Kezdőoldal Ágak Mit adott két, mórahalmi tréninges nap a Molnár-ág tagjainak?

Mit adott két, mórahalmi tréninges nap a Molnár-ág tagjainak?


A címben feltett kérdésre válaszolnak azok nagyon sokatmondóan, akik átélték. Előtte azonban természetesen tényeket is közlünk arról, mi volt Mórahalmon… Röviden: a szegedi központú Molnár-ág újabb sikeres, jó hangulatú vezetői (a vezetővé válást tanító…) tréningje, a közös fejlődés érdekében. Elolvasva a visszapillantót és a véleményeket, célt ért. (Köszönet érte az ágvezetőnek, Molnárné Szélpál Andreának!)

44-en szavaztak a változtatásra

2018. szeptember 16-17-én népesült be ezúttal a mórahalmi Colosseum Hotel lelkes, mosolygós, változtatni akaró Biocomosokkal! Összesen 44-en döntöttek úgy, hogy részt vesznek a „Vezetővé válás” képzésén.


Tartalmas előadások csapaton belülről és kívülről
Tartalmas előadásokkal és fantasztikus vendégelőadókkal telt az első nap. Dankó János indító témájának a címe önmagáért beszélt: „Minden Veled kezdődik!” És valóban így van. Majd Veled is folytatódik… Azt, hogy a vezetővé válás útján hogyan érdemes gondolkodni és milyen szokásokat érdemes felvenni, Tőlem hallhatta a csapat! Ebéd után egy csodás páros következett: Hliva Ildikó és Kerekes Balázs a Sinka-ágból. Ildikó, az édesanya arról szólt, hogy mi motiválta őket abban, hogy komolyan vegyék a Biocom üzletet, mint Életük nagy lehetőségét. Balázs határozott, céltudatos, 19 éves fiatalemberként a szervezett, tervezett, rendszeres napi munkájukról beszélt. Egy aranymondatát idézném: „A cselekvéssel fejlődik az üzleti Önbizalmad!” Balázs! A hozzáállásoddal, gondolkodásoddal igazi követendő PÉLDA vagy! Hálásan köszönöm Nektek, hogy lelkesedésetekkel, eredményeitekkel tovább motiváltátok a Csapatot!


Csapatépítés, célképzés
A délutáni wellnesen is nagyon jól érezte magát a csapat, volt sok móka, kacagás! Vacsora után visszatértünk az előadó terembe egy kis közös csapatépítésre… Mindenki megtervezte két évre előre a jövőjét, kis csapatokban folyt a komoly munka… majd következett egy kis „táncikálás”! Tartalmas napot zártunk és kellemesen ellazulva tértünk nyugovóra.

Profi előadókkal
A második napot egy profi előadó és tréner indította, akinek nagyon hálás vagyok, mert szinte minden kétnapos rendezvényen számíthatok a segítségére. Hálásan köszönöm Ferenczy Laci, ismételten fantasztikus voltál! Ebéd után Harmat Csaba mutatta meg a leendő vezetőknek, hogyan érdemes megtervezni a HV szintet. Majd Olasz Ildikó és jómagam megmutattuk, mit kell csinálni a mindennapokban, hogy pár hónap alatt meglegyen a vezetői szint és az azzal együtt járó hatszámjegyű jövedelem.

Feltöltődve
Feltöltődve, tettre készen léptünk ki a szálloda ajtaján. Egy szuper csapattal, csapatszellemben haladva bármire képesek vagyunk. Határ a csillagos ég!

Ezt adta nekik a mórahalmi kétnapos rendezvény:

Gulyás Anita, HV: Pofonok az alkalmazásért
Kaptam egy két pofont, hogy ébresztő, mikor hallgattam Ferenczy László előadását. Most értettem meg, hogy a két fülem között, a 20 cm-ben, hogy csinálnom kell. Sok gyakorlati dolgot kaptam, amit alkalmazni is fogok!

