Kezdőoldal Ágak Képzés és előrelépés – Pintér Pámer Krisztáék húszezer felett a Vass-ágon

Képzés és előrelépés – Pintér Pámer Krisztáék húszezer felett a Vass-ágon

DSC_0555 (Custom)

Telt ház a Start képzésen

Mit, húsz, egyenesen huszonkétezer felett! Biocomos pályafutása legjobb eredményét érte el Kriszta és csapata, ő így vette ki a részét a remek, összhálózati szinten is lendületes évkezdetből. Azaz: ők, mert a valódi csapategység hozta most is a sikert, mint korábban, mert nem először hallunk róluk. Ezúttal az ő szemüvegén keresztül láttatjuk a Ferenczy-, Vass- és Kónya-ág közös, februári képzéseit. Élménybeszámoló egy sikeres hálózatvezetőtől, aki a hónap legdinamikusabban fejlődő csapatának járó serleget is átvehette ágvezetőjétől, Vass Oszkártól az egyik budapesti szemináriumon, némi virág kíséretében. Mert a húszezres „álomhatár” átlépése is megünneplendő tény…

Meg vagyunk támogatva
Amiről szerényen csak annyit mond: eddig is egy irányba húzott a csapat, ám most még inkább. Úgy látja: sok a vezetőjelölt a társaságban. Ezt jelentősen erősíti a lehetőség, ami a marketing terv bővítéséből fakad. Kriszta szerint még mindig sokan nem élnek vele eléggé és óriási, kihasználatlan potenciál van a bővítési alapban. Hozzátette: aki akar, az most végképp tud haladni, amiért a cégvezetés is mindent megtesz. Mondhatni: minden oldalról meg vagyunk támogatva! De hogy a dicsérő szavak ne csak egy elkötelezett vezetőtől érkezzenek, adjuk át a szót általa egy új, leendő munkatársának. Azaz: pillantsunk vele vissza a februári Start képzésükre, ahol Vass Oszkár volt a házigazda.

Képet kaptak rólunk
Most mégsem a nap részletes elemzésével jövünk, hanem egy véleménnyel. Kriszta megjegyezte, szerencsére nagyon sok új érdeklődő volt a múlt hónap elején, ezen belül az ő csapatából, sőt, a személyes meghívására is többen eljöttek, egyöntetűen megfogalmazva a végén: átfogó képet kaptak a cégről. Köztük valaki, aki tulajdonképpen csak azért jött, hogy belenézzen a képzésbe, még regisztráció nélkül. Mindennél többet mond, hogy a végén ott maradt aláírni a csatlakozási papírt…

Menőzés helyett valóság
S hogy valójában mit mondott? Azt, hogy ugyan sok képzésen részt vett már, mert ezerszer megpróbálták „bedumálni” valahová, de itt érezte először igazán jól magát. Azért is, mert nem lufis-tüzijátékos ámítás volt, meg azért, mert valóban azt mutatták be, hogy egy új ember, egy kezdő hová tud eljutni, meg azért, mert a kiálló vezetők nem a kocsijukkal, házukkal dicsekedtek, hanem valódi tanácsokat adtak. Meg azért, mert egy most felkínált amerikai céghez képest ragyogó, élettel teli, friss a weboldalunk (köszönjük!), s ott valóban azok szerepelnek, akik példák, s a képzésen is látta őket. És azért is, mert jó volt a hangulat, s emberi. S tegyük hozzá, meglepő megerősítés volt számára, mikor Lőrincz János, aki nem is ismerhette, a Depóban első szóra simán hosszú perceket szánt rá, hogy egy egyszerű dologban segítsen… Na, ilyen a Biocom!

DSC_0708 (Custom)Mi fér a fejedbe? – Molnár Antiék Budapesten
Ugorjunk egy picit az időben, az ágtalálkozóra, ahol a Molnár-házaspár volt a vendég. Okkal: Andrea és Anti, a szegedi ág vezetői ettől az esztendőtől a Start szemináriumok mellett kulcsemberek képzésére fordítanak még több erőt és energiát, egy külön alkalom keretében. Az elsőről olyan jók voltak a tapasztalatok, hogy egyből meghívást kaptak Budapestre is. Kriszta úgy érzékelte: a gyakorlatot tanítják dinamizmussal, s mondataikból sugárzik az alázat és a jóság. Antiék azt hangsúlyozzák, ha egy új induló fejébe belefér, hogy egy hónap alatt 50 embernek megmutassa a családi és nyílt tájékoztatók keretében az üzletet, 3-4 hónap alatt garantáltan vezetővé válik. Számos témát érintettek a részletesen kidolgozott programban, így kár lenne elveszni most a részletekben. Talán csak egy kiragadott példa a sokak számára neuralgikus pontnak számtó kapcsolatfelvétel témakörből. Ismerkedj mindenhol és mindig, nyitottan!

DSC_0591 (Custom)

Amikor az előadó interjúvol: Szabó Szigfrid, a Reg-Enor feltalálója kéri, hallgatja a tapasztalatokat

Te mikor hallgattad legutóbb…?
S hogy magad is tuningold, hallgasd rendszeresen ehhez a Tónusskála cédét, Lőrincz János „ősi”, de csaknem másfél évtized után is kitűnően működő, eligazító hanganyagát. Ők is megteszik heti rendszerességgel, pedig nem kétszer hallották már. Érdekes, ugye…? De azt is nézzük meg, hol tartanak! Antiék másokat is szeretnének sikeressé tenni, ezért az elejétől fogva elvárásokat is támasztanak a startoló elé. Mint mondják: aki nem jön rendszeresen képzésre, azzal nem is foglalkoznak, egyszerűen nincs miért. Hónapokkal vetheti vissza bárki fejlődését, ha nincs ott. Mint ahogy ugyanennyi előnyt jelent, ha valaki ezt megérti, és ott van. Például az ilyeneken, ahol velük is lehet találkozni. Meg az ágak vezetőivel, Ferenczy Lászlóval, Kónya Györggyel, s társaikkal. Itt lehet tudást, útmutatást kapni.

Te ott leszel a követezőn?
Ha szeretnél, érdeklődj a szponzorodnál, vagy/és kísérd figyelemmel az ághíreket. Várunk szeretettel a sikeresek klubjában!

Kedves vendégek a Lőrincz-ágról: Visnyeiová Dorothy és Varga István

Kedves vendégek a Lőrincz-ágról: Visnyeiová Dorothy és Varga István

Ezeket olvastad már?