Kezdőoldal Ágak Mi a tartós fogyás titka? – Egészség Estet tartottak Békéscsabán a Tóth Zsizsi-ágon

Mi a tartós fogyás titka? – Egészség Estet tartottak Békéscsabán a Tóth Zsizsi-ágon


Ismét igazi pezsgés jellemezte a Czentlaki-ágban a Tóth Zsizsi és csapata által szervezett rendezvénysorozat január 10-i előadását. A képek – melyeket Krizsán László Arany HV készített – ugyan önmagukért beszélnek, de azért nem árt egy kis szöveges megerősítés. A Gyémánt HV ágvezető beszámolója pedig nem egyszerű visszatekintés, hanem a mondanivalót tartalmasan összefoglaló üzenetközvetítés. Köszönet érte!

Bell Barbara a mikrobiomról
Köszönjük vendégelőadónknak, Bell Barbarának azt a káprázatos előadást, amiből megtudhattuk, miért vált központi kérdéssé a mikrobiom az egészség megőrzésében? Mint elhangzott, a legfrissebb tudományos kutatások szerint a testünkben élő komplex mikroflóra összetétele alapvetően meghatározza az anyagcserénket és szabályozza a testsúlyunkat. A tehéntejtől, gluténtől és a sok állati fehérjétől a bélnyálkahártya állandó irritáció alatt van, megfullasztják a nyákosító anyagok, lekopnak a bélbolyhok. Az átjárhatóvá vált bélrendszer pedig eláraszthatja a szervezetet testidegen anyagokkal, szinte immunsokkot okozva. Így károsodik az enzimkiválasztás (bélnedv) a vékonybél felületén.


Mi lehet a megoldás?
Az életmódváltással, a Reg-Enor kúrával, a Mikrobiom-Pro-val és az SCD Herbal, illetve Flora Plus probiotikumokkal segíthet megteremteni egy egészségesebb életminőséget a minket szolgáló szinergista élő flóra számára. A helyreállított mikrobiom központi szerepet játszik ugyanis az egészség megőrzésében. – A megőrzött egészség többet ér, mint a legyőzött betegség – fogalmazott.

Jámbor Gábor: A társadalom fele túlsúlyos vagy elhízott
Köszönjük szakmai tanácsadónknak, Jámbor Gábornak azokat a hasznos információkat, amivel a Reg-Enor kúránkat még sikeresebbé tehetjük. Szomorúan hallhattuk, hogy ma már hazánkban minden második magyar túlsúlyos vagy elhízott. Az elhízás, vagy túl sovány állapot okai alapvetően az emésztőrendszer rossz működésének is köszönhetőek. A természetgyógyász felhívta a figyelmet, hogy segíteni kell a szervezet megtisztítását a káros anyagoktól és a sejtközötti állományból kiüríteni az idegen anyagokat, amelyek gyulladást okoznak, biztosítva a feltételt a gombák és baktériumok szaporodásához. S még egy fontos dolog: meg kell erősítenünk az immunrendszert.

Van tennivalónk
Van tehát feladatunk bőven! A legfontosabb, hogy mondjuk el mindenkinek: kincsek vannak a kezünkben! Hálás vagyok azoknak, akik felvállalják – hál’ Istennek, egyre többen vannak – és elmondják a tapasztalataikat azoknak, akik érzik a jószándékot, és fogadják a jótékony tanácsokat! Köszönet azoknak, akik ezen az estén is bevállalták ezt:

  • Huszár Éva,
  • Török Szilvia,
  • MundruczGábor,
  • Szenti István és
  • Bohus János HV– nagyon büszkék vagyunk rátok!

Következő: április 11.
Ezúton is hálásan köszönjük mindenkinek a részvételt, érdeklődést és aktivitást! Jó volt látni ennyi csillogó szemű, változtatni akaró, jó embert együtt! Jó volt Veletek! Folyt. köv. 2019. április 11-én!

 

Ezeket olvastad már?