Molnárné Dudás Katalin, 5. szint: A legjobb úton vagyok
Hálás vagyok mindenkinek, aki ezen a kétnapos képzésen itt volt, minden előadónak és minden munkatársnak! Rengeteget kaptam emberileg és megerősödtem abban, hogy tudom, a legjobb úton vagyok. Újult erővel és lendülettel haladok tovább ezen az úton!

Borsos Ibolya, 4. szint: Instrukciók a továbbhoz
Megerősítést kaptam a hibáimban, amin változtatnom kell, és instrukciót kaptam, hogy hogyan tovább, ami pont jól jött. Eddig is tudtam, de még nagyobb bizonyosságot kaptam, hogy a legjobb helyen vagyok a Biocomnál.

Török Imre, 3. szint: Inspiráló volt
Nagyon inspiráló volt ez a két nap. Csinálnom kell rendesen a dolgomat! Örülök, hogy a szponzorom rábeszélt, Molnárné Andival karöltve!

Imre Zsuzsa, HV: A gondolattakarítás után – csinálni
Elsősorban megerősítéseket. Legelőször gondolattakarítást kell végeznem. Ezután a személyiségfejlődésemre kell nagyobb hangsúlyt fektetnem, mivel „soha nem lehet nagyobb üzleted, mint a személyiséged”. És csinálni, csinálni és csinálni…

Szeriné Anikó, 5. szint: Képes vagyok rá!
Akkor lesz sok pénzem, ha nagyon sok embert segítek hozzá az álmai, vágyai megvalósításához! Elhiszem, hogy képes vagyok rá!

Tóth Gábor, HV: Célok nélkül nincs értelme
A legfőbb mondandó, hogy az üzletünk célok nélkül olyan, mint az íjászat céltábla, vagy egy focimeccs kapuk nélkül!

Galántai Fekete Gyula, 5. szint: Tudatosodott
Most már tudatosodott, mit kell másképp csinálnom a HV szintemhez!

Rebők Zsuzsanna, 2. szint: Az én vállalkozásom!
Egy fontos dolgot nem vettem eddig figyelembe. Ez egy vállalkozás – az én vállalkozásom! Jövő héten kiváltom a vállalkozóit! Így egészen másképp állok az Életemhez!

Galántai Fekete Andrea, 2. szint: Elhiszem, köszönöm!
Az önbizalom belülről fakad… most már én is elhiszem magamról, sikerülhet! Köszönöm az előadóknak s a szerveződnek.

Matuska József, 5. szint: Tanultam
Rengeteget tanultam én nagyon jól éreztem magam!

Budai Zsófia, HV: Energiát, inspirációt, tudást kaptam
A mórahalmi képzésen új energiákat, inspirációt kaptam a tovább lépéshez. Kerekes Balázs és édesanyja nagyszerű példa arra, ha valaki nagyon akar valamit, nincs lehetetlen, bárhonnan fel lehet állni. Ferenczy Lászlótól ismét sokat tanultam és minden nap hallgatom a sikeresebb, „Teljesebb életedért” CD-jét. Rájöttem, hogy önbecsülés és önbizalom terén van még mit tennem.

Zsóriné Bözse, HV: Nincs lehetetlen!
Fantasztikus két nap volt, hasznos tanításokkal, fontos beszélgetésekkel, jó társaságban, miközben volt igazi feltöltődés és kikapcsolódás, buli hangulatban. Köszönet az előadóknak, mindig öröm Ferenczy Lacit hallgatni, és motiváló volt Kerekes Balázs és Ildi története. Ha igazán nagy célja van valakinek, nincs lehetetlen! Kívánom, hogy minél többen járják velünk ezt az utat, hogy ne csak magunkon, hanem másokon is tudjunk segíteni!

