Kezdőoldal Ágak Megújult hittel, lelkesedéssel – ünnepi Start képzés Erdélyben

Megújult hittel, lelkesedéssel – ünnepi Start képzés Erdélyben

start3

Egyszerű és nagyszerű tanítások Lőrincz Jánostól

Nagyon tartalmas és sokat adó volt az erdélyi Péter-ág idei utolsó Start képzése. A 2014-es évzáró kiváló alkalom volt arra, hogy a munkatársak (újak és régiek egyaránt) megújult erővel, hittel, lelkesedéssel induljanak neki a következő esztendőnek. Mindezt megalapozta az egész, elmúlt évi teljesítmény, s érdemes újraolvasni az októberi országos (romániai) képzés beszámolóját is. Ebből is látható: egységes, a cselekvés vágyától fűtött, sikeres csapatot vezet példaértékűen, kiváló társakkal a Péter-házaspár, Ágnes és Csaba.

strat1

A Péter-ág névadói, motorjai: Ágnes és Csaba fogják közre a Lőrincz házaspárt (Marikát és Jánost), mint legfelsőbb ágvezetőket

Dagályosság helyett dagály
Ünnepi volt a képzés, hisz ott volt az ág vezető, magyarországi házaspárja, Lőrincz János és Lőrincz Marika, akik a rendszeresen jelenlétükkel, tanításukkal segítő közvetlen szponzor-páros, Vass Oszkár és Zsuzsanna, valamint a nagyobb csapatot összefogó Ferenczy László „helyett” (pontosabban: a közös munkát ezúttal személyesen segítve) vállalták decemberben a főszerepet. Tették ezt közmegelégedésre, hiszen egyszerűségükkel, őszinteségükkel, szeretetükkel felemelték az embereket, hogy terveiket hittel szövögethessék. János, mint MLM szakember is példát adott arra, hogy a MOSTBAN cselekedve, kihasználva a jelenlegi, nagyszerű lehetőségeket gyorsabban, eredményesebben tudunk haladni. Az ő szavaival élve: „dagálykor a kikötőben minden hajó megemelkedik!”.

Vigyük a jó hírt!
Legyen ott a hajónk, amely azt jelképezi: legyünk ott az emberek között a Biocom jó hírével. János egyszerűsége, nagyszerűsége mindenkit magával ragadott és igazán izzott a levegő.

Rendrakás, szárnyalás
Lőrincz Marika a szeretetével és lelki nyugalmával, de ugyanakkor határozottságával erőt, lelkesedést adott az embereknek, s útmutatást arra, hogyan rakjunk rendet életünkben, fejünkben, céljainkban és akkor az üzletünk is szárnyakat kap. Ha a megfelelő gondolkodáshoz megfelelő cselekvés társul, 2015 a csapat sikeres éve lesz!

start4

Az egyik legsikeresebb vezető, nem csak a Péter-ágon: Turóczi Melinda, aki smaragd (hálózatvezetőként) fogadja János arany (hálózatigazgatói) gratulációját

Felkészültünk, minden szempontból
Az ágvezetői útmutatást követően a romániai központ részéről a cég helyi vezetője, Borbáth Edit tartott rövid tájékoztatót, melyben megerősítette, hogy a termékellátás szempontjából teljes mértékben fel vannak készülve a csapat növekedésére.

Új vezetők
Az évzárás (és egyben: évnyitás!) részeként elismerték 2014 új hálózatvezetőit:
Szakács Dálnoki Kingát (aki, mint ezen az oldalon is vallotta: most már tudja, hogy ez nem végállomás, hanem kiindulópont), és
Ambarus Egyed Róbertet (aki nemrégiben „bevette” Kolozsvárt, s a célfüzete tele van megvalósítandó dolgokkal…).

strat5

Ezúttal Baricz Annamáriáé (és csapatáé) a havi vándorserleg, a példás növekedésért. A gratuláció Lőrincz Jánostól érkezik.

Tízszerezett jövedelmek, élő példákkal
A képzések lényege, hogy példákat mutatunk: mi történik, hová juthat, ha valaki az üzlet- és életépítés mellett dönt és beletesz 1-2 évet – saját magába. Nagyon jól tükrözte mindezt az a visszapillantás, amely arról az időszakról szólt, amikor a HV-k elindultak. Az első két, üzletben eltöltött évükben tízszeres, vagy akár húszszoros növekedést is megéltek!

Példák erre:
– Részegh Magdolnáék, akik akkoriban vándorserleget is nyertek,
– Turóczi Melinda, aki ma már smaragd HV-ként az egyik leglátványosabb fejlődést élte meg,
– Csibi Margit és Tamás, aki már ismerik a harmincezer pont feletti érzést is,
– Péter Mária, aki ezüst vezetőként csodálatosan terelgeti munkatársait a sikerek felé.

Legújabban pedig:
– a Kakucs házaspár, akik egy versenyből nőtték ki magukat,
– Mihály Zsuzsanna, aki valóban tanít és tanul, hiszen hamar „megduplázta” magát,
– és Gábor Ágnes, akinek másoddiplomája” a Biocom, és remekül használja…

Vágyhoz a társak
Innentől szó szerint idézzük az ág vezetőit, Péter Ágnest és Csabát: „Minden munkatársunknak köszönjük a munkáját! Hálásan köszönjük Lőrincz Jánosnak és Marikának a tanításukat, s azt is, hogy az évzáró-évnyitó képzésen velünk voltak. Minden Biocomos munkatársnak az Első Emelet zenekar gondolatát küldjük szívünk teljes szeretetéből:

Kívánok neked az ablakodba fényeket,
a fényhez szép csendeket,
a csendhez tiszta vágyakat,
S a vágyhoz mindig társakat.”

01

Egy tabló, rövid kommentárral: az ő HV csapataik teljesítettek a legjobban 2014-ben

Ezeket olvastad már?