Kezdőoldal Ágak Megrakták a tüzet – Gyújtó hangulatú tréningsorozatot indított útjára a Beta-ág a 200 pontosok gyorsítójával

Megrakták a tüzet – Gyújtó hangulatú tréningsorozatot indított útjára a Beta-ág a 200 pontosok gyorsítójával

Nagy tervei vannak még erre az évre a Beta-ág tagjainak, ezért minősült hiánypótlónak a május 13-án hagyományteremtő céllal megrendezett, úgynevezett „Gyorsító” képzés. Már most, az első alkalommal érezhető volt a budapesti Hotel Unioban, hogy milyen hasznos gondolat volt a vezetőik részéről, hogy gondoskodnak a 200 pontosok tréningezéséről, hiszen ők már túl vannak a starton, de még nem érték el a vezetői szintet. Gruicsné Sümegi Éva Ezüst Hálózatvezető a részleteibe is beavat minket annak a napnak, melynek ő maga is előadója volt.

Tudom, mit akarok!

A napot Beta Tünde ágvezető, Arany Hálózatvezető indította, a fundamentum, az alap, a célok kitűzése volt előadásának témája. „Ne kételkedj, ne aggódj és tarts ki! Pontosan tudom, mit akarok és bármit megteszek azért, hogy elérjem. 2019 az én évem!”

Hogyan bővítsd a névlistád?

Őt követte Eberhardt Hajni Ezüst Hálózatvezető, aki megosztotta velünk a névlista és a nagy mumus, a meghívás (inkább: időpontegyeztetés) praktikáit. A névlista bővítéshez kaptunk tippeket. – Ha nem figyelsz oda, akkor is egyre bővül a névlistád, csak minden nevet fel kell jegyezni, akikkel különböző csoportokban, társaságban, közösségekben összehoz a sors… – hangzott el. „…és ha már megvan a kapcsolat, akkor kérjünk ajánlást. Bátran! Határozottan!”

A nem közelebb visz az igenhez

Hajni hozzátette: – Ne félj a NEM-ektől! Hasznosak, mert a kapcsolat megmarad, és más időpontban IGEN-re lehet változtatni. A meghívás is egyszerűbb, mint gondolnánk. Nem kell túlbonyolítani, gyors időpontegyeztetés a lényeg, semmi több. Fontos és megszívlelendő jó tanács: az időpont előtti nap üzenetben megerősíteni a másnapi találkozót.

Mindenkinek szüksége van rá

Majd Sinka Szilvia hálózatvezető az infózás rejtelmeibe és tapasztalataiba avatott be bennünket.– A  Biocom nem más, mint egy 140 termékkel ellátott varázsbolt – mondta. – Vásárolni pedig mindenki szeret. Nincs olyan család, amelynek ne lenne ránk szüksége!

Regisztráció – azonnal

Tünde az infó tematikája kapcsán azt javasolta, mindenki saját szája íze szerint állítsa össze. Kinek a kozmetikumok, kinek a víz, kinek a háztartás, kinek az étrend-kiegészítő legyen a központi téma, de természetesen a komplett életmódprogramról essen szó. A webshopok könnyen kezelhetők, gyorsan elsajátítható az alkalmazásuk. Ott helyben érdemes a regisztrációt elvégezni, amíg „parázs” a hangulat, így sokkal magasabb a sikeres zárás esélye és a csatlakozók száma, mintha pár nap múlva érdeklődnénk.

A háziinfó is rendezvény!

Bencsik Éva hálózatvezetőtől a rendezvényszervezéssel kapcsolatban kaphattunk jó tanácsokat. A közelmúltban több sikeres eseménynek is főszervezője volt, ezekről hallottunk tőle tapasztalatokat. Érdemes szűkebb körben begyakorolni a rendezvényszervezést – már egy háziinfó is rendezvény –, hogy később nagyobb bátorsággal vágjunk bele egy nagyobb szervezésébe.

A versenyzés előnyei

Majd ismét Sinka Szilvi következett, ezúttal a versenyt modellezte úgy az új versenyzők, mint a már minősült hálózatvezetők szemszögéből. Aki alkalmazza a hallottakat, máris a hajón érezheti magát, ami majd augusztus közepén hagyja el a legjobbakkal a budapesti kikötőt.

A kommunikáció is fontos

Az én előadásom a kommunikációról szólt. Talán a szó maga ijesztő, mégis remélem, az óra végére mindenkiben tudatosult, hogy a munkánk és a sikerünk milyen mértékben függ a helyes kommunikációtól. Kinek-kinek mi az erőssége, hol van még tanulnivalója a munkatársakkal és a vezetőkkel való kapcsolattartásban – ezekről is szó esett.

A 200 pont

A képzést ágvezetőnk, Beta Tünde zárta, aki kiemelte a 200 pont fontosságát és tanácsokat kaptunk tőle, hogyan lehet ezt a szintet könnyedén elérni.

Mit tervezel még 2019-re?

Napközben sor került egy érdekes momentumra: mindenki elmondhatta, mit tervez 2019-re, mit tesz érte, mit fog érezni, amikor elérte és mivel jutalmazza meg magát? Jó volt hallgatni, hogy hányan hányféleképpen képzeljük és építjük fel el ezt az évet… Sikerre vagyunk ítélve!! Hajrááá 2019!

Hoztam pár reflexiót is a napról:

Farkas Éva: „Nagyon jól éreztem magam, családias hangulatban telt el számomra ez a nap. Nagyon sokat tanultam!”

Varga Edit hálózatvezető: „Hasznos képzés volt ma is! Érdekes, mert mindig új arcáról ismerünk meg embereket! Sok új infót kaptunk! Értékes előadások voltak. Nagyon várjuk a következőt!”

Hellinger Magdolna, Ezüst Hálózatvezető: „Nagyon örülök, hogy lehetőségem volt részt venni a csapatomból többedmagammal ezen a színvonalas képzésen. Mindig tanulunk vezetőinktől és a többiektől is! Mindenkinek vannak gyenge pontjai, itt ezekre is kaphattunk megoldásokat! Komoly hiánypótlás ez a képzés, hálásan köszönöm!”

 

Ezeket olvastad már?