Kezdőoldal Ágak Királyi élmények Visegrádon – felemelő Vass-ág vezetőképző

Királyi élmények Visegrádon – felemelő Vass-ág vezetőképző

Vass-ág
Fantasztikus volt a visegrádi két napos vezetőképzés! Ez a sommás véleménye a Vass-ágat vezető házaspárnak, Vass Oszkárnak és Vass Szombatfalvi Zsuzsának a cég által kezdeményezett s újonnan elindított tréningről, melyet ágankénti bontásban, az elgondolás szerint maximum harminc fős csapatokkal hoznak létre. Érthető a lelkesedésük, mert több, mint húsz őszinte, utólagos jelzés bizonyítja: azok, akiknek szervezték, ugyanígy gondolják, érzik… Persze ebben az ő megélésük is benne van, hiszen azon túl, hogy szervezői voltak az április 23-24-én, a Thermal Hotelben eltöltött két napnak, egyben részesei, átélői. Szeretet, tudást adtak és kaptak is. Mi pedig a vezetőiktől egy-egy néhány soros élménybeszámolót, melyekből, ha összerakjuk, kirajzolódik a program, de még inkább az a sok élmény, ami egészen biztosan a még nagyobb sikerek felé vezeti a csapatot. S ha valakinek nem lennének elég beszédesek a szavak, böngéssze át a képgalériát is…

Vass Oszkár és Zsuzsa: Felemelő érzés volt!
Feltöltő, felemelő érzés volt a nemzetközi hálózatunkat képviselő elit csapattal, a nagyszerű vezetőinkkel együtt tölteni két napot egy igazán szép, méltó helyen, a visegrádi Termál Hotelben. Csodálattal teli érzés volt az is, hogy ugyanekkor Erdélyben, Szovátán a kiváló Ezüst Hálózatigazgató házaspár, Péter Ágnes és Csaba tölthetett el ugyanilyen nagyszerű két napot vezetőikkel együtt. Hálás szívvel köszönjük a Biocom cégnek, hogy biztosította, hogy ilyen minőségű képzések elindultak a vezetőink számára!

VEZETŐIK VISSZAJELZÉSEI:
Pálfi Katika: Minden embernek ezt a boldogságot kívánom!
Számomra nagyon nagy élmény volt ez a két nap ezen a csodálatos helyen. Óriási töltetet kaptunk vezetőinktől, a cégtől. A gondolatmenet, melyet képviselnek ágvezetőink, szívemnek nagyon kedves és másolandó. Boldog vagyok, hogy részese lehetek a Biocom családnak, és hálás vagyok, hogy az életem teljes mértékben boldogabb irányba változott, amikor 2015-ben meghoztam azt a döntést, hogy ezzel a rendszerrel rakom rendbe az életemet. Ez a két nap is felhozta bennem, hogy álmaink életét tudjuk élni a Biocommal, ami a „való világban” elképzelhetetlen. Minden embernek ezt a boldogságot kívánom!

Surin Ildikó: Minden királyi volt Visegrádon!
A vezetőink, Zsuzsa és Oszi szeretettel, érzelmekkel átadott hatalmas tudása, tapasztalata hatotta át a két visegrádi napot. Rendszerezés, nagytakarítás, lomtalanítás a fejemben. Megerősödtem. A „meg tudom valósítani, amit elhatároztam” érzése. Jó, hogy itt vagyok, a legjobb helyen vagyok! A visegrádi környezet, az ellátás: minden királyi volt. Köszönet a vezetőinknek és az egész Biocomnak!

Gruicsné Sümegi Éva: Kezdődhet a szárnyalás!
Mit hozott nekem ez a két nap? Mintha egy repülő lennék, feltankolva, bemelegített turbinákkal és felszállási engedéllyel! Kezdődhet a szárnyalás! Köszönöm az élményt és hálás vagyok, hogy hozzátok tartozom!

