Kezdőoldal Ágak Óriási sikert aratott az első nagyváradi Startképzés a Sinka-ágon

Óriási sikert aratott az első nagyváradi Startképzés a Sinka-ágon

Schvarczkopf Enikő, Ujvári Zsuzsi, Hermann Judit és Tóth Bogi egy vidám képen, egy mosolygós képzésen

Schvarczkopf Enikő, Ujvári Zsuzsi, Hermann Judit és Tóth Bogi egy vidám képen, egy mosolygós képzésen


Nagyváradon is Startolt a Biocom. Igaz, már hatalmas a csapat, mégis most, május végén érkezett el az idő, hogy a Sinka- és Komporday-ág keretein belül ott is megtartsák az első Startképzést.

A nagy (virtuális) találkozás
Egyszer volt, hol nem volt… Minden mese így kezdődik, és azért fogalmazunk így, mert ez csakugyan egy mesébe illő történet. Tehát egyszer volt, hol nem volt, Ujvári Zsuzsi egy közösségi oldalon rátalált Hermann Juditra, vagyis Judit talált rá Zsuzsira, egy szó, mint száz, egymásra találtak, mert Judit meglátta, hogy ha két grapefruitmag-cseppet vásárol, akkor az mennyire megéri! Akkor még nem sejtették, hogy ennek a Grapefruitmag-kivonat rendelésnek egy 60.000 pontos csapat lesz az gyümölcse.

Hatosra csepegtette magát…
Telt múlt az idő, és Judit hatalmas lelkesedéssel használta, és ajánlotta a grape cseppet. Ekkor még személyesen nem találkozott szponzorával, Zsuzsival, de napi szinten tartották a kapcsolatot, és Zsuzsi türelemmel, hatalmas szeretettel, és kitartással tanította Juditot, aki, mint egy szivacs szívta magába a rengeteg információt. Mindez 2014 októberében történt, és a személyes találkozásra csak 2015 februárjában került a sor, viszont ekkorra Judit már 6-os szintű munkatárssá vált.

Mélységépítés ösztönből, anyukák bevonzásával
Judit első munkatársa Schvarczkopf Enikő lett! Enikő szintén Zsuzsi egyik posztjára lett figyelmes, és így hárman: Zsuzsi, Judit és Enikő azonnal úgy döntöttek, hogy elkezdenek egy mélységi vonalat építeni – pedig akkor még igazán nem is tudták mi is ez, csak ösztönből elkezdték alkalmazni. Sorra érkeztek hozzájuk azok az édesanyák, akik megoldást kerestek a gyermekek megfázására, betegségekre…

Tündérkeresztanya
Katika, az ő „tündérkeresztanyukájuk” (Melegné Liszkai Katalin) szinte már-már leköltözött hozzájuk, mivel rengetegen akarták, és akarják mai napig az ő iránymutatását. A hatalmas növekedés egyrészt neki köszönhető, mivel csodálatos eredményeket, gyógyulásokat értek el az ő segítségével!

Az ágvezetés is besegített
Judit közvetlen szponzora, Zsuzsi és a csodálatos ágvezetőik, Sinka Tímea és Gyula már 2016 tavaszán látta a lehetőséget, hogy itt egy hatalmas csapat lesz, és több alakalommal kiutaztak hozzájuk. Az emberek, akik mára már hálózatvezetők, akkor még óvatosan, félve hallgatták a tanítást, miszerint ez az a hely, ahol az embereknek Egészséget, Szabadságot, és Anyagi Biztonságot kaphatnak.

Egy Vecsési Vezetőképző ereje
Telt múlt az idő, és egyszer csak megfogalmazódott Juditban, hogy itt mindenkinek hálózatvezetőnek kell lennie… és eljött a Vecsési Vezetőképzőre. Itt akkorra energiát kapott, hogy hazament és valóban mindenkiből hálózatvezetőt faragott és mindenkit elhozott Vecsésre, és a „mindenki” azóta szintén kinevelt HV-kat.

