Kezdőoldal Ágak Minden egy álommal indult Hajnáczki Edinánál és Csordás Istvánnál, Csordás Anikó hálózatvezetőinél

Minden egy álommal indult Hajnáczki Edinánál és Csordás Istvánnál, Csordás Anikó hálózatvezetőinél

Hajnáczki Edina és Csordás István, a Sinka-ág hálózatvezetői

A 2017-es évzáráson Csordás Anikóval

Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren is túl, de az Üveghegyen innen, Zsámbékon, volt egy középkorú házaspár: Csordás István és Hajnáczki Edina. Volt nekik három szép leánygyermekük, sok kutyájuk és macskájuk és egy családi ingatlanközvetítő vállalkozásuk. Meseszerűen kezdődik ez a beszámoló, és még mesésebben folytatódik: mert a valóság a mesénél is szebb. Rátaláltak ugyanis egy útra Csordás Anikó Arany Hálózatvezető segítségével, amely ha nem is a mesék birodalmába, de egy új világba vezette őket – és a Sinka-ágra. És ott jó lenni! De a többit már meséljék ők, azaz Edina.

 

2018. szeptember: HV lett Hajnáczki Edina és Csordás István, Csordás Anikó mentorálásával

Ki keres, talál

Történt egyszer, hogy az asszonyka (vagyis én) fogyni akart. Elkezdte hát felforgatni az internetet, hogy valami olyan fogyókúrára találjon, ami van is, meg nincs is, lehet is enni benne, meg nem is, és így végül mégis csak egészségesen lefogyasztja. Rátalált a közösségi portálon a Reg-Enorra, amellett pedig egy nagyon aranyos mentorra, Csordás Anikóra.

A 2018-as év értékelése már egészen más volt, mint az azelőtti…


A nemzetközi találkozó varázslata

Természetesen olcsóbban kellett az asszonykának a Reg-Enor, ezért regisztrált és másnap, kicsit „erőszakosan” ugyan, de bekéretőzött a 2016. őszi nemzetközi rendezvényre. Nagyon tetszett bizony neki a rendezvény, még inkább a sok mosolygós, barátságos ember, a sok sikertörténet, ami fogyásról, problémák megszűnéséről szólt! S nem utolsó sorban a pénz is, amit meg lehet keresni. Haza is ment, s azon módjában azt mondta a párjának: nekünk ezzel foglalkozni kell!

A 2018-as, tavaszi nagyrendezvényen. Nem sokkal korábban egy hasonló indította el Edinát.


Életben tartó rendezvények

Telt-múlt az idő, akadt is néhány belépő, de mindig volt valami: hol a vállalkozásban, hol a családban… Szóval nem nagyon haladt a Biocomos szekér. Csak azért nem tűntünk el végleg, mert eljártunk a rendezvényekre. Korábban volt már MLM-es tapasztalatunk, de ott nem sikerült kiemelkedő eredményt elérnünk.

A kupa itt még csak álomébresztő volt…

A lányaik is egyre inkább belefolynak a munkába…

A legutóbbi vecsési képzésen

Pillanatkép arról a bizonyos első rendezvényről, amely megváltoztatta Edina gondolkodását…

Az első olyan Startrendezvényen Budapesten, amire már ketten érkeztek


A verseny táltosító hatása

Egyszer aztán Anikó „megelégelte” és benevezett minket egy szponzorálási versenybe 2017. őszén! Igaz, hogy csak az első hónapot tudtuk teljesíteni, de ez adott egy munkatempót, így végre dolgozni kezdtünk. Akkortájt kerestem meg másodszorra Ludvigné Gabikát, aki ugyan az első alkalommal visszautasított, de most valahogy mégiscsak nekifogott egy algakúrának az állandó fáradtsága miatt. Noha ő Angliában él, de hát arra való a messenger, hogy akár naponta többször is tudjunk beszélni! Fogyott, szépült, közben már regenorozott is, és egyre-másra hozta az új embereket. Közben mi is megtáltosodtunk: új emberekkel, új célokkal kezdtünk dolgozni.