Szabóné Benkő Ágika, 1. szint: Ha ők, akkor én is!
Nagyon jól éreztem magam. Sokat tanultam. Megtanultam, soha nem szabad feladni. Nekem, ami nagy erőt adott, Balázs és édesanyukája története. Ha ők meg tudták csinálni, így, hogy nagy adósságuk volt, akkor én is. Köszönöm, hogy ott lehettem!

Bundity Mária, 4. szint: Gyakorlati tanácsokat kaptunk
Engem feltöltött és megerősített ez a két nap. Tudom, hogy jó helyen vagyok. Nekem az is tetszett, hogy konkrét, gyakorlati tanácsokat is kaptuk. Köszönöm!

Joó Mária, 4. szint: Nekem szóltak a mondatok…
Megerősítést kaptam, hogy jó helyen vagyok. Új barátokat szereztem és szakmailag, önbizalomépítésben, önismeretben sokszor nekem szóltak az előadók mondatai. Mindig felhívják a figyelmemet az előttem járók, hogy figyeljem meg a sikeres embereket, azoktól érdemes tanulni, és tényleg, itt, a mórahalmi képzésen is bebizonyosodott. Magas fokú szakmai képzés folyik és nagyon mély érzelmeket is kiváltó gondolatok is elhangoztak. Őrülök, hogy részese lehetek ennek a csodának, nagyon értékes, maradandó két napot zártunk.

Horváth-Varga Sándorné Mariann, 5. szint: Munkamódszereket és jövőképet is kaptam
Én a következőket kaptam a mórahalmi képzéstől. Fantasztikus munkamódszereket, melyekkel intenzívebbé tehetem az üzleti fejlődésemet. Egy szuper jövőképet, mely motivál a célok szem előtt tartásában és segít leküzdeni a mindennapi nehézségeket. Egy személyiségfejlődés lépcsőfokát, hiszen egészen más vagyok, mint a képzések előtt, annak kijózanító erejével együtt.

Olasz Ildikó, HV: Csak az ilyeneken fejlődhetünk
Ez a képzés volt az, ahol már látszik rajtam a fejlődés, mivel rajtam kívül már 6 fővel vettem részt rajta. Hálás vagyok, hogy megtaláltam ezeket a szuper embereket és tudom azt is, hogy ez a személyiségfejlődésemnek tudható be. Ezt a fejlődést csakis kizárólag a képzéseken kaphatjuk meg, többek között ez a mórahalmi képzés is ilyen. Mit kaptam tőle? Szeretettel teli tanítások, közvetlenség a tanítók részéről, hogyan inspirálhatom magam, szembenézés önmagammal. Ez csak dióhéjban. Magas rezgéssel teli napokat zártunk és feltöltődve, tettre készen hagytuk el Mórahalmot a következő képzésünkig! A mórahalmi képzés újra rádöbbentett arra, hogy jó útra léptem.

Juhászné Gera Dorina, 3. szint: Boldog vagyok, hogy ide tartozom
Rengeteget információt kaptam a nagyszerű előadóktól, ami a tanulás és a fejlődés elengedhetetlen kelléke. Szuper úgy tanulni, hogy ezt még élvezi is az ember. Jó kis társaság ez, boldog vagyok, hogy most már én is ide tartozom.

Bozsogi Andrea, 4. szint: A legjobbaktól tanulhattam
Számomra egy olyan lehetőség, hogy megismerkedhettem a legjobbakkal, tanulhattam. Hogyan válhatok vezetővé, mit kell tenni ezért? Energiával teli feltöltődést, szemléletváltást kaptam. Mindkét nap nagyon szuper volt. Köszönöm, hogy ott lehettem.

Ocskó Erzsébet, HV: Felemelő érzés volt
Néhány alkalom kihagyásával most ismételtem a „tanulópadban” ülhettem. És milyen jó, hogy ott lehettem. El is felejtettem, hogy milyen felemelő érzés olyan emberek társaságában lenni, akik pozitív gondolattokkal, az életbe és a sikerbe vetett hittel ülnek mellettem. Csodálatos eladók, maximális felkészültséggel adták át magukat a tanítás oltárán, semmit sem kispórolva a megszerzett tudásukból. Hálás köszönet érte.

