Kezdőoldal Ágak Másodikként az elsők között – Nagypál Brigitta sikeres startja

Másodikként az elsők között – Nagypál Brigitta sikeres startja

Tanács Beáta és Nagypál Brigitta - jó tanácsok, nagy sikerek

Aki folyamatosan figyelemmel kíséri a híreket, láthatja, hogy a Molnár-ágban rendszeresen felbukkannak az új „trónkövetelők”. A különbség a „hagyományos” üzleti szférával és az alkalmazotti ranglétrával szemben az, hogy itt nagyon örülnek nekik! Az egyik újabb várományos Nagypál Brigitta lehet a Szeged-központú ágban. Szeptemberben ugyanis kiemelkedő teljesítményt ért el, hiszen 5 új regisztrációval második lett a havi versenyben, és egyben 4-es karrier szintre lépett. Tegyük hozzá, egy ilyen nemes „versenyben” az sem veszít, aki lemarad az aktuális „trónról”, mert valójában nem maradt le semmiről, sőt, mint láthatjuk, komolyan lépett színre, néhány hét lefogása alatt.

Brigi augusztus végén találkozott a Biocom programmal és mindjárt a lehetőség ragadta meg, ami által gyerekeinek és saját magának egy biztonságos, szabad életet tud megteremteni. Nagyon jó úton halad, mivel Brigi – a szponzorai egyöntetű véleménye szerint – egy alázatos, elfogadó, mosolygós, tenni akaró hölgy.

Biztosak lehetünk benne, hogy mindez SIKERÜLNI is fog neki! A teljes felső vonala nagyon büszke rá, azaz Tanács Beáta, a közvetlen szponzora, és a hálózatvezetője, Németh Zsolt.

Ennek az egyre szebben fejlődő csapatnak a felső vezetője, Molnárné Szélpál Andrea Arany fokozatú hálózatvezető pedig a következő szavakkal kíván sok sikert, lendületet és kitartást Brigittának a céljai felé vezető úton:

„Egy kis útravaló: az Univerzum tárt karokkal vár TÉGED, és megad MINDENT NEKED, hogy AZ LEHESS végre, aki vagy! És ehhez nincs senkire és semmire szükséged, mert a BŐSÉG TE MAGAD vagy!”

Ezeket olvastad már?