Kezdőoldal Ágak Nemcsak munkában, hanem szórakozásban is maximális teljesítmény – fantasztikusan sikerült az első családi nap a Molnár-ágon

Nemcsak munkában, hanem szórakozásban is maximális teljesítmény – fantasztikusan sikerült az első családi nap a Molnár-ágon

IMG_1771

Olyasmi történt július 1-én, a Szatymaz környéki Akácos Birtokon, amire eddig még nem volt példa: együtt piknikezett a Molnár-ág. A szegedi központú csapat tagjait egy lazítós, szórakozós együttlétre invitálta az ágvezető. S bizonyára az előkészületekről és a programról a legbővebben a csapatot irányító, egyben főszervező Molnárné Andrea tudna beszélni, de ő akkor örül, ha a munkájának eredménye van. Így néhány résztvevőt kérdeztünk meg arról, hogy érezték magukat, s a visszajelzéseikből egyben kirajzolódik a tartalmas program és a hangulat is. A családi nap összefoglalója következik a résztvevők élményei alapján.

TÓTH GÁBOR (az egyik énekhang…): FELEMELŐ NAP VOLT, VÁRJUK A FOLYTATÁST!
A kánaán kapuján léptünk be, mikor július elsején a lovas birtok főbejáratánál leadtuk a belépőjegyeinket! Az ekkor még halk zene sejtette, hogy itt nagy buli van készülőben. A fedett, hangulatosan kialakított terasz felé közeledve egyértelművé vált, hogy itt ma nagyon sok Biocom-partner és családja fogja nagyon jól érezni magát! Csak kezdjük sorjában.

Rövid és hosszú
Még jóformán helyet sem foglaltam, mikor két nagyon kedves ember, Kurucz Laura és Csapi Benő is jelezte, hogy remek birsalma pálinkája van. Nyilván utánajártam a dolgoknak, és igazuk volt! Közben Szerint Laci barátommal és „horgászmenedzseremmel” sörcsapolásba kezdtünk, hogy kiderítsük, igaz-e, hogy olyan finomak a helyi kézműves sörök. Nekem a NO 1-nek az „Ír nedű” bizonyult. De biztosíthatok mindenkit, a többi folyékony kenyér is nagy mennyiségben fogyott!

Pörköltélmények
Ekkor már lehetett érezni a finom pörkölt ínycsiklandó illatát, ami hamarosan az asztalra került. Ettől kezdve hódolhattunk egy olyan gasztronómiai élmény oltárán, ahol még Mátyás király vagy, mai példával, Kovács Zoltán hálózatalapító is megnyalta volna mind a tíz ujját az étel elfogyasztása után. (Éjfél előtt a Harmath Csaba-ág „ottalvós” tagjai a második melegítésből nyugtázták a fent említett élményeket.)

Aztán beindult a buli
A parketten rendesen megpörgettem hálózatvezetőmet és társamat, Imre Zsuzsit. Rövid időn belül helyet kellett csinálni a „ropni vágyóknak”, mert elfogyott a hely a kiváló DJ előtt lévő tánctéren. Ami pedig ezután következett, az felért egy „anti-regenor-systemmel”! Sütik, rétesek, kalácsok, tortaszeletek, mignonok, zserbók, s minden, mi szem szájnak ingere.

Egy órára Nyíri Zoltán terapeuta, bulifelelős vette kezébe az irányítást… Meg is lett az eredménye! Nem is vettük észre: már ennyi az idő?! A gyermekeknek külön élményt jelentett a falusi turizmust idéző sétakocsikázás!

Vajdaság legszebb férfihangja
No de ekkor megszólalt egy hang… s nyugtáztam a nyolcvanas évek egyik legnagyobb slágerét. S mikor közelebb kerültem, akkor vettem észre, hogy a hang Vituska Albiné, Vajdaság legszebb férfihangjáé! A buli innentől kezdve sok-sok remek énekhangot csábított a mikrofon közelébe, ami egyértelműen emelte az est színvonalát! Összegezve: felemelő napot töltöttünk az Akácos birtokon s remélhetőleg ennek lesz folytatása…!!