Ennek köszönhetően jelenleg 10 zseniális hálózatvezető van Judit csapatában:

 • Schvarczkopf Enikő
 • Tóbiás Erika
 • Kovács Andrea
 • Gáspár Hajni
 • Joó Erzsébet
 • Tóth Boglárka
 • Tempfli Kinga
 • Ferenczi-Pintér Xénia
 • Hamza Éva
 • Boross Tamás

Startol a Start…
Judit és a csapata meghozta a döntést, és május 27-én elstartolt az első Start képzés Nagyváradon, a Sinka-, Komporday-ágon. A résztvevők, ha nem tudták volna, hogy az első, azt hitték volna, hogy egy olyan rendezvényen vannak, ami már a sokadik, mert mindegy egyes perce kifogástalan, tökéletes és profi volt, mert a hálózatvezetők egy olyan programsorozatot készítettek, aminek minden perce egy élmény volt. Az előadások, a tapasztalatok – mind-mind arról szóltak, hogy igen, ez egy Nagy Család. Természetesen a könnyek sem maradtak el!

De részletes programismertetés helyett beszéljen a csapat, és nézzük, ki, milyen élményeket kapott.

UJVÁRI ZSUZSANNA, HERMANN JUDIT KÖZVETLEN SZPONZORA: OLYAN VOLT, MINT EGY ÁLOM
Nehéz szavakba önteni, mert kavarognak bennem az érzések, és mindig annyira meghatódom, amikor rátok gondolok – néha annyira el tudok érzékenyülni, hogy mi lett volna, ha… Leírni nehéz ennyi érzést, amit érzek veletek kapcsolatban. Örülök, hogy megtaláltuk Judittal egymást, és vele egymásra találtatok, büszke vagyok, mert egy olyan csapat „nagyanyja” vagyok, ahol ennyi zseniális, csodálatos, szeretetreméltó emberke van.

Jó itt „nagymamának” lenni…
Talán csak titokban mertem remélni annó, hogy nekem is lehet egy nemzetközi csapatom, és csak álmodoztam arról, bevallom már két éve is, hogy egyszer csak Nagyváradon lesz egy képzés…. Az álom valóra vált általad, Hermann Judit és a csapatod által, és a képzésen csakugyan az az érzés kerített hatalmába, hogy álmodom, mert ennyire profin megszervezni, tényleg olyan volt, mint egy álom. Mindenkivel az az érzésem, hogy már 100 éve ismerlek titeket; hihetetlen! Nagyon-nagyon várom a következőt! Ölellek Titeket!

HERMANN JUDIT, A NAGYVÁRADI CSAPAT VEZETŐJE: SOKSZOROSAN KÖSZÖNÖM!!
Számomra egy álom beteljesülése volt ez a 3 nap… Az igazi „álmodd meg, csináld meg” példája. 2,5 éve erről a 3 napról álmodtam s úgy érzem, tökéletesre sikerült – még akkor is, ha a tökéletességre csak törekedni lehet, de elérni azt nem… Hálás szívvel köszönök mindent mindenkinek! Köszönöm a részvételt, amivel megajándékoztatok! Köszönöm, hogy sokan ekkora utakat tettetek meg ezért a napért, ez annyira megható volt! Köszönöm a csapatomnak, hogy támogattatok! Köszönöm a testvérvonalaknak, hogy ott voltatok mellettünk és velünk örültetek! Köszönöm azoknak, akik nem tudtak eljönni, de éreztük, hogy mindenki nagyon-nagyon gondol ránk és szorít nekünk! Köszönöm a vezetőimnek, hogy ilyen csodálatosak vagytok, hisz hatalmas erőfeszítéssel dolgoztatok azon, hogy ez ilyen jól sikerüljön! Köszönöm a felső vezetőimnek a bizalmat és azt, hogy eljöttetek, önmagatokat adtátok nekünk és a könnyeiteket is!

Igazi család lettünk…
Köszönöm az előadásokat, úgy érzem, egy igazi családot alakítottatok ki számunkra – megkaptunk tőletek minden szeretetet, útmutatást, támogatást, amire szükségünk volt! Név szerint is megköszönném mindenkinek, de nagyon-nagyon mélyről kéne kezdjem, mert húúú, annyi ember áll e 3 nap mögött.   Imádok veletek lenni, imádom ezt a párhuzamos világot, amit együtt, saját elképzelésünkre formálunk és csak jóval töltünk meg!!! El vagyok teljesen varázsolva, köszönöm nagyon-nagyon szépen mindenkinek, aki ott volt vagy akár gondolatban támogatott minket.