Fent és lent, majd feljebb

A nagy nekibuzdulásnak meglett az eredménye: 2018. márciusában elértük a 6-os szintet, áprilisban a társult hálózatvezetői szintet, majd májusban sajnos visszaestünk. Ez a kudarc viszont új erőt öntött belénk: a nyári hónapokban megcsináltuk a 4000 pont feletti forgalmakat, így a szeptembert hálózatvezetőként kezdhettük! Sőt, novemberben, elsőként a Csordás csapatból, miénk lehetett először a Csordás-kupa (mármint az Anikó által „lapított” elismerés), a több, mint 50 %-os fejlődés miatt!

Valóban családi vállalkozás a Biocom…


Ludvigné Gabika nemzetközi hálózata

Közben Ludvigné Gabika is megerősödött: csapata Angliából Írországba, Németországba, Szlovákiába, Romániába, Olaszországba kanyargott, miközben természetesen a régi magyar kapcsolatai is csatlakoztak hozzá. Októberben érte el először a 4000 pontot, a következő hónapban megismételte, így, ha minden jól megy, 2019. januárját hálózatvezetőként kezdheti!

Csordás-kézben a Csordás-kupa…

Együtt a kis csapat Gabikával! Nem léteznek határok a Biocomban…

Nagy büszkeség a HV-oklevél

Kitehető a falra ez a kép az oklevél mellé

Egy képzésen, jegyzetelés közben


Tavaszi remények

Második pozíciónk lesz a következő HV, így a terv 2019. márciusára az Ezüst HV szint. Új munkatársaink között van néhány nagyon reményteli: Gabika csapatában is ott a következő HV-jelölt és más csoportjainkban is vannak nagyon ígéretes munkatársak.

Gondoskodó Biocom

Ennél természetesen sokkal többet várunk a Biocomtól: mivel pontosan látjuk, hogy állami nyugdíjra nem számíthatunk, így az innen származó passzív jövedelem fog róluk gondoskodni. Emellett minden esélyünk meg van arra, hogy nem orvoshoz szaladgáló, depressziós öregekké válunk, hanem egészséges, az utolsó pillanatig értelmes cselekvéssel teli napokat élhetünk majd!

Csordás Anikó útmutatásával

Mindezeket elsősorban szponzorunknak, Csordás Anikó Arany Hálózatvezetőnek köszönhetjük! Az ő türelme, finom igazgatása nélkül még mindig a saját fejünk után mennénk és biztosan nem tartanánk itt. Példamutatásával mindig erőt ad! Tudatosságából is csak tanulhatunk.

Mindenkinek ajánljuk

Munkamódszerünk vegyes: nagyrészt a közösségi médián szerzünk új jelölteket, de természetesen a régi kapcsolatainkat sem hanyagoljuk el. Többnyire egyszemélyes infókat tartunk, akár 30-40 éve nem látott volt osztálytársakkal, sporttársakkal és az újonnan megismertekkel. A törzsasztalozás kiterjesztését és A Mini Startok elindítását januárra tervezzük.

A kitűző is járt nekik az újabb stabil HV-kvalifikációs hónapokért

Egy vecsési képzésen a kulcsembereikkel


Mi a mese vége?

Én fogytam 7 kg-t, István is 7 kg-t, Gabika 23 kg-tól szabadult meg. Egészségesek vagyunk. Céljaink vannak, amelyek örömtelivé teszik az életünket és biztonságot is nyújtanak majd idős korunkra. Nagyon sok embernek fogunk segíteni, hogy megőrizze, vagy visszaszerezze egészségét, és ez igazán felemelő érzés, értelmet ad az életünknek.

Most kezdődik…

Így ez még természetesen nem a vége a történetnek, hiszen a pályafutásunk csak most kezdődik! Rátaláltunk a jelmondatunkra: „A világ utat nyit annak, aki tudja, mit akar!” (Ralph Waldo Emerson) Minket is a céljaink megfogalmazása lát el erővel! Tényleg minden egy álommal indul…

 

Ezeket olvastad már?