Kezdőoldal Ágak Komoly érdeklődéssel indult az év Ajkán – az első rendezvény Szabó Sigfriddel a Reg-Enor jegyében zajlott

Komoly érdeklődéssel indult az év Ajkán – az első rendezvény Szabó Sigfriddel a Reg-Enor jegyében zajlott

Ajkán is hódit a Reg-Enor kúra

2019. január 17-én egy fantasztikus előadáson vehettek részt azok, akik szeretnének tenni az egészségükért vagy változtatni a jövőjükön. Mindezekhez az információkat a lehető legjobb előadóktól kaphatták meg a Czentlaki-ág szervezésében. A 65 érdeklődő elégedetten távozhatott Nagy Ádám összefoglalójának tanúsága szerint.

Demeterné Katalin a cégről és a termékekről
Az est koordinátora Demeterné Buzás Katalin Ezüst Hálózatvezető volt, aki az aktuális információkon kívül bemutatta a cég felépítését és beszélt a Biocom által forgalmazott termékpalettáról is.

Hiteles információk dr. Pollák Évától
A rendezvény egyik előadója dr. Pollák Éva gyermekgyógyász-gasztroenterológus (egyben hálózatvezető) volt, aki bő 40 percben beszélt a betegségmegelőzésről, a tiszta ivóvízről, illetve a Reg-Enor kúra kiegészítő termékeiről is. Orvosként hiteles információkat kaptunk tőle, melyben rávilágított a vitaminok fontosságára, a megelőzés és a betegség kezelésének különbségére, valamint az ő Biocomhoz való elkötelezettségének történetére.

Dr. Pollák Éva hiteles előadást tartott

Szabó Sigfrid a Reg-Enorról
Ezután következett az est fénypontja, aki első kézből adja az információkat a cég toptermékének használatáról: Szabó Sigfrid, Géniusz-díjas feltaláló. A Reg-Enor atyja beszélt arról, hogy mi a különbség más fogyókúra és a méregtelenítés között, elhessegette a tévhiteket az olaj- és tejfogyasztásról, rávilágított az állati zsír fontosságára, megismertette az érdeklődőket a kúra során tiltólistán szereplő ételekkel, illetve beszélt a méregtelenítés utáni teendőkről is. Előadásában kifejtette, hogy melyek azok a problémák, amikre megoldást nyújt a teljes életmódváltással járó kúra. Kitért még az évek során begyűjtött tapasztalataira is, amiket a Reg-Enor kúrának köszönhetnek az emberek. Némely megosztott példánál a résztvevők szemébe a meghatoódás könnyei csillogtak… Előadásának végén a résztvevők nyíltan kérdezhettek és mindegyikre szívesen válaszolt is.


Szabó Sigfrid itt is elkápráztatta a résztvevőket

Üzleti információk
Az est zárásaként ismét Demeterné Buzás Katalin következett, aki röviden bemutatta a cég marketingtervét, a termékekhez való hozzájutás lehetőségét, illetve a Reg-Enor elmúlt négy évének sikertörténetét.

Ezeket olvastad már?