Kezdőoldal Ágak Izzik a levegő… a Lőrincz képzésen

Izzik a levegő… a Lőrincz képzésen

2013. február 9-e. Izgatott készülődés, mint általában, amikor képzésre megyünk. A februári hónap két képzésének megszervezését, levezetését ránk (Kosiba Hajni és József ágvezetőkre – a szerk.) bízták ágvezetőink, Lőrincz János és Marika, melynek örömmel teszünk eleget. Már a tervezgetésnél eldöntöttük, hogy pörgős, színes napot igyekszünk összerakni, de a végeredmény felülmúlta a várakozásunkat.

Továbbadni a jó hírt
Ezen a napon is – bár hűvös, téli nap volt – nagyon szép számmal jelentek meg a tanulni, tapasztalni vágyó régi és új munkatársak. Már az előadás előtti hangulat is elárulta: jó napunk lesz, csak úgy izzik a levegő! Az ország minden pontjáról, sőt, a határon túlról is jöttek sokan. Start képzés! Sok új munkatársnak ez az első benyomása az itt folyó munkáról. Nagy felelősség, hogy valós képet tudjunk mutatni nekik. Valós, őszinte és számukra is követhető technikákat, amellyel ők is elkezdhetnek egy csodás karriert, szakmát, üzletet építeni. Továbbadni mindazt a jó hírt, amit itt, a Biocom üzletben kínálni tudunk. Egészséget, a környezetünk védelmét és egy jól működő rendszert, ami anyagi jóléthez segíthet mindenkit, aki használja.

Gratulálunk az új csatlakozóknak!
A napot Kosiba József hálózatigazgató-ágvezető nyitotta az új munkatársak bemutatásával. Ez már régóta szokás, hogy egyenként megkérdezzük az újonnan érkezetteket, hogy „mi szél hozta”, mit vár a mai naptól, mi fogta meg Őt ebben az üzletben. Nagyon érdekes látni, hogy ahány ember, szinte annyi indíttatás.

A Tiéd ez az üzlet!
Aztán a Start képzés anyagát vettük végig, ami egy átfogó keresztmetszetet ad üzletünk felépítéséről, a cég filozófiájáról, a pénzkereseti lehetőségekről és a gyakorlati lépésekről. Természetesen itt csak általánosságban tudunk ezekről beszélni. Mindenki a saját segítőjével, szponzorával majd személyre szabottan beszéli át a továbbiakat. Kosiba József hálózatigazgató akkora lendülettel vezetett végig bennünket ezen a programon, hogy mindenki számára az jöhetett le, hogy ez egy átlátható, egyszerű üzlet, amivel nagyon gyorsan változtathat bárki az életén, ha akar.

Soha ne add fel! – Dávid Mónikáék Szlovákiából
A nap további részében sikeres Hölgyeket láthattunk. Dávid Mónika és férje Szlovákiában építik üzletüket hatalmas tempóban és óriási célokat tűztek ki. Az első sorban ültem és szinte érezhető volt a Mónikából sugárzó határozottság, elkötelezettség és dinamizmus. Példaértékű, ahogy dolgoznak. Történetükben visszaköszönt az oly sokszor hallott eset, hogy már megégették magukat egy-két üzletben. Mégis, bármekkora kudarc is érte őket máshol, ők tovább kerestek és a tanultakat hasznosítva újrakezdtek. Szavai megerősítették a hallgatóságot, hogy itt csak egy esetben lehet hibázni: ha feladjuk!

Bress Bea (is) megtalálta az igazit
Bress Beáta új hálózatvezető vidám, és lelkesítő módon osztotta meg velünk gondolatait. Hihetetlen teljesítmény, csodás sikertörténet az övé is. Komoly hálózattal rendelkezett egy másik cégnél, ahol aztán sajnos a háttér nem volt biztonságos és korrekt. Ő viszont felelősségteljes, jó szponzor módjára keresett a csapatának egy stabil, megbízható hátérrel rendelkező céget – ez a BIOCOM!!! – és tudásával, kapcsolataival, ötleteivel, szorgalmas munkájával rövid időn belül több, mint 20.000 pontos csapatot épített fel. