Kezdőoldal Ágak Kor és kór nem számít: a termékek működnek, gerinctörésnél is

Kor és kór nem számít: a termékek működnek, gerinctörésnél is

DSCN05041
Ismét bizonyítottak a termékeim – ez a fő mondanivalója Györe Marika hiteles beszámolójának. A hálózat egyik régóta meghatározó ágvezetője magán volt kénytelen élesben „tesztelni” a régi-új készítményeket, miután tavasszal súlyos balesetet szenvedett. Persze, az elmúlt húsz év alatt számos kiváló tapasztalata volt a termékekről, amely az alapját adta óriási csapata felépítésének. De azért az mégis más, mikor az ember gerinctöréssel fekszik, és az orvos sem nagyon biztatja a gyógyulással… Ami részben tulajdonképpen érthető, hiszen ahogy idősödünk, a csontunk egyre nehezebben forr össze. Csak azért merünk utalni Marika korára, mert ezzel neki soha nem volt gondja, s nemrégen köszöntöttük egy kerek évforduló alkalmával: akkor lépte át a hetvenet… Mint az alábbi összefoglalójából (kórtörténetéből) kiderül: a kor lényegtelen. Ami fontos: tudd, hogy mihez kell nyúlni! S akkor orvosolható a komoly probléma (gerinctörés), a magas vérnyomás – és kiküszöbölhetőek a mellékhatások is! Ezúton is kívánunk mielőbbi teljes felépülés és jó egészséget, sikereket Marikának, köszönvén neki a hiteles megosztást – s ezáltal a segítséget, iránymutatást!

Egy rossz mozdulat
Április 22-én elcsúsztam a fürdőben, elestem és gerinctörést szenvedtem el, iszonyú fájdalmakkal. Kórházba szállított a mentő, ahol „csak” feküdni kellett, mivel műteni nem lehetett. A főorvos úr elmondása szerint, nagyon jó lenne (!), ha összeforrna (??), de sajnos a korom miatt csak reménykedni lehet benne és imádkozni érte.

Gyógyszerek, szokatlanul (mellékhatásokkal…)
Egy hét kórházi ápolás, sok gyógyszer a fájdalmaimra: a vérnyomásom az egekbe szállt (205-210!). S aztán erre is gyógyszer és még több gyógyszer! Hazaszállítottak, s eztán „korzett” merevítőt kellett használnom, s persze az orvos utasítására a sok gyógyszert szedni. Ez két napig ment is.

Saját kúra: a Biocom a segítség!
Hazaérve rögtön 3X4 Olajfalevél kivonatot, s 3X10 csepp Grépfrutmag kivonatot kezdtem fogyasztani a gyulladásokra. Majd Calcium-Magnesiumot, Joint Complexet a csontok megerősítésére, s jött mellé a Q-Vital, a Krill Olaj, és esetenként a Natu-Lax, hogy itt is rendben legyen minden.

Szinte azonnali eredmények
A harmadik naptól már fájdalomcsillapító nélkül voltam, igaz, a mozgás nagyon rossz volt még. Az első kontrollnál viszont már a röntgen igen biztató volt, a főorvos érdeklődve hallgatta, hogy már nem szedem a fájdalomcsillapítókat, csak a vérnyomáscsökkentőt.

Összeforrt, helyrejött!
Három hónap telt el, és már a merevítő nélkül járok. A csontom 100% -osan összeforrt, amelyre az elején csak kevés esélyt adtak! S jelentem, a vérnyomáscsökkentőt sem szedem már, itt is rend van.

Hihetetlen gyógyulás
A főorvos úr csak csodálkozott, hogy ebben a korban hihetetlen ilyen gyógyulás! Persze kapott Ő is információt, termékleírást és terméket is, hogy tudja meg, milyen nagyszerű dolgokkal gyógyultam „gyógyszerek nélkül”…

Hála és köszönet
Köszönöm ezeknek a csodálatos termékeknek az eredményt, most is bizonyítottak, mint már annyiszor az én 20 éves tagságom ideje alatt. Ezek csodálatos készítmények! Köszönöm a Biocom cégnek, hogy ilyen szuper termékek vannak a kezünkben, melyeket rendszeresen-rendszertelenül fogyaszthatunk nagy eredménnyel!

Ezeket olvastad már?