Kezdőoldal Ágak Megérett a feladatra – Barna Gizike HV Felvidéken

Megérett a feladatra – Barna Gizike HV Felvidéken

Barna Gizella  új HV csoportja és vezetői

Barna Gizike csapata élén, felső vonalával a két szélen (Bal oldalon: Vass Oszkár, jobb szélen: Beta Kádár Tünde)

Mit is mondhatnék még? – sóhajtott örömteli nyugalommal Barna Gizella, miután a közelmúlt szép elismerései után újra megkerestük, most már mint 7-es szintű hálózatvezetőt, hogy ossza meg a tagsággal gondolatait. A Vass-ágon dolgozó Gizike nemrégiben ugyanis, amikor elérte a 6-os karrierszintet, már elmesélte indulásának történetét. Most a beérkezésnél tartunk, ami messze nem a végállomást jelenti. De az biztos, hogy mérföldkő az életükben! Hogy miért a többes szám? Mert folyamatosan csodálatos csapata erejét emeli ki, s a tervezését. HV-ként ugyan fiatal, de érdemes figyelni a hozzáállását, melyből a következőkben igyekszünk átadni a felső vezetője, Beta Kádár Tünde gondolataival fűszerezve.

Egészséges fejlődés
Aki az előző cikket olvasta, tudhatja, hogy a gyógyulás vágya vezette évekkel ezelőtt a hálózatba, ahol szponzora, Fazekas Gizike segítségével az egészség visszaállításán túl komoly személyiségfejlődésen is átment, csakúgy, mint most, a HV-vizsgán. Úgy fogalmaz: ezt, a jelenlegi időszakot várta hosszú ideje, pontosabban azokat a csodálatos embereket, akik segítségével szárnyalni tud, s akikkel másoknak segíthetnek. S azért dolgozott, hogy ez bekövetkezzen, megállás nélkül. Mert, ha nem teszi, most nem tudna sikerekről beszámolni…

Az utolsó ajtó
Mint mondja, felső ágvezetője, Vass Oszkár egyik mondata csengett folyamatosan vissza a fülébe, mikor az átmeneti (szükséges…) kudarcok hatására kissé elbizonytalanodott. Oszi az egyik képzésen azt emelte ki: ha feladod az álmaidat, sosem tudod meg, milyen közel voltál azok megvalósulásához. Lehet, hogy már éppen csak egy fal választott el tőle, vagy ott volt egy ajtó, amit csak ki kellett volna nyitni. Gizike ezt az „utolsó” ajtót várta már régen, hogy beléphessen, ami nem a végső cél, inkább az álmok megvalósulásának kezdete. Amiért nem csak dolgozni, hanem hinni is érdemes – ez utóbbi nélkül nehezebb lett volna kitartani is.

Merj változtatni!
Gizike azt mondja, pontosan ezt akarja átadni a munkatársainak, s rajta keresztül még többeknek. Azt az üzenetet, hogy merjenek változtatni, ha úgy vélik, nem elég jó, amiben éppen most vannak. Éveken át úgy érezte, hogy amiket gondol a világról, s az életéről, az jó, csak valami nem működik. Ezt igazolták vissza és erősítették meg benne a képzések, miközben megkapta a kulcsokat is a változtatáshoz, a sikerhez. Az az óriási tudás, amit itt évek során magába szívott, bárki számára elérhető. Kívánja, hogy sokan éljék át ugyanazt, mint ő!

Két Gizike és egy Tünde – mindannyian ragyogó hávék… (Balról: Fazekas Gizike, Barna Gizike, Beta Kádár Tünde)

Erős csapat
Óriási öröm számára, hogy ragyogó emberek veszik körül, a teljesség igénye nélkül lelkesen sorolja leendő vezetőtársai nevét: Balázs Hajnalka, Solník Andrea, Turányi Zsuzsa, Gyevát Sarolta, s az utóbbi időben regisztráltak közül Nagy Tímea, Sántha Zsuzsa, Valovics Izabella, s persze az ő új munkatársaik. Nem véletlen, hogy rendszeresen tart munkatársi találkozókat a bővülő csapatnak szőgyéni központtal. A múltkor tréfásan állapították meg, hogy „nemzetközi” találkozón vesznek részt, mivel a párkányi térség 5-6 települését is képviselték a csapattagok, akik a napi munkát egyre önállóbban végzik. Ennek az alapja pedig a szponzoroktól eltanult folyamatos tervezés beépítése a mindennapokba. Nagyon büszke rájuk, csakúgy, mint teljes felső vonalára, a fentebb említetteken túl Ferenczy Lászlót is beleértve, aki szintén segített nekik. Ő is ezt, a folyamatos háttértámogatást „másolja” HV-ként. Az eredmény látszik: október második harmadának végén már 5000 pontnál tartott a Barna-csapat. Ahogy fogalmaz: most végre jelentős pörgés van. Megismerve Gizikét, ez csak fokozódni fog…

BETA KÁDÁR TÜNDE: A HIT, A BIZALOM ÉS A KITARTÁS SIKERE
Hálás vagyok sorsnak, hogy Barna Gizike a csapatomba tartozik, s nagyon büszke vagyok rá” – kezdi a személyre szabott „értékelést” Beta Kádár Tünde, akik a felvidéki csapat vezetője a Vass-ágon. Mint mondja: annak idején Major Lászlóék indították ezt a vonalat, melyből egyre több komoly vezető nő ki. Sokat járt ki ő is Párkány környékére, s Gizikével is rengeteget dolgozott együtt. Már akkor úgy látta: ők mind fejlődni akartak, nyitottan a tanulásra és a tanácsokra, aminek egyre inkább megvan az eredménye. Gizike példamutató hozzáállással jár a képzésekre bővülő csapatával a mai napig is, kitartása mellett pedig a benne lévő alázat is segítette. A kibontakozást pedig csak erősítette a bizalom és elkötelezettség a cég, a vezetők és általában az egész üzlet iránt. Tünde végignézte (és segítette…), ahogy egy pici magból az akkor még bimbózó hit és önbizalom mellett egy komoly csapat nőtt ki Felvidéken. Ehhez pedig az is kellett, hogy felvállalják a felelősséget, s az idők során önálló vezetőkké váljanak. „Sok sikert kívánok a továbbiakban is számukra az álmok, célok megvalósításához!”– hangzik a szponzori biztatás a következő időszakra nézve.

Ezeket olvastad már?