Baja Róbert, 5. szint: Rengeteget tanultunk
Csodás két nap volt. Nagyon sokat tanultunk a vezetőinktől és a vendégelőadóktól is! Az én kedvencem: „Nem a körülmények áldozata vagy, hanem a körülmények alakítója!” (Kerekes Balázs) Tanulás után egy kis pancsolás, ahol átbeszéltük a napközben tanultakat és közben sokat nevettünk. Remek volt az esti csapatépítés is. Köszönöm a lehetőséget.

Sajbenné Kocsondi Idikó, HV: Bővelkedett felismerésekben
A mórahalmi képzés ismét bővelkedett felismerésekben számomra, hogy hol tartok és hova akarok eljutni. Gyakorlati lépésekről hallottunk, mit is érdemes csinálni, milyen emberré érdemes válni ahhoz, hogy minden cél, amit el akarunk érni, valóra váljon. Köszönöm az előadóknak, hogy példát mutatnak nekünk. Fantasztikus volt a csapatépítés a hangulat. Hálás vagyok, hogy ott lehettem.

Vituska Albin, HV: Fontos felismerés
Felismerést, hogy ne azokat a képességeimet fejlesszem, amikben átlagon alatti vagyok, hanem azokat csináljam, amiben a jobbak között vagyok. Ez nálam a szerb nyelven való hálózatépítést jelenti… Innentől kezdve a fókuszom átkerül a szerb ajkú emberek irányába. Szerény véleményem szerint, ha Szerbiában labdába akarunk rúgni, akkor azt csakis szerb nyelvterülettel együtt tudjuk megtenni.

Borsosné Stajner Ildikó, 5. szint: Meg tudom valósítani az álmaimat
A mórahalmi képzés döbbentett rá arra, hogy tényleg én vagyok a felelős a saját életemért… A BIOCOM hálózatépítésben egy olyan lehetőség van, amely által meg tudom valósítani azokat a dolgokat, amiről eddig csak álmodtam. Ez egy kitaposott út. Erre az útra csak elszántan rá kell lépni és csak azt kell csinálni, amit a vezetőim mondanak. Közéjük akarok tartozni, mert nagyon jó emberekre találtam rá ebben a csapatban. Köszönettel tartozom nekik, hogy maximálisan segítenek a sikereim elérésében.

Rostás Ádám, 3. szint: Saját magunkkal is tisztában kell lennünk
Ebben a rendszerben a képzések elengedhetetlenek. Képet tudunk alkotni, hogy miben kell fejlődnünk, megerősítést kapunk mi tudunk, mi az erősségünk. Első lépésben mindenkinek saját magával kell tisztába lennie, saját magát kell rendbe rakni. Itt minden eszközt, tudást, fortélyt meg lehet szerezni. A lényeg, hogy a megszerzett tudást bátran alkalmazzuk.

Mészárosné Marika és István, HV: Megerősített bennünket
A Biocomos tagságunk ideje alatt ez volt a második mórahalmi képzés, amelyen részt vettünk. Az első találkozó volt a sorsdöntő, mely után véglegesen eldöntöttük azt, hogy teljes hittel és energiával ebben a rendszerben fogunk dolgozni. A második találkozó egyértelműen megerősített bennünket döntésünk helyességében. Célunk továbbra is az, hogy az egészséges környezetet építsük fel az emberek tudatának átformálásával. Ezzel egy időben anyagi és egészségi állapotunk biztosításával hátralévő életünket kívánjuk biztosítani. Tisztán látjuk, hogy ezt a cél a munkatársak segítségével elérjük. HAJRÁ BIOCOM!

Dankó János, Arany HV: Tudatosság
Mivel a cél 99%-ban meghatározza a cselekvést, ezért az értékrendem alapköveit adó tudatosság és vezetés segítségével elérem a célomat!

    

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?