Kezdőoldal Ágak Karcsúsodjon velünk és Lajcsival! – A Czentlaki csoport Reg-Enor klubjai

Karcsúsodjon velünk és Lajcsival! – A Czentlaki csoport Reg-Enor klubjai

IMG_8575

Czentlaki Zoltán és Beatrix – és a Reg-Enor…

Már a decemberi évzárón érezni lehetett, hogy Czentlakiéknál ismét készülőben van valami. Az elmúlt esztendőt sikeresen, a pontjaik csaknem duplázódásával záró Beatrix és Zoltán ezúttal úgy döntöttek: felülnek a Reg-Enor hullámra, mely 2015 sikerének egyik megalapozója lehet. Így az év utolsó hónapjának második felét nem csak az ünnepre való készülődés jegyében töltötték, hiszen januárban „robbantottak”: egyszerre nyolc városban indították el a klubot, mely a súlyvesztés és méregtelenítés mellett jelentős ajándékokkal is csábítja a várhatóan seregnyi résztvevőt. A már megismert koordinációs hónapok elve alapján ezúttal Beatrix adta a családi tájékoztatást, mellékelve a tapolcai nyitórendezvényről készített képeket, s a plakátjukat, valamint az üzletépítő verseny elvárt struktúráját. Mert azt is kapcsoltak hozzá…

Nem csak finom, de fogyni is lehet velük, amihez nagyon is kell a Reg-Enor és a szabályok betartása

Nem csak finom, de fogyni is lehet velük, amihez nagyon is kell a Reg-Enor és a szabályok betartása

Központban a Reg-Enor
Indításként 52 (!) Biocom tag, vagy az üzletet már valamilyen formában ismerő érdeklődő érezte úgy, hogy neki szól a mellékelt plakát Tapolcán, amely összesen nyolc városban csábítja a fogyni (és méregtelenítésre) vágyókat országszerte. A „Karcsúsodjon velünk és Lajcsival!” elnevezésű, három hónapos program természetesen részben Galambos Lajcsi látványos példáján alapszik, másrészt pedig a Reg-Enor kapcsán már megismert ragyogó tapasztalatokon. Minden helyszínen egy magas szintű „franchise” program fut végig: először Pigler Gertrúd kineziológus, a Czentlaki-csapatnak régóta sokat segítő barát beszél a méregtelenítés fontosságáról, ad táplálkozási és életvezetési tanácsokat, s bemutatja a terméket, annak várható hatásait a már ismert visszajelzések alapján. Tapolcán például a csoport tagja, Balassáné Ancsa erősítette meg saját történetével a szakember szavait, amit korábban a Biocom oldal olvasóival is megosztott.

Egyre többen szavaznak a Reg-Enorra...

Egyre többen szavaznak a Reg-Enorra…

Verseny a kilókkal
A délután második részében Czentlaki Zoltán mondja el a marketing tervet. Egyelőre nem az egész Biocomét (a jelenlévők nagy része tisztában is van vele), hanem a negyedéves projekt által adott esélyeket. Az események ugyanis három szálon futnak. Lehet jelentkezni fogyási „versenyre”, mely a Reg-Enor leglátványosabb hatása sokaknál. A végelszámolásnál annak az eredményét tekintik külön elismerésre is érdemesnek, aki a mostani súlyához képest legalább 10%-ot tudott fogyni. Természetesen a jelenlegi adatot is rögzítették a „haskerülettel” együtt. A győztes a programhoz szükséges hat üveg Reg-Enor árával gazdagodik, a második helyezett ennek a felével, a „bronzérmes” pedig egy kis mangalicás-szürkemarhás meglepetéssel – városonként. Mert, mint tudjuk, a magyaros finomságok ennek a speciális diétának a fő elemei lehetnek. A házaspár egyébként azzal is segíti a munkát, hogy kézbe adja az oldalunkon megtalálható, sokak által haszonnal olvasott receptgyűjteményt. Tapolcán egyből 29-en jelentkeztek…

Pigler Gertrúd tájékoztat a (t)ennivalókról

Pigler Gertrúd tájékoztat a (t)ennivalókról

Méregtelenítés és üzletépítés
Ám az is nyer (szó szerint), aki úgy gondolja: fogynia nem kell, de a méregtelenítésre szüksége van. Mint a visszacsatolásokból tudjuk, a Reg-Enor kúrának számos egyéb előnyös hatása lehet, például súlyos bőrproblémák esetében is. De azokra is gondoltak, akik ebben a nagy pezsgésben meglátják a plusz lehetőséget, és indulnak egy üzleti versenyben. A cél: legalább húsz fő regisztrálása áprilisig (pontosabban, a három hónap lezárását jelző konkrét dátumig), s ebben az új részben legalább 2500 pont felmutatása. (A struktúra-sémát szintén mellékeltük a cikkhez.) A gyarapodáson túl egy négycsillagos wellness szállodában eltöltött hétvége újabb motivációt jelenthet…

IMG_8567

A kilók után a centiket is lemérték – elöljáró példa!

Bizakodás országszerte
A lényeg azonban az az emelkedett, bizakodó hangulat, amit a találkozókon érezni lehet, ahol a személyes kartonok felvétele után csipegetni is lehet a képen látható, a kúra részeként értelmezhető ínycsiklandó dolgokból, természetesen a Lourdes gép által készített, hidrogéndús vízzel leöblítve. S közben sorjáznak a kérdések, s a résztvevők alig akarnak hazamenni! Tapolca mellett Veszprém, Szombathely, Budapest, Pápa, Szigetszentmiklós, Szekszárd és Békéscsaba a célterület, ahol például a team egyik biztos oszlopa, az üzletileg is szépen fejlődő Tóth Zsizsiék viszik a szépen kidolgozott programot.

Kedves gyermekrajz - egy marketinges sem csinálná jobban...!

Kedves gyermekrajz – egy marketinges sem csinálná jobban…!

Folyamatos találkozók és kontroll
Az ígéretek szerint minden hónapban találkoznak majd a helyszíneken, így folyamatos a kontroll, a bővített információátadás és a biztatás, mely sokat jelent. Beatrix azt mondja, nagyon lelkesítőek ezek az együttlétek, egymást is motiválják a résztvevők, plusz kihívásokat fogalmazva meg maguknak. A tervek szerint február 12-én, Tapolcán lesz egy központi találkozó, ahová Szabó Szigfrid, a termék magyar feltalálója is elfogadta a meghívást. Galambos Lajcsi pedig a díjátadóra, áprilisra!

Telt ház Tapolcán (is)

Telt ház Tapolcán (is)

A lendület fenntartása és a tanulás érdekében évnyitó-évindító Start képzést tartanak január 18-án, Tapolcán, ahol a vendégként előadnak az ágvezetők: Lőrincz Marika és János.

Zárjuk úgy a cikket, ahogyan ők szokták ezeket a klubtalálkozókat, miközben mindenkit arra biztatunk, hogy nem tilos „lemásolni” a programot:

„A Biocom és a Reg-Enor legyen Veletek!”

IMG_8572 IMG_8569 IMG_8565 IMG_8561 IMG_8560 IMG_8548 IMG_8547 IMG_8539 IMG_8537 IMG_8535

 

Ezeket olvastad már?