Kezdőoldal Ágak Kezdd és végezd a napod a Mikrobiommal! – ez volt a Debreceni Egészség Est üzenete

Kezdd és végezd a napod a Mikrobiommal! – ez volt a Debreceni Egészség Est üzenete

Sercegtek a tollak, mint a szivacs, úgy szívták a tudást magukba a debreceni Egészség Estre érkezők. Érthető, hiszen hiteles előadót hallhattak a Gazdag-ág rendezvényén múlt héten.

Méltán népszerű köreikben is Jakab István „egészségbe-fektető”, akinek a remek termékeit (Flavonoid komplex, Mikrobiom Pro) sok ezren fogyasztjuk. Tényfeltáró, izgalmas témát fejtett ki Debrecenben a hálózat egyik legrégebbi és leghűségesebb beszállítója a mikrobiomról, a mikrobáink közösségéről.

Fokozható a hatás
Ajánlása szerint reggel ez legyen az első – természetesen egy nagy pohár víz után –, este pedig az utolsó, amit elfogyasztunk. A termékfejlesztő hangsúlyozta: nagy fontosságú, hogy tápláljuk az egészségünket támogató baktériumokat, s ilyen anyagok találhatók meg a Mikrobiom Pro termékben. Megtanulták, hogy fokozhatjuk a hatását, ha Flavonoid Komplexet, SCD Herbált és MSM C-vitamin italport is teszünk az egészség-koktélunkba.

Lelkesedés minden szinten
Lelkesek és elégedettek voltak, akik megkóstolták a termékeket, érdeklődéssel fogadták a 35 zöldség különleges hatásait az emberi szervezetre. S tegyük hozzá: a szervezők munkáját dicséri a színvonalas rendezvény, nekik is jár a köszönet a főszereplő mellett!

Ezeket olvastad már?