Ferencz Ildikó: Más ez a tanulás…
Scientia potentia est! Francis Bacon több száz évvel ezelőtt megmondta: „a tudás hatalom”. E röpke hétvége megerősített engem abban, hogy a tudás milyen sok mindent adhat nekünk. Legfőképp az olyan tudás, ami nem csak elméletek alapján, de hosszú évek tapasztalataiként született meg. Pontosan ilyen ismeretanyagot kaptunk a mi vezetőinktől, tökéletes rendszerbe foglalva, rávilágítva arra a tényre, hogy Biocom üzletemben még hatalmas potenciál rejlik. Gyerekkori emlékeinkből gondolhatnánk, hogy tanulni elég unalmas dolog. Most láttam, hogy lehet máshogy is, mint anno az iskolapadban ezt tettük. Mert olyan embereket hallgathattunk, akik szívből szóltak hozzánk, és úgy, hogy erőt, lendületet, önbizalmat merítethettünk a megvalósításhoz is. Köszönöm, hogy mindezt csodálatos környezetben és úri bánásmódban kaphattam meg! A többi már „csak” rajtam múlik!

Beta Kádár Tünde: Minden kérdésünkre választ kaptunk
Hálás vagyok a cégnek, a cégvezetésnek, hogy ezt a képzést létrehozták!

Köszönöm ágvezetőinknek, a Vass házaspárnak a tanítást, azt a lendületet, dinamizmust, ahogyan levezették ezt a két napot, igazi szárnyakat adott nekem.

Nagyszerű példaképek számomra! Minden kérdésünkre választ kaptunk, megértette mindenki, hogyan válhat egyre jobb vezetővé! A Kulcs-HV feladatai igazi csekklista számunkra, betartva ezeket a pontokat elindulhat a sokszorozódás! A közös lazítás, vacsora alatt is éreztük, hogy a legjobb helyen, a legnagyszerűbb emberek társaságában vagyunk. Köszönöm, hogy ott lehettünk!

Beta Kolos: Inspirációt és erőt kaptam
Újabb bizonyítást nyert számomra, hogy szerencsés, aki azt az utat járja, amit Ti mutattok neki. Inspirációt és erőt kaptam a két nap alatt tőletek, amit kamatoztatni fogok. Hálásan Köszönöm, hogy ott lehettem.

Gyevát Sarolta és Róbert: rengeteg pluszt adott
A visegrádi HV képzés hatalmas mérföldkő  a Biocomos életünkben. Ez a két nap ebben a fantasztikus környezetben rengeteg plusz tanítást adott olyan dolgokban, amiről azt gondoltuk, tudjuk és gyakoroljuk. Köszönet és végtelen hála a cégnek, hogy ebben részünk lehetett és a Vass házaspárnak, Zsuzsának és Oszinak a tanításért és törődésért.

Fekete Dániel: Dicséretfelhős fürdés
Az egyik legmeghatározóbb élményem volt a hétvégéről, amikor Zsuzsa és Oszi pezsgővel köszöntött mindannyiunkat, miközben dicséretfelhőben fürdetett minket, mindenkit egyesével, választékos, szebbnél szebb gondolatokkal illetve. Továbbá pedig Tarczy Gyula egyik vezér mondata vésődött belém a legmélyebben, miszerint: „A beszédedben legyen mindig érzelmi töltés, mert ha nincs, akkor csak beszélsz, de nem kommunikálsz.” Örülök, hogy ott lehettem, hogy ott voltam.

Fekete Ágica: Kincsek, lazasággal
Az együtt töltött két nap lazasága varázsolt el a legjobban. Így az egyének személyisége egy kicsit jobban felszínre kerülhetett, mint eddig. Szeretem, ha jobban ismerem a csapattársaimat. Az átadott anyag kincset ér! J

Simonics Éva: Pontos és tartalmas szervezés
Köszönöm a csodás két napot, mindig csodálom a precízségeteket, a pontos és tartalmas szervezést. Példaértékű… Sokat segített abban, hogy biztosan jól hoztam döntést akkor, amikor eldöntöttem, hogy a Biocom lesz a főállásom. Óriási segítség a kidolgozott, kész anyag tőletek. A komoly munka mellett felejthetetlen marad a vacsora, az éneklés a nagy csapattal. Hálásan köszönöm.

Volenticsné Baji Mária: Új emberré váltam, hálás vagyok!
Nagyon nehéz szavakkal kifejezni az elmúlt két nap történéseit. Úgy érzem, mintha új emberré váltam volna! Rengeteg energiát kaptam, és visszatért a kezdeti lelkesedésem. Nagyon vágyom rá, hogy felépítsem a saját sikercsapatomat. Csodás emberek vesznek engem is körül, méltó vagyok rá, hogy a vezetőjük legyek. Újrakezdem a vállalkozásomat, alapszintről, a holnapi napot a céljaimra szánom. KÖSZÖNÖM, hogy a ti csapatotokba tartozhatok!