XENIA FERENCZI-PINTER, HÁLÓZATVEZETŐ: ÉLETÉPÍTÉS EGY NAGY CSALÁDBAN
Nekem a képzés 3 napig tartott, és megérte minden fáradtságát. Nehezen tudom szavakba önteni, amit kaptam, és éreztem, de talán a SZERETET a legjobb szó erre. Ahogyan Gyurinak is mondtam, ha nem lenne a Biocom, és ezen belül is ez a CSAPAT, az életben nem választottam volna ezt a szakmát. Ez Életépítésről szól, a személyiséged teljes kibontakoztatásáról. Huszon-egynéhány évvel ezelőtt az a 3 fickó, ha csak egy bizniszt akart volna, akkor nem ezt az utat választja. A meggazdagodásukhoz lett volna egyszerűbb út is. De a döntésükkel sínre rakták pár ezer ember életét. Egy Családot kaptam, amiért örökké hálás leszek.

KOVÁCS ANDREA, HÁLÓZATVEZETŐ: EGY IYLEN NAPON MEGÉRTHETŐ A LÉNYEG
Igazi feltöltődés volt számomra a nagyváradi első Startnap. Csak egyszer kell elmenjen az ember egy ilyen színvonalas, tartalmas képzésre, beszélgetésre es akkor megérti lényeget. Hihetetlen ereje van a mi csapatunknak, annyira jó kilepni a megszokott hétköznapokból! És olyan emberekkel találkozni személyesen, akikkel közös a célunk, elképzelésük, félmondatokból is tökéletesen megértjük egymás mondanivalóját. Nagyon jó volt találkozni azokkal az emberekkel, akikkel napi szinten tartjuk ugyan a kapcsolatot, de több mint 100 km választ el a személyes találkozástól. Én nagyon hálás vagyok a kicsi csapatomnak, hogy ennyire nyitottak es befogadóak.

Most váltam igazán hálózatvezetővé…
Mi Szilágysomlyóról és környékéről szombat reggel 7 órakor 5 autóval indultunk útra. Meg soha nem utaztam úgy, hogy közben arra figyeltem, hogy a mögöttünk levő néhány autó nem maradt-e le, minden rendben velük. Most kezdem megérteni mit is takar a HÁLÓZATVEZETŐ kifejezés, számomra ez most telt meg tartalommal igazán. Hogy ezen a szinten már nem csak „biocomozgatunk”, hanem felelősséggel tartozunk csapatunkért, példamutatással tudjuk a legnagyobb támogatást megadni nekik. Én szombaton döntöttem el, hogy megpróbálok még jobb vezető lenni és még több figyelmet fordítani az emberekre. Új célok, tervek fogalmazódtak meg bennem, számomra nagyon emlékezetes és tanulságos volt a Startnap es mar nagyon várom a következőt!

JOÓ ERZSÉBET, HÁLÓZATVEZETŐ: JÓLESŐ DICSÉRET
Hihetetlen élmény volt számomra! Már hat éve dolgozom, mint óvónő, nagyon szeretem a szakmámat, de amennyi dicséretet kaptam itt abban a tíz percben, a munkahelyemen nem kaptam a hat év alatt. Azt éreztettétek velem, hogy számítok és különleges vagyok. És itt nem csak a kimondott szavakra gondolok, hanem azokra a tekintetekre, amelyek az első sorból néztek rám.

Ez az én napom volt!
Kicsit azt éreztem, hogy ez a Startnap az én startom volt, mert most már tudom, hogy mit akarok és el is fogom érni. Amikor beregisztráltam, az volt az álmom, hogy majd egyszer hálózatvezető leszek. A Biocom megtanított álmodni, célokat kitűzni és mindent megad ahhoz, hogy ezek az álmok megvalósuljanak.

BAGOSI DALMA (NAGYVÁRAD): HITET KAPTAM AZ ÁLMAIMHOZ
Hogy mit kaptam azon a napon?

