Kezdőoldal Ágak Juhos Katalinnak 48 órából áll egy nap – a Vass-Beta-ág nagycsaládos hálózatvezetőjének a Biocom a hetedik „gyermeke”

Juhos Katalinnak 48 órából áll egy nap – a Vass-Beta-ág nagycsaládos hálózatvezetőjének a Biocom a hetedik „gyermeke”

A bővebb csapat a szponzorral, Bilics Tamással és a felső vezetőkkel


Rendhagyó cikk következik: nem a nemrégiben minősült hálózatvezető tekint vissza, hanem a csapat írja róla, köszöntés- és köszönetképpen. Juhos Katalinnak tehát nem csak az „igazi” gyermekei (hat van belőle…), hanem az üzleti „családja” is örömet tud szerezni. Ráadásul, képekkel együtt így is kibontakozik a történet, mely minden kis- és nagycsaládosnak motiváló lehet. Aki elolvassa, annak nem lehet többé ilyen kifogása: „sok időt vesznek el a gyerekek, majd, ha felnőnek, és lesz időm…” Mert Juhos Katalin története ezt is megcáfolja, amint az a felsőbb vonal, tehát Hellinger Magdolna Ezüst HV és Bilics Tamás szponzor, HV írásából kiderül.

miCSODA…

Juhos Katalin HV szintjéhez szívből gratulálunk! Micsoda hálózatvezető! Micsoda csapat! Micsoda Anya! Nem lesz egyszerű utánozni… Neki a nap olyan, mintha nem 24, hanem legalább 48 órából állna! Le a kalappal, Katika!

A második volt a NAGY találkozás

Az első találkozás: 2004-ben ismerkedett meg az Ökonettel, de akkor az útja más irányba terelődött. Közös út: a facebookon találkozott Hellinger Magdolnával, aki a Biocomos termékeket képviselte. Mivel már ismerte a termékeket, így célirányosan egy folyékony szappant, és egy Grapefruitmag-cseppet rendelt. Magdolna volt az, aki bemutatta számára a Biocomot és a Biocomban rejlő üzleti lehetőségeket. Magdolna éppen mélységet épített, így Bilics Tamás alá regisztrálta, innen, ebből a pozícióból indult útjára. Ekkor várta Katalin a hatodik gyermekét.

A DÖNTÉS

Megfogalmazódott benne ekkor egy döntés, hogy a hat gyermek nevelése mellett majd célszerűbb lesz otthonról dolgoznia, mint egy időkorlátokkal szabályozott munkahelyen. Ez a döntés indította el Juhos Katalint az úton. Katika Ercsiben lakik, ahol mindenki ismeri és szereti, ezáltal nagy az ismerősi köre, amelyre alapozva első lépéseit megtette a siker felé.

Résztvevő és szervező

Minden képzésen, rendezvényen ott van, ahol a tudását folyamatosan gyarapítja, még a vecsési kétnaposakat is megoldja, le a kalappal, ismét! Reg -Enor esteket szervez Ercsiben. A város lakosságával ismerteti meg a Biocomos termékeket, és azok praktikus és célszerű használatát. Ezek a rendezvények mára már nem csak ercsieknek szólnak, hanem a szomszédos települések lakói is megjelennek szép számmal.

Sikeres csapat

Kata erőfeszítései meghozták számára a sikert, mert a munkája által sikerült egy nagy csapatot építenie, telis-tele csodás munkatársakkal, követőkkel, leendő vezetőkkel:

  • Kaszapné Viczkó Emíliával,
  • Hajdú Beával,
  • Szilágyiné Sallai Krisztivel

és sok más reménységgel, akik még talán nem is tudják, hova csöppentek… akikre bátran alapozhatja a további útját.

Ragyogó időbeosztással

Csapatának tagjait folyamatosan segíti, a rá jellemző szerénységgel és alázattal. Idejét olyan precízen osztja be, hogy jut idő a családra és az egyre bővülő csapatra is a folyamatos tanulás mellett. Hozzáállása, motiváltsága és alázata teszi őt elfogadott és jó vezetővé, a csapatának tagjai számára, akik követik őt.

Nincs megállás

Ez csak egy állomás, mint tudjuk. Ilyen lelkes őszinte, csodás csapattal hamarosan Ezüst Hálózatvezetőként köszönthetünk! Hálásak vagyunk, hogy ismerhetünk, köszönjük az eddigi munkádat!

 


Beta Tünde ágvezető kérdezi egy rendezvényen


A HV kitűző a helyére kerül, büszke tulajdonosához, Juhos Katalinhoz, akinek szponzora, Bilics Tamás HV segít benne.


 Vass Oszkár ágvezető a csapat szintlépőivel. Sallai Krisztina, Kaszapné Viczkó Emília, Hajdú Bea, akik mellett most is ott van természetesen hálózatvezetőjük, Juhos Katalin.

 


A profi rendezvényszervező bevezetőt mond


Ajándékötletek Ercsiben egy rendezvényen


A sikertörténet, a barátnő és leendő HV: Viczkó Emília


Hellinger Magdolna Ezüst HV-vel


…én remekül vagyok, és Ti?


Barátok közt


Az ütős és szétválaszthatatlan páros


Hajdú Bea, Hellinger Magdi, Juhos Kata, Bilics Tomi, Viczkó Emi munka közben


Egy sikeres rendezvény záróképe, középen virággal Eberhardt Hajni, dietetikus, Ezüst HV


Egy képzés szünetében Budapesten, az Aquincum Hotelben


Egy vezetőképzés szünetében – Vecsés, Hotel Airport Stáció


Gruicsné Sümegi Éva Ezüst HV, Viczkó Emi 5. szint, Juhos Katalin HV, Hellinger Magdolna Ezüst HV


Előttem a követőm… Juhos Katalin HV, Bilics Tamás szponzor, HV.


Akinek mikrofon kerül a kezébe…


…és akik figyelmesen tanulnak: Juhos Kata, Hajdú Bea, dr. Nagy Angéla, Ercsi háziorvosa és Szilágyiné Sallai Krisztina


Budapest, Kongresszusi Központ


Egészségedre, Kata!

Gratulálunk a nagy csapat és a vezetőid nevében! Jöhet a következő lépés! Sok sikert kívánunk!

 

 

 

Ezeket olvastad már?