét, azok számára, akik törzsvevőként, fogyasztóként regisztráltak és a munkatársak számára, akiket a pénzkereset már az első naptól érdekel. Megmutatta, hogyan lehet bárkinek könnyedén 200 saját pontja. Amennyiben nem voltál még szakmai napon, gyere el a következőre és neked is elmondjuk a ,,titkot”!

Miértek és hogyanok – Budai Zsófia előadásában

Miértek és hogyanok – Budai Zsófia előadásában

Miértek és hogyanok – Zsóriné Deák Erzsébettel

Miértek és hogyanok – Zsóriné Deák Erzsébettel

A “Hogyan csináld?” blokk koordinátora Dankó János volt

A “Hogyan csináld?” blokk koordinátora Dankó János volt

Dankó János: Belépsz egy új áramlásba?
Végül Dankó János következett, aki megmutatta, mit is kell tenned, hogy a Biocommal az életed teljes egész legyen. Ismertette azt a 8 pontot, amit, ha betartasz és alkalmazol, akkor nem kell aggódnod. A „sikered 8 pontját” megtalálod egy előző beszámolónkban. Ezek alapján eldöntheted, hajlandó vagy-e belépni egy ÚJ áramlásba (MLM áramlási ábra), betartani és alkalmazni rendszeresen. A következő emberek, akiket megszólított, már döntöttek, ők már alkalmazzák:

  • Zsóriné Deák Erzsébet 6-os szintű munkatárs szerint őt a szabadság utáni vágy motiválta és az, hogy milyen lenne egy ideális napja, ha csak a Biocommal foglalkozna.
  • Budai Zsófi szintén 6-os szintű, az ő ajánlása, hogy célokkal, tervekkel kell kezdeni az új életet, amiben szponzorunk szívesen fog segíteni. Zsófi lelkesedése mindenkinek energiát adott!
  • Galántai Fekete Gyula – 5. szint. Elmondása szerint csak fogyni akart először, ez jól sikerült, 4 hónap alatt mínusz 26 kg. Szponzorát tudatosan választotta, így az üzletben is gyorsan halad. Tudatosan tervezve, hogy mindenki jól járjon! Ez az egyik vezérlő gondolata.

Budai Zsófi: három hónap példaadás
Végül az elismerések sem maradhattak el ezen a fantasztikus napon. A Molnár-ág által kiírt három hónapos verseny győztese: Budai Zsófi, aki szponzorától és ágvezetőnktől pénzjutalmat és egy kétszemélyes wellness-hétvégét kapott a csodálatos teljesítményéért.

Augusztusban Dankó János fejlődött a legnagyobbat
A Molnár-ágban a legtöbbet fejlődő HV augusztusban: Dankó János, aki több mint 4000 pontot nőtt a lefedetlen vonalain. A vándorserleg másodszor is Jánosé lett. HAJRÁ János, még egyszer megcsinálod és véglegesen tiéd a serleg!

Mindenkinek járt a taps
A Molnár-ágban a magasabb karrierszintre lépőket is köszöntöttük, ahol mindenki pár mondatban elmondhatta, hogy mit szeretne és mikorra a Biocom programmal. A szponzorok pedig ajándékokkal lepték meg a minősülteket.

A két új hatos: Budai Zsófia és Zsóriné Bözse

A két új hatos: Budai Zsófia és Zsóriné Bözse

Két új hatos
Végül két hatos szintű, vagyis társult hálózatvezetőt köszöntöttünk.

  • Budai Zsófi útravalóul adta: „Nagy lelkesedéssel hívjunk meg magunk mellé mindenkit a Biocom üzletbe”!
  • Zsóriné Deák Erzsébet útravalója: „Amit a szíved kíván, vetítsd ki előre és megvan a MIÉRTED”!

Mindannyian feltöltekezve, lelkesen indultunk haza, és alig várjuk a következő szakmai napot, ahova mindenkit nagy szeretettel várunk!

Regenoros tapasztalatok a pódiumról

Regenoros tapasztalatok a pódiumról

Zsóriné Bözse szponzorával, Holman Krisztinával

Zsóriné Bözse szponzorával, Holman Krisztinával

Budai Zsófia szponzorával, Dankó Jánossal

Budai Zsófia szponzorával, Dankó Jánossal

A HV-serleg ismét Dankó Jánosé lett augusztusi teljesítménye alapján

A HV-serleg ismét Dankó Jánosé lett augusztusi teljesítménye alapján

Magasabb szintekre minősültek

Magasabb szintekre minősültek

Az új hatosok az ágvezetővel, Molnárné Andreával

Az új hatosok az ágvezetővel, Molnárné Andreával

Ezeket olvastad már?