Kezdőoldal Ágak Ő és a Biocom – Ocskó Erzsébet HV is a Reg-Enorral indult, majd egy képzésen indult be a Molnár-ágon

Ő és a Biocom – Ocskó Erzsébet HV is a Reg-Enorral indult, majd egy képzésen indult be a Molnár-ágon

Ocskó Erzsébet (balról) HV csapatának egy részével, előtérben az ágvezetőjével, Molnárné Andreával

Ocskó Erzsébet (balról) HV csapatának egy részével, előtérben az ágvezetőjével, Molnárné Andreával

Ocskó Erzsébet 2015. szeptember 13-án találkozott a Biocommal, egy „telefonos” regisztráció során, amellyel jegyet váltotta valahová… De, hogy milyen lehetőségekkel, milyen eszközökkel, milyen feltételekkel hová lehet eljutni, azt akkor még nem tudta. Így indult a pályafutása a Molnár-ág gyors karriert befutott hálózatvezetőjének. Mert, amikor Ocskó Erzsébet meglátta a nagy lehetőséget a Biocomban, onnantól kezdve megállíthatatlan! Mint visszatekintőjéből kiderül, a termék mellett a „csak neki” szóló mondatok, valamint egy figyelmesség is segítette a döntésben…

Figyelemfelkeltő másság a Reg-Enorral
Az elején kizárólag egy termék érdekelt: a Reg-Enor. A kúra pontos betartásával, az életmódváltás hatására látványos változáson mentem keresztül külsőleg, s ez a „másság” a környezetemben lévők érdeklődését is felkeltette. Hát én adtam az infót mindenkinek, akkor még „ész nélkül”, csak úgy jó szándékból.

Informálódás, következmények nélkül
Majd ágvezetőm, Molnárné Szélpál Andrea elhivatottságának, szakmaiságának és tapasztaltságának köszönhetően a következő év januárjában személyes találkozásunk kapcsán elmondta számomra mindazt az információhalmazt, amelynek addig igencsak híján voltam. De ekkor is még semmi nem mozdult meg bennem.

Egy nekem szóló előadás a Novotelben…
Majd eljött az a nap, amely a szegedi Novotel Szálloda egyik kistermében hozta el számomra a változás szelét. A képzésen Kovács Zoltán hálózatalapító – az ilyen titulusokról akkor még mit sem tudtam J – meghívott előadóként fergeteges, magával ragadó előadást tartott arról, hogy milyen lehetőségek rejlenek a Biocom égisze alatt, s milyen falakba ütközik az emberfia a hagyományos munkavilágában. Azt éreztem: hozzám szól, rólam, az én életemről szól mindaz, amelyet ott hallottam.

Ajándék a „semmiért”??
Majd az elmúlt havi „teljesítményemért” jutalmazott az ágvezetőm. Egy kis rózsaszín tasakban két darab CD virított és egy mondatot tett mellé: „Köszönöm a munkádat!”. Lebénultam és sokkot kaptam egyszerre. Hát ilyet! Milyen munka? És ha munka, miért köszönik meg? Nagymamám szavaival élve: „Hát én még ilyet nem éltem!”

Döntést hoztam, megcsináltam
Annyira izgatott voltam, hogy alig tudtam aznap álomba szenderülni. És akkor, ott hoztam egy döntést. Még bizonytalanul, tétován, hogy megpróbálom. Megpróbálom ezt a szakmát elsajátítani, minden csínját-bínját kitanulni azoktól, akik ezen az úton már előttem járnak. Azóta már tudom, hogy nem megpróbálni kell, hanem megcsinálni!

„Igazi csapatjátékos!”
Végül, átvéve a szót Erzsébettől, következzen némi szponzori jellemzés. A mindig hálás, a teljesítményeket elismerő ágvezetője, Molnárné Andrea ezt írta róla, még 2016. szeptemberében, amikor friss HV volt az azóta is ragyogóan teljesítő „Böbe”: „2016. februárjában döntött és fél év alatt lelkes csapatával a HV szintre lépett. Az augusztusi hónapot 8700 ponttal, 127 fővel és 18 új munkatárssal zárta. Karizmatikus személyiség, szívesen követik az emberek, igazi csapatjátékos! 6 hónap alatt csinálta meg a HV szintet, pedig kizárólag a Reg-Enor miatt érkezett közénk! Startképzéseken remek előadásokat tartott már!”

Ocskó Erzsébet, hálózatvezető a Molnár-ágon

Ocskó Erzsébet, hálózatvezető a Molnár-ágon

Ocskó Erzsébet útravalója az újaknak

Ocskó Erzsébet útravalója az újaknak

Molnárné Andrea ágvezető példákon keresztül megmutatta, mikorra, milyen jövedelemre számíthatsz, ha jól csinálod. Illetve, egy igazi jövőképet mutatott a Biocom üzlettel.

Molnárné Andrea ágvezető példákon keresztül megmutatta, mikorra, milyen jövedelemre számíthatsz, ha jól csinálod. Illetve, egy igazi jövőképet mutatott a Biocom üzlettel.

Ezeket olvastad már?