IMRE ZSUZSI: FANTASZTIKUS VOLT!
Nagy izgalommal vártam az eseményt, hisz ez volt az első családi nap a Molnár-ágon. Mint ahogy ismerem a csapatot, volt egy megérzésem, hogy nem csak a „munkában”, hanem a szórakozásban is a maximális teljesítményt nyújtjuk. Külön büszkeséggel töltött el, hogy fiamat is el tudtam vinni, s végre megismerhette, hogy milyen is a mi közösségünk. J

Minden részletre figyelve
Drága Andika (ágvezetőnk) és családja maximálisan figyelt minden részletre, mindenkihez volt pár kedves szava, ölelése. Természetesen viszont is, lestük minden rezdülését, hogy tudjon táncolni, sétakocsikázni, s lazítani a szervezés közepette. Nagyon finom volt az étek, ital, s volt mindenféle süti, melyet mindenki hozott… Éhen senki se maradt. A gyerekek is nagyon élvezték, hogy nekik is megvolt a szórakozási lehetőség (sétakocsikázás, lovaglás). A zenész nagyon jó hangulatot csinált, volt ott talpalávaló, énekelnivaló, ki mit szeretett volna. Aztán jött a meglepi vendég: Nyíri Zoltán, aki csapaépítő játékával csak emelte a hangulatot. Gyerekek, felnőttek élvezték a játékos vetélkedőket.

Főszerepben a mikrofon
S ezután volt az igazi kihívás, hisz a zenészünk átadta az irányítást. Jött a karaoké, ahol mindenki, aki akarta, megmutatta, hogy mit tud. Éjfél körül már én is vettem a bátorságom, é igaz, hogy segítséggel, de megmutattam, hogy nekem is megy. Köszönöm ezt a fantasztikus napot!

KÉPLINÉ BAUER ANNA: AZ UNOKÁMNAK IS TETSZETT, IGAZI CSALÁDI NAP VOLT
Nagyon jól sikerült a családi nap, nagyon jól éreztük magunkat, az unokámnak is tetszett a kocsikázás és persze a lovaglás. Többször is sikerült neki felülni a lóra, labdáztunk és a csúszda is ki lett próbálva. Nagyon jó volt a zene, táncoltam is, amit nagyon szeretek, ragyogó volt az ellátás és finom volt a meggysör  is. A Nyiri Zoltán által szervezett csapatépítő játék is tetszett, de nem vettem részt benne. Azt gondolom, sikeres volt az egész nap és gratulálok a szervezőnek.

SAJBENNÉ ILDIKÓ: VIDÁM ÉS SZERETETTELJES HANGULATBAN
A Molnár-ág első családi napja fantasztikus, vidám és szeretetteljes hangulatban telt el. Köszönjük Andi, hogy időt és fáradságot nem kímélve összeszervezted ezt a napot, ami nem kis munka volt. A csapatom nevében is KÖSZÖNJÜK!

OLASZ ILDKÓ: CSALÁDTAGKÉNT ÉRZEM MAGAM
Minden pillanatban rájövök, hová kell tartoznom, és minden pillanatban megerősödök abban a hitemben, hogy jó helyen vagyok. Természetesen a Biocomos családomra gondolok! Családtagként érzem magam köztetek, és mint egy jó, összetartó, erős, szeretetreméltó csapat tagjaként. A családi nap remek szervezés volt, jövőre, ha lesz ilyen, akkor szeretnék részt venni a munkálatokban. Mert bizony, mint mindig, Andi, Te most is példát mutattál mindenkinek! Köszönjük szépen, nagyon jól éreztük magunkat!

DSCN4814 DSCN4818 DSCN4825 DSCN4827 DSCN4832 DSCN4836 DSCN4841 DSCN4850 DSCN4876 DSCN4879 DSCN4918 DSCN4952 DSCN4960 DSCN4990 DSCN5007 DSCN5034 DSCN5037 DSCN5064 DSCN5068 DSCN5077 DSCN5085 DSCN5094 DSCN5267 IMG_1653 IMG_1656 IMG_1676 IMG_1684 IMG_1730 IMG_1734 IMG_1737 IMG_1756 IMG_1771 IMG_1791    IMG_1812

IMG_1791 IMG_1798 IMG_1804 IMG_1808

 

Ezeket olvastad már?