Kezdőoldal Ágak MEGCSINÁLTUK! – Turóczi Melinda Gyémánt HV és ÁGVEZETŐ lett Erdélyben, a Péter-ágon

MEGCSINÁLTUK! – Turóczi Melinda Gyémánt HV és ÁGVEZETŐ lett Erdélyben, a Péter-ágon

A kép is bizonyítja: Turóczi Melinda ágvezető lett!

A kép is bizonyítja: Turóczi Melinda ágvezető lett!

A cím első szava a sikereres vezetőtől származik, mely egyben tökéletesen utal hozzáállására, emberi nagyságára. És az üzletire is: hiszen már ÁGVEZETŐ a Gyémánt HV szinten dolgozó erdélyi üzletasszony. Turóczi Melinda, a Péter-ág kiemelkedő vezetője már a Lőrincz-ág májusi nagyrendezvényén is megkapta a neki járó tapsot, ám akkor az ágvezetők vették át az elismerést, amit nem sokkal később átadtak Melindának és csapatának, otthon. Mert ahogy a címből is kiderül: ez valódi csapatmunka eredménye! Ez derül ki Melinda visszatekintő soraiból is.

Az ember életében az egyik legboldogabb pillanat, mikor felülkerekedik saját gyengeségein, és saját határait feszegetve véghezvisz valami olyat, amiről azelőtt álmodni sem mert!

Turóczi Melinda szponzorai, ágvezetői, egyben barátai körében: a Péter házaspárral, Ágnessel és Csabával

Turóczi Melinda szponzorai, ágvezetői, egyben barátai körében: a Péter házaspárral, Ágnessel és Csabával

Beszédes számok
Igen, 72000 PÉ felett, 14 hálózatvezető, ebből 6 közvetlen HV, s közülük két vezető 15000 PÉ fölött. Boldog és büszke vagyok ezen beérett csapatteljesítményért. A májusi hónapot ÁG-ként, GYHV csúcs megdöntésével indítottuk!

Erika és Hajnal

Gligor Erika Ezüst HV, aki 27000 pont fölött zárta az áprilisi hónapot, 5 hálózatvezetőt koordinál, céltudatos, elszánt, kitartó, szeretetteljes hozzáállásával tanítja, irányítja a csapatát. Péter Hajnal, akit a gyarapítás-fejlesztés vezérel, 16000 pont fölött tart – önzetlen, lelkes, elkötelezett módon, az Ezüst Hálózatvezető szint küszöbén.

Turóczi Melinda (középen, kezében egy elismeréssel), hálózatvezetői körében

Turóczi Melinda (középen, kezében egy elismeréssel), hálózatvezetői körében

A hatodik

Februárban, a Biocom Hálózatépítők Nemzetközi Találkozóján, a hatodik HV-mat, Kovács Erzsébetet ismerték el. Nagyon büszke vagyok rá, hiszen nyolc hónap alatt lett minősült HV! Egyszerűsége, szeretete, és a változás, változtatás iránti elköteleződése segítette a sikerhez… Akkor már éreztem, hogy „csak” karnyújtásnyira vagyok az ÁG-at jelentő pontoktól, Gyémánt HV-ként.

Az Ágvezető - Gyémánt HV egy erdélyi képzésen - a csapat egy részével

Az Ágvezető – Gyémánt HV egy erdélyi képzésen – a csapat egy részével


MIT csináltunk, tettünk, teszünk
?
MEGCSINÁLTUK – ez egy közös munka, nyer-nyer felállásban működtetett üzleti siker, csapatépítői játék!

  • Alap a jól tervezett, szervezői, kapcsolattartói napi munka. Fókuszálás-összpontosítás.
  • Önfegyelem: uralkodj gondolataidon, összpontosíts a munkalépésekre!
  • Meghívás: tedd vonzóvá a Biocom szemléletét.
  • Az infó legyen élményszerű, a visszakeresés-átbeszélés pedig megoldás legyen, az Ő élethelyzetére.

Célok és képzések
A napi munka magas energiaszinten történő működtetéséhez elengedhetetlen a Cél-OK, tisztázása (egy folyamat), plusz a munkatársi találkozók, képzések, rendezvények (utóbbi képzésen 80 fővel vettünk részt) ami nélkül nincs üzlet.

  • Soha ne hagyd abba a tanulást, mert az élet soha nem hagyja abba a tanítást…!
  • A két saját képzés kiemelten fontos, ami nekem a felkészültséget, igényességet jelenti, hogy még többet adjak magamból, hiszen a célom fejlődni-fejleszteni, karrierszinteket, emberi nagyságokat meglépni, egyszerűen Boldogulni-Boldognak lenni a Biocom eszközével.

A legfontosabb a bizalom
Ha egyet kellene kiemeljek, amit én személyesen nagyon fontosnak tartok a mai felgyorsult világban, az a személyes konzultációk vezetőkkel, munkatársakkal, szponzorral. A BIZALOM építése. „Nagy szükségem van a bizalomra”… igen, mert a bizalom – táplálék. Bizalom nélkül te éhes maradsz, éhező maradsz. A bizalom a legfinomabb tápláléka az életnek.”… s ez pontosan Péter Ági és Csaba ágvezetők évekig tartó megelőlegezett bizalmuknak, szeretetüknek, elismeréseiknek is tudható, köszönöm, nagyon hálás vagyok.

Köszönet a …
Köszönöm a csapatomnak, és az ezt mozgató Vezetőknek a szeretetteljes hozzáállását, elköteleződését, együttműködő, önzetlen, kitartó munkájukat. Nagyon büszke vagyok Rátok, szeretlek benneteket, együtt sokra vagyunk képesek!

A köszönet, hála és elismerés a szponzorok soraiból is sugárzik…:
– Turóczi Melinda munkája, vezetői hozzáállása példaértékű. Megmutatta, hogy ha van egy erős célod, amelyhez jó érzés társul és kitartóan teszel érte, elérhető. Olyan szenvedéllyel, elkötelezettséggel teszi a napi feladatait, hogy hónapról hónapra sokszorozódik a sikere! Melinda munkájában összekapcsolódik az ész (tiszta gondolkodás), és a szív (a szeretet, az elfogadás, a tisztelet), meg a szervezett, tervezett munka. Ennek következménye adja a nagyszerű eredményét, a Gyémánt Hálózatvezetői szintet és a Turóczi-ág létrejöttét! – írja róla szponzora, ágvezetője, Péter Ágnes.

Ezeket olvastad már?