 • Erőt, bizalmat, támogatást, megértést, hitet, szeretetet, energiát… Fantasztikus!
 • Hitet, hogy képes vagyok elérni az álmaim! És merjek nagyobbat, egyre nagyobbat álmodni! Mert csak az tud feljebb, előrébb lépni, aki mer nagyot álmodni!
 • Bizalmat, megelőlegezett bizalmat, méghozzá a legnagyobbaktól, a vezetőktől!
 • Szeretetet- Judit személyében! Erről nem is kell írjak, mert mindenki tudja mit jelent, ha Judit van a közelünkben, és szeret!

FODOR BEÁTA (NAGYVÁRAD): ÖNBIZALMAT KAPTAM
Rengeteg pozitív energiát kaptam elsősorban!   Érezhető volt a csapaton belül lévő szeretet, és ez tette igazán értékessé az egészet. Tóbiás Erika, a Biocom és a sok jó barát, akiket az elmúlt 2,5 évben kaptam, újra megtanított álmodni, hinni abban, hogy képes vagyok elérni egy kitűzött célt. Önbizalmat kaptam, ami mindig is hiányzott az életemből, és nem túlzok, ha azt mondom, az elmúlt években mentem át a legnagyobb önfejlődésen, ami folyamatosan tart.

Megragadtam a lehetőséget
Minden nap egy új lehetőség arra, hogy jobb, tudatosabb, felelősségteljesebb ember legyek, minden nap egy új lehetőség arra, hogy azt az életmódprogramot, amit élek, másoknak is meg tudjam mutatni. A nagyváradi Starton éreztem az összetartozás erejét, a közös célt, vagyis egy minőségben, egészségben szebb holnapért való tenni akarást. Soha nem szabad beletörődni az adott rosszba, tenni kell érte, és keresni a kiutat. Én ezt tettem, amikor szembe jött velem a Biocom. Megragadtam minden erőmmel a lehetőséget, és semmi mást nem tettem, csak éltem vele mindennap, és másoknak is továbbadtam.

SCHVARZKOPF ENIKŐ, HÁLÓZATVEZETŐ: EGY CSODÁLATOS START
Miért mondom azt, hogy csodálatos? Mert az a hitelesség, az őszinteség hiányzik a mindennapokból. Ezek az alkalmak igenis megmutatják, hogy van egy jobb világ, merjünk érte tenni, hogy az álomból valósság váljon. A hétköznapi rutin munkában elfelejtünk álmodni. De ha ezt megtesszük, csak kicsi lépésekkel is, akkor sokan furán néznek rád, de akik ugyancsak lépnek kicsit előre a komfortzónájukból, megértik, miről beszélünk mi ebben a valóságban. Ebben a közösségben mindenki más. J Mindenkinek másak a fejlődéshez szükséges lépések. Itt mindenki rád mosolyog és mindenki elfogad a gyengeségeiddel együtt, és még meg is dicsér érte, ha kicsit is teszel érte, hogy fejlődni tudj.

Találd meg a saját Biocomodat!
START – felkészültünk és elstartoltunk, hogy mutassunk egy olyan utat, ami mindenkinek járható. Mert itt nem kell elvárásoknak megfelelni, nem kell sablonokat követni. Mindenkit a saját Biocomának a megtalálására biztatunk. Mert, ha megtalálod saját magad, akkor szerető-segítő emberek vesznek körül. És hiszem, hogy mindannyian arra vágyunk, hogy szeretetteljes világban éljünk!