Köszönöm magamnak a döntéseim sorozatát, amely a Biocom rendszerében tartott, hogy részese lehetek ennek a csodás csapatnak. Büszke vagyok magamra és szeretem magamat annyira, hogy egy élményekben gazdag minőségi életet éljek. Hálás vagyok nektek, amiért mutatjátok az utat és fogjátok a kezem! Soha nem múló szeretettel…

Barna Gizella: Kellemes a hasznossal – felüdülés és tömény tudás
Két nagyszerű napot tölthettem Visegrádon a hálózatvezetői tréningen.
Túl azon, hogy a kellemes a hasznossal… (mert nagyon kellemes és üdítő volt a wellness része), tömény tudást kaptunk gyakorlatokkal fűszerezve, amit beépíthetünk mindennapi munkánk alkalmazásához. Hálás vagyok a Cégnek, mert biztosítja számunkra ezt a magas fokú képzést. Ágvezetőimnek, a Vass házaspárnak az általuk kapott tanítást, és tudást, amivel az életem gyökeresen megváltozott. Biztos vagyok benne, hogy a következő képzésen is ott leszek, és erre ösztönzöm a munkatársaimat is. Köszönöm a lehetőséget.

Fazekas Gizella: Sorvezető a munkához, csapatépítéssel
A vezetőképzőn Visegrádon sikerült olyan keretbe foglalni a teendőket, ami sorvezető a munkánkhoz, a kiosztott anyag meg nekem a világítótorony. Az élményekért, a csapatépítő programokért  külön hálás köszönet a Vass házaspárnak és a Biocom cégnek egyaránt. Köszönöm.

Szegner Ferencné Nusi: Térkép a kézbe a magasabb fokozatért
Nagyon hálás vagyok a visegrádi két napos képzésért. Ez a két nap sok mindenre rávilágított. Segít az összpontosításban. Rengeteget jegyzeteltem! Köszönöm, hogy egy szuper „térképet” adtatok a kezünkbe, amelynek segítségével magasabb fokozatba tudunk kapcsolni. Csapatépítésnek is nagyon jó volt, egymástól is sokat tudtunk tanulni. Köszönettel!

Méhész Árpád és Zsuzsa: A lehető legjobb helyen vagyunk
A Thermal Hotel Visegrád a Duna partján, Magyarország egyik legszebb helyén a Dunakanyarban. A szálloda szobái szépek és kényelmesek, a kilátás a folyóra csodálatos. Az ellátás bőséges, a wellness kitűnő volt. Az első napot a Reneszánsz étterem finom vacsorájával és ízletes boraival koronáztuk meg és a felfokozott hangulat éneklésbe csapott át, a társaság szuper volt. Egy „kicsit” azért tanultunk is. Vass Oszi és Zsuzsi előadásai alatt vibrált a levegő, a belőlük áradó jókedv és tudás ránk is ránk ragadt. Megint meggyőződtünk róla, amit már eddig is tudtunk, hogy jó érzés a Biocom cégnél vezetőnek lenni és tudni, hogy a lehető legjobb helyen vagyunk. Egy szóval milyen volt a képzés? „KIRÁLY”.

Pintér-Pámer Krisztina: Interaktív és szívhez szóló
Köszönöm ezt a két napot Zsuzsinak és Oszinak, hogy átadták a tudásukat. Interaktív volt és szívhez szóló. Nagyon tetszett, hogy mindenki megnyilvánult és hogy egymástól tudtunk tanulni. Hálás vagyok a Cégvezetésnek, hogy ajándékba kaptuk, hogy megteremtették a lehetőséget erre. Nagyon várom a következőt! Büszke vagyok a vezető munkatársaimra, hogy együtt voltunk ott. Köszönettel!

Szombatfalvi Erika: Recept a sikerhez, feltöltődéssel
Csodálatos helyen, a visegrádi Thermal Hotelben volt megszervezve a hálózatvezetőknek tartott két napos képzés, amelyen én is részt vehettem. Profi módon megszervezett, levezetett, tartalmas, gyakorlatias és meglepetésekkel tarkított képzés volt, ami a Vass házaspár kreativitását, elkötelezettségét, hozzáállását tükrözi. Az az érzés erősödött bennem, hogy csodálatos emberek, akikhez engem nem csak családi kötelékek fűznek. Hálás vagyok, hogy életpéldájukkal hatottak ránk és most már a Biocom szerves részét alkotja életünknek.

