Kezdőoldal Ágak Nagyszerű emberek és energiák – Start képzés a Molnár-ágon

Nagyszerű emberek és energiák – Start képzés a Molnár-ágon

Új munkatársak a képzésen

Új munkatársak a képzésen

Nagyszerű emberek és fantasztikus energiák jellemezték szombaton a Start-képzést Szegeden – kaptuk a tájékoztatást a Molnár-ág február eleji szemináriumáról, ahol nemrégiben beindult a kulcsemberek képzése is. Vendégük volt az üzleti képzésen Lőrincz János és Marika, akik – a jelenlétet és tanítást az egész csapat nevében hálásan köszönő ágvezető szavai szerint – „igazi nagy példák életükkel és munkájukkal a Biocom üzletben”. A következőkben Molnár Antal visszatekintését olvashatják, melyből kiderül: a karrierszint-lépésekből következő elismerések kapcsán is sokan álltak a pódiumon.

A képzés elején meglepetten, de lelkesen mondták el az új munkatársak, hogy ki miért érkezett a szakmai napra. A kérdező Harmat Csaba ezüst hv volt, aki profin összefogta és irányította a napot!

A meghatározó témákat, amelyek sikeressé tették a szemináriumot, a Lőrincz-házaspárnak köszönhetjük.

 Lőrincz János

Lőrincz János

Lőrincz János arany fokozatú hálózatigazgató fantasztikusan motiváló jövőképet mutatott a Biocom üzlettel mindenkinek! János a leghatékonyabb hálózatépítési technikákat igyekezett átadni a lelkes hallgatóságnak.

Tóth Gábor

Tóth Gábor

Tóth Gábor hálózatvezető nagyon nagy szakértelemmel mutatta be munkatársaival együtt a TOP-10 termékpalettát, amelyek a legnagyobb forgalmat hozzák az üzletünkben.

Lőrinczné Marika

Lőrinczné Marika

Lőrinczné Marika arany hv komoly utat mutatott hozzáállásból és gondolkodásból, mindezt a saját életükből vett példákkal. Emellett közérthetően meghatározta, hogy kik is igazán a kulcsemberek a Biocom üzletben. A képzésen résztvevő új és régi üzlettársak igazán átérezhették, hogy a mai, változó világban a legjobb MLM üzletben vannak!

A napot a Molnár- és Lőrincz-ág minősültjeinek köszöntésével zártuk, akik az elmúlt hónapban elvégzett munkájuk gyümölcseként állhattak a színpadra.

Kedves János és Marika! Köszönjük, hogy életetekkel és munkásságotokkal tanítottatok bennünket! Bízunk benne, hogy még nagyon sok ilyen sikeres napon tudunk együtt lenni veletek!

Mindenkinek gratulálok, aki ott volt ezen a fantasztikus képzésen! A képek magukért beszélnek.

Üdvözlettel: Molnár Antal, ágvezető

 

Ezeket olvastad már?