SZŐLLŐS TÍMEA, KRASZNA: AGGÓDTAM, DE POZITÍVAN MEGLEPŐDTEM
Jó elvárások nélkül érkezni valahova, például egy eseményre. Így az ember lányát sikerül meglepni, és nem is akárhogyan! Voltam már egy jó pár hasonló rendezvényen, de mindegyik undort és frusztráltságot váltott ki belőlem. Úgy éreztem ezeken a helyeken, hogy csak a kiváltságosoknak sikerülhet elérni azt a szintet, ahol már érdemes a munkahelyet is otthagyni. Magadra vagy utalva egy kemény úton s boldogulj, ahogy tudsz, plusz még beléd is rúgnak egy jópárszor.
No, de Judit bíztatott és megígérte, hogy ilyesmi szóba se jöhet, egyáltalán nem erről fog szólni. Családias hangulat lesz, őszinte és hiteles emberekkel. Gondolhatjátok, hogy a bal szemöldökömet annyira felvontam, hogy a nappali mennyezetét verte. De valahol legbelül elhittem, mert, te, Judit egy nagyon őszinte és nyílt emberke vagy! Fantasztikus, amit összehoztál! Fantasztikus, ahogy ösztönzöd a csapatod, hogy legyen őszinte (mert semmit sem veszít), legyen nyílt, fogadjon be új dolgokat. Keveseknek sikerül. Hatalmas energiád van!

Mélyen érintő történetek
Katika beszédje nagyon megérintett, igaz, hogy már a felére sem emlékszem (van egy ilyen tulajdonságom, hogy perpillanat mindent elfelejtek, de egy hónap múlva majdnem szó szerint elmondom…), de elültetett bennem valamit.
A legmélyebben érintett történet egy anyukáé volt, aki a lámpa felett görnyedve fülbevalókat készített, hogy tudja megvenni gyermekének a C-vitamint. Itt már nem bírtam, rendesen elbőgtem magam…

Felpörögtem, mint egy körhinta
Juditom, te csodálatos voltál. Felpörgettél, mint egy körhintát, kapaszkodnom kellett a székbe, hogy el ne szálljak! Gyuri praktikussága, magyarázó készsége és humora sikerült egy csomó kérdést elültetnie bennem. És ez jó! Hogy mit tanultam? Mi jött át? Egy hónap múlva megmondom. Annyira friss minden, hogy képtelen vagyok elmondani. Le kell tisztuljon minden.

GYALAI-KORPOS ENIKŐ (KOLOZSVÁR): EZT SZERETNÉM ÉN IS CSINÁLNI!
Még egyszer köszönöm, hogy ott lehettem és annyi fantasztikus embert ismertem meg. Nagyon feltöltődtem. Eldöntöttem, hogy ezt szeretném én is csinálni, pláne ha ilyen nagyszerű emberek vesznek körül és támogatnak. Judit, nagyon köszönöm, hogy vagy nekem és segítesz. Egy fantasztikus ember vagy, örvendek, hogy megismertelek és a csapat többi tagját is!

BAIKÓ-SZABÓ ÁGNES (NAGYVÁRAD): LEHETŐSÉGET KAPTAM
Startnap. Már nagyon vártam, mert ez volt nekem az első biocomos rendezvényem. Sok mindent vártam tőle: stratégiákat, megoldásokat, válaszokat. Mit kaptam? Lehetőségeket, gondolatokat, gesztusokat. Olyan történetekkel ismerkedtem meg, amelyek mesébe is beillenének, de mégis valósak, hiszen nem királyokról, királylányokról szólnak, hanem olyan emberekről, mint te és én.

Egy csapat részének érzem magam
Jött a sok információ, tanács, életigazság… Kicsit úgy éreztem, hogy ez nekem sok, én egyedül vagyok. Akkor megéreztem a csapatom: Dalma összegyűjtött minket, Judit egyben tartott… tart. A kedves, ismerős arcokról nem is beszélve.  El kellett teljen egy kis idő, hogy megérezzem, átérezzem ennek az eseménynek a lenyomatát magamban, és már alig várom a következő alkalmat, ahova már a kis csapatkámat is elvihetem. Köszönöm, Judit a profizmusod, a szereteted, a fáradhatatlanságod, amellyel ez esemény főszervezője voltál, és a szervező csapatnak is gratulálok. Remélem, a jövőben én is segítségetekre lehetek sok-sok hasonló esemény létrejöttében!

KINCSES ILDI (SZÉPLAK, BIHAR MEGYE): NEM JUTOK SZÓHOZ…
Hát, nem jutok szóhoz az előadásról, mivel annyira jó helyen voltam, szuper emberek meséltek el a történetüket a termékekkel kapcsolatban… csodálatos nap volt!