A képzés első napján megerősödtem abban a hitben, hogy fontos és értékes ember vagyok és nagyon jó csapatba tartozom. Alkalmam nyílt gyakorolni a csapatépítést az egymással való beszélgetések kapcsán. Csodálatos embereket ismertem meg. A délután a lazulásé, a wellness nyújtotta élményeké volt. A nagyon finom vacsorát pedig egy reneszánsz hangulatú étteremben fogyaszthattuk el, igazi baráti, bulizós hangulatban.

A második nap elméleti tudásunkat gyarapíthattuk. Tulajdonképpen „receptet” kaptam arra vonatkozóan, hogy hogyan válhatok egyre sikeresebb hálózatvezetővé.

Fontos, hogy nézzek önmagamba, folyamatosan dolgozzak önmagamon, tanuljam meg a csapatépítést (hiszen ez a munkánk alapja), tetteimet ésszerűség, érzelmi telítettség jellemezze. És persze az a legfontosabb, hogy az elméleti tudást a gyakorlati kivitelezés kövesse.

Köszönöm a lehetőséget a tanulásra, a feltöltődésre. Várom a következő alkalmat!

Czékus Mónika: Hegyeket tudok mozgatni!
Nagyon hálás vagyok a cégnek, hogy felejthetetlen két napot tölthettem el Visegrádon a vezetőképzőn. Akkora tudással gazdagodtam, hogy úgy érzem, hegyeket tudok mozgatni. Olyan útmutatást, feltöltődést kaptam a következő hónapokra, hogy szárnyalhatok. Köszönöm, hogy részese lehetek ennek a csodának. Érzem és tudom, hogy a legjobb helyen vagyok.

Hellinger Magdolna: Élmények, csupaszív emberekkel
Csodálatos helyszín, mindez színvonalas képzéssel, INGYEN – mint egy álom! Köszönet, hogy ennyi segítséget, törődést kapunk a vezetőségtől! Sok-sok szép élmény, sok-sok csupaszív emberrel – igaz feltöltődés volt! Jó olyan helyen lenni, ahol nem kényszerből van az ember lánya-fia, hanem mert odahúz a szíve. Köszönöm újra és újra!

Pintér István: Helyükre kerültek a puzzle elemei
Nosztalgia és jövőkép. Úgy érzem, hogy a puzzle elemei helyükre kerültek. Ilyen precízen és pontosan még soha sem láttam összeszedve a továbblépéshez szükséges lépéseket. Úgy fognak segíteni a KULCS-HV ismérvei a következő szinthez, ahogy a kulcsember szokásainak felvétele eljuttatott minket HV szintre. Örülök, hogy „kötelező” évente legalább kétszer részt vennünk. Hála és köszönet mindenkinek, aki ezt megálmodta és megteremtette.

Pongrácz Sándor: Profizmus vett körül
Az elmúlt két nap rádöbbentett, hogy az élő munkának mekkora szerepe van, és bőven van hova fejlődnöm, ha el akarom érni a „miértemet”. Megfogott az a profizmus, ami itt körülvett.

Pongráczné Nyirán Mariann: Végig jól éreztem magam
Nagyon jól éreztem magam a két napban. Vass Oszkár és Zsuzsi előadása, lazasága, kedvessége, felénk áradó szeretete megfogott. Úgy érzem, hogy van hová fejlődnöm nekem is! Törekednünk kell arra, hogy a hiányosságokat pótoljuk, és elérjük céljainkat! Úgy gondolom, hogy ez a képzés nemcsak a vezetőknek, hanem a négyes, ötös szintűeknek is hasznos lett volna. Végig jól éreztem magam, csodálatos volt a Reneszánsz étteremben eltöltött közös vacsora, az ottani hangulat, a csapatszellem, a közös éneklés. Igazán felszabadultnak éreztem magam. A két nap végén élményekkel, ismeretekkel gazdagon térhettünk haza. Köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem!

Gara Jenőné Papp Edit: Mindent megmutattak
Visegrád… A „csata eldőlt”, a küszöb átlépése nem kérdés… Itt megtörtént. Köszönet a vezetőségnek! Mindenre odafigyelve, minden oldalról megvilágították számunkra, hogy értékesek vagyunk, menjünk, és merjük bátran meglépni a számunkra is legjobb, kijelölt utat. Minden szempontot aprólékosan, szakszerűen megmutattak. Hála és köszönet érte! Benne volt a test… szellem… lélek… Köszönettel!