MELINDA NAGY (MONÓ, MÁRAMAROS MEGYE): JÓ ÚTON VAGYOK, JÓ HELYEN HALADOK
Számomra felejthetetlen élmény volt, hogy ott lehettem, hogy megismerhettem a csapatot, a vezetőinket. Azt tapasztaltam, hogy ez a csapat nem is „csak” csapat, de egy nagy család is, ahol mindig számíthatunk a többiek segítségére! Hála vezetőinknek, megerősödött bennem az érzés, hogy jó helyen vagyok, jó úton haladok a cél felé. Lehet, hogy messze meg a cél, de tudom, a legfontosabb, hogy nem egyedül, hanem veletek együtt haladok. Meg nagyon sokat kell tanuljak azért, hogy jó vezető legyek, de sikerülni fog. A vezetőink szuper jó fejek, egyszóval egy CSODÁLATOS hétvége volt.

BALÁZS MÓNIKA (SZILÁGYSOMLÓY, SZILÁGY MEGYE): SOK MINDENRE VÁLASZT KAPTAM
Szinte gondoltam, hogy fogsz kérni egy kis feedback-et a képzésről.   Sok magyarországi előadót hallottam már életemben, de a közös mindegyikben az, hogy röviden, tömören, érthetően és nagyon célirányosan fogalmaznak. Itt is ezt tapasztaltam, a szakmai profizmus és a jókedv sem hiányzott. Nagyon tetszett, sok mindenre választ kaptam (magáról az üzletágról), és jól éreztem magam. Példaképértékű embereket ismerhettem meg, bánom, hogy nem ismerkedtem meg több emberrel (nem voltam olyan hangulatban). Kívánom, hogy további sikereket érhess el, illetve érhessünk el! Engedd meg, hogy idézhessek egyik kedvenc írómtól:

„Ha egyetlen szív fájdalmát enyhítem, nem éltem hiába;
ha könnyítek egyetlen életen: nem éltem hiába;
ha lepottyant madárfiókát visszarakok a fészkébe, a fára: nem éltem hiába.”
(Emily Dickinson)

ILLYÉS RÉKA (SZILÁGYSOMLYÓ, SZILÁGY MEGYE): ALIG VÁROM A KÖVETKEZŐT!
Nekem is tetszett a Startnap, lényegre törő volt, az előadók nagyon kedvesek és közvetlenek. Sajnálom, hogy csak ennyit tartott… Úgy érzem, jobban rálátok most az egész rendszerre, a lényegére, a működésére, alig várom a következőt!

MUNTEAN ENIKŐ (SZILÁGYSOMLYÓ, SZILÁGY MEGYE): JOBBAN ÉRTEK MÁR A BIOCOMOT
Szerintem nagyon jó volt. Jól éreztem magamat csupa jókedvű mosolygós ember volt ott. Jobban értem az egész Biocom menetét!

TÓTH RENÁTA, SZILÁGYSOMLYÓ, SZILÁGY MEGYE): A MOSOLY SZIGETÉN ÉREZTEM MAGAM
Nagyon jó volt! Érdekes volt! Nagyon sok gondolattal tudtam azonosulni. Jó volt egy kis pozitivitást tapasztalni a mi általában negatív világinkban. Egy kis szigeten éreztem magam, a mosoly szigetén! Örülök, hogy ott lehettem, ez úton is köszönöm neked Andrea!

CZÖVEK MÓNIKA (SZILÁGYSOMLYÓ, SZILÁGY MEGYE): JÓL DÖNTÖTTEM, HOGY ELMENTEM
Előtte egy nagy harc volt bennem, hogy menjek vagy nem, mivel a kisfiam beteg volt. Hát, nem bántam meg, hogy ott voltam! Egész képzés alatt az volt bennem, hogy a lehető legjobb döntést hoztam azzal, hogy elmentem. Nagyon sokat tanulhattunk. Ami a legjobban megfogott, az egyszerűség, amellyel az előadók tanítottak minket és az, hogy mindegyikük beszélt egy kicsit saját magáról, az életéről. Ők is egyszerű emberek voltak, akik a munkájuknak és a Biocomnak köszönhetik, hogy most minket taníthatnak. Egy egyedi tapasztalat volt, amely növelte egy kicsit az önbizalmamat! Köszönöm, hogy ott lehettem!

LILLA BARABÁS (SZÉKELYKERESZTÚR, HARGITA MEGYE): JÓ HELYEN VAGYOK, EZ AZ ÉN CSAPATOM
Életem első Startképzése volt ez, az én kis csapatommal, és hát igazából Anikón kívül senkit sem ismertem. Nagy izgalommal vágtunk neki a hosszú útnak, bízva benne, hogy megéri. Nekem legfontosabb volt, hogy Erika szemébe nézhessek és lássam benne a csodát, és hogy büszke rám, hogy ott vagyok. Erika után Judit ragyogó hangja fogadott, és akkor még izgultam, hogy jó helyen járok? Itt a helyem? „Baromság” volt eljönnöm? De ahogy Judit elkezdett beszélni, és ahogy a hangjából kihallottam a boldogságot, a büszkeséget, a megbecsülést, akkor tudtam, jó helyen vagyok, ez az én csapatom.

Büszke vagyok, hogy ide tartozom
Büszke voltam arra, hogy ide tartozok és hogy Erika a vezetőm. A rendezvény lényegét megértettem, örülök, hogy ennyi ember a Biocomból él, és bízom benne, hogy én is hamarosan az első sorban fogok ülni és Erika büszkén fog nekem átadni valamit. J Judit meg nagyszerű vezető, példakép, és minta számomra, mert ez így kell csinálni, csillogó szemmel, és boldogan. Kívánom, hogy hozzánk is gyertek el ugyanilyen lelkesedéssel, és ugyanilyen sokan. Gratulálok Juditnak a szervezésért, mert biztosan sok munka volt benne.

LÁNG NOÉMI: LENYŰGÖZÖTT!
Egyszóval: lenyűgözött! Ez volt az első képzés, amin részt vettem. Minden percet élveztem. Ahogy ott ültem, teljesen el tudtam képzelni magam a mikrofonnal a kezemben, és arra gondoltam, hogy nekem is megannyi mondanivalóm lenne.  Egy teljesen új világ tárult elénk, ami nagyon tetszett, és nem is azt éreztem, hogy szeretnék a részévé válni, hanem azt, hogy már egyenesen a része vagyok.  Sok kedves arc, magával ragadó előadások, személyes tapasztalatok, rengeteg érdekes történet és élménybeszámoló… Szuper a csapat! A termékeket nem is kell külön megemlítenem, mert azok közül sokat próbáltam, és a legjobb véleménnyel vagyok róluk. Mindenképp szeretnek ott lenni a következő találkozón is.

LUPUCZ LÁNG ANETTA: AZT KAPTAM, AMIRE SZÜKSÉGEM VOLT
Mit adott nekem a Start? Pontosan azt, amire szükségem volt: megerősítést, hogy jó helyen vagyok, jó közösségbe kerültem, jó az, amit elkezdtem. Nem kell különlegesnek lenni ahhoz, hogy itt elérjünk valamit, mégis mindenki különleges a maga módján. Nem beszélve arról, mennyi biztatást, elismerést és dicséretet kap itt az, aki előre lép! Nagyon meghatott Erzsébet köszöntése, teljesen átéreztem, amit mondott, hogy milyen önbizalom hiánya volt azelőtt, hogy a Reg-Enort megismerte volna. Ugyanakkor igazán példaértékű amit „letett az asztalra” az elmúlt hónapokban!

Nagyszerű, csodálatos, családias Biocom-csapat
Sokszor éreztem úgy az egész képzés folyamán, hogy ez a mondat, történet, tapasztalat nekem szólt. Most értettem meg igazán, mit jelent az, hogy bárki lehetsz, bárhonnan jöttél, bármit csináltál eddig, semmi nem számít, ebben lehetsz ugyanolyan jó, mint akárki más, csak rajtad múlik minden. Nem is találom a megfelelő szót arra, hogy milyen csapat ez a Biocom: a nagyszerű, a csodálatos, a családias mind kevés, hogy ezt leírja (de mind maximálisan igaz). Köszönöm, hogy ott lehettem és átélhettem! Minden elismerésem a szervezésért, alig várom a következőt!