Eberhardt Hajnal: Köszönöm a tisztánlátást – is
Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a két napnak, minden porcikámat, érzékszervemet megmozgatta. Köszönöm mindazt, amit hallottam, Vass Szombatfalvi Zsuzsa, Vass Oszkár, Tarczy Gyula, Lőrincz János csodálatos gondolatait. A gyönyörű népdalokat a vacsora után. Köszönöm az előadások őszinte hangulatát, hogy átélhettük együtt, hogy csapatban lenni jó, hogy nemcsak a vezetőinktől tanulhattunk, hanem egymástól is. Köszönöm a tisztánlátást, amit a 32 pont ismertetése után éreztem. Letisztultak a feladatok, egyértelművé vált, mit kell számon kérnünk elsőként magunktól, utána a munkatársaktól. Köszönöm a szervezőknek, Zsuzsának, Oszkárnak, hogy annyi értékes gondolatot, annyi melegséget, szívet-lelket tettek bele ebbe a két napba, hogy már csak azon kell fáradoznunk, hogy megvalósítsuk és megosszuk ezeket a kincset érő gondolatokat és érzéseket.

Sántha Köles Viktória: Hálás vagyok!
Még egyszer nagyon hálás vagyok ezért a két napért! Hálás vagyok a lehetőségért, megtisztelő számomra, hogy ilyen nagyra becsülnek munkámért. Elismerés, munka, kacagás, relax. Mindez egy fantasztikus társaságban, akiket ugyan eddig is ismertem, most viszont sokukkal elkezdtem megismerkedni, felfedezni értékeiket. Felejthetetlen élményekkel gazdagon, a tanítástól megtáltosodva tértünk haza. Mindent megteszek, hogy ezt az óriási szeletnyi tudást, amit Tőletek kaptam, maradéktalanul hasznosítsam és általa válhassak büszke hálózatvezetővé csapatotokban. Mindent köszönök!

Sinka Szilvia: Megerősített a hitemben
Nagyon köszönöm a lehetőséget, hálás vagyok nektek és a cégvezetésnek is, hogy ott lehettem Visegrádon. Feledhetetlen élményt nyújtott számomra, nagyon sok tanulással, fejlődéssel és csodálatos emberekkel. Megerősítette bennem a hitet, hogy jól választottam és úgy döntöttem, hogy a Biocommal  valósítom meg a céljaim.

DSC_0455 DSC_0456 DSC_0457 DSC_0460 DSC_0467 DSC_0469 DSC_0471 DSC_0473 DSC_0474 DSC_0475 DSC_0478 DSC_0482 DSC_0484 DSC_0485 DSC_0487 DSC_0489 DSC_0491 DSC_0493 DSC_0494 DSC_0496 DSC_0499 DSC_0500 DSC_0503 DSC_0507 DSC_0510 DSC_0511 DSC_0514 DSC_0515 DSC_0517 DSC_0522 DSC_0526 DSC_0531 DSC_0532 DSC_0543 DSC_0550 DSC_0563 DSC_0580 DSC_0585 DSC_0589 DSC_0593 DSC_0596 DSC_0600 DSC_0603 DSC_0604 DSC_0606 DSC_0613 DSC_0615 DSC_0618 DSC_0621 DSC_0625 DSC_0627 DSC_0628 DSC_0629 DSC_0630 DSC_0635 DSC_0636 DSC_0637 DSC_0639 DSC_0649 DSC_0650 DSC_0651 DSC_0654 DSC_0658 DSC_0659 DSC_0661 DSC_0663 DSC_0670 DSC_0674 DSC_0675 DSC_0678 DSC_0680 DSC_0682 DSC_0686 DSC_0689 DSC_0693 DSC_0695 DSC_0696 DSC_0697 DSC_0698 DSC_0704 DSC_0709 DSC_0714 DSC_0718 DSC_0723 DSC_0730 DSC_0735 DSC_0753 DSC_0760 DSC_0763 DSC_0764 DSC_0769 DSC_0774 DSC_0776 DSC_0777 DSC_0779 DSC_0783 DSC_0786 DSC_0789 DSC_0792 DSC_0804 DSC_0805 DSC_0808 DSC_0810 DSC_0813 DSC_0816 DSC_0820 Gyevát Sarolta és Róbert

Ezeket olvastad már?