APAI TÍMEA: TAGJA VAGYOK A CSALÁDNAK
Elsősorban szeretnék gratulálni azoknak, akik a szervezésben részt vettek! Nagyon profi munkát végeztetek és végeztek nap, mint nap! Engem nagyon pozitívan érintett az, hogy láttam, mennyi szeretet és segítőkészség van mindenkiben! Olyanok vagytok, mint egy nagy család, ahol megismerhettem az „apukát” (Kónya Gyurit), a „keresztanyát” (ahogyan Hermann Judit fogalmazott) a Katikát,  , Hermann Juditot, aki egy fantasztikus és dinamikus személyiség. És azt a rengeteg embert, aki ennek a nagy családnak a tagja, annak a családnak, amelynek, Schvarczkopf Enikőnek köszönhetően már én is tagja vagyok!

Nagyon élveztem az előadásokat
Az élménybeszámolóról annyit, hogy nagyon élveztem az őszinte, tiszta és lelkes előadásokat, ezek számomra nagyon építőek voltak! Isten segítségével szeretnék még nagyon sok képzésen részt venni, mert ez sokat fog segíteni a fejlődésemben!

18814708_1547169545306945_2956320432110583905_o

Ujvári Zsuzsi szponzor és férje, Ujvári Norbert, valamint Hermann Judit

18813245_1547160288641204_7254397013016009086_n

Hermann Judit, a nagyváradi csapat csodálatos vezetője

18738447_1547168151973751_1723533403836585125_o

Sinka Tímea és Gyula ágvezetők, valamint Judit, aki megkapta a stafétabotot

18766467_1547158461974720_7935430520984424796_o

Boross Tamás hálózatvezető, aki ragyogó előadást tartott „Mi a szösz a Biocom?” címmel

18738784_1547160055307894_6071338782125989833_o

Ferenczi-Pintér Xénia hálózatvezető, aki gyógyszerész volt, de ma már ezekkel a csodálatos termékekkel segít mindenkinek

18698553_1547158628641370_949839641327197875_n

Gáspár Hajnalka hálózatvezető, Hermann Judit első „regenorosa”, egy zseniális kozmetikus, aki majdnem 20 kilót fogyott!

18738961_1547159088641324_6521806865538469903_o

Hálózatvezetők: Hamza Éva, Tóbiás Erika, Schvarczkopf Enikő, Gáspár Hajnalka, Tóth Boglárka, és Kovács Andrea. Nekik miért is Biocom? Erről beszéltek.

18700491_1547169828640250_5567620344359305808_o

Egy csodálatos csapat Schvarczkopf Enikő, Tóbiás Erika és Kovács Andi vezetésével

18814656_1547160341974532_4978901218649940329_o

Ujvári Zsuzsi „A rendszert működteti a 200 pont” – erre tanította a hallgatóságot

18768353_1547163705307529_1152552147731506844_o

Melegné Liszkai Katika, aki hatalmas tanító, csodálatos ember, ezúttal könnyeket csalt mindenki szemébe…

18700186_1547156335308266_945827644357408786_n

A hónap HV-je lett Kovács Andi

18739950_1547156131974953_4956356812661595329_n

Tasnádiné Szabó Mónika (Ujvári Zsuzsi szponzora) és férje, Zsolti a Biocom életérzésről beszéltek

18768211_1547164385307461_8109657750485444571_o

Komporday Annamária ágvezető arról beszélt, hogyan változott meg az élete a Biocommal

18768596_1547165468640686_761383697036727332_o

Egy csodálatos új HV születése: Joó Erzsébet

18768188_1547169171973649_3606622511826335877_o (1)

Hermann Judit nagyváradi csapata és a felső vezetők

18738706_1547166868640546_1779736330364387864_o

Kónya György ágvezető, Ezüst Hálózatigazgató előadása: „Csak lazán… Biocom!”

18739763_1547161408641092_8591567260453546962_n

Sinka Gyula – 20 éve az életük a Biocom

18765731_1547158745308025_3751419017123329708_n

Tóbiás Erika, egy csodálatos ember, aki a kitartása révén vált hálózatvezetővé, és ma már két hálózatvezető van a csapatában

Ezeket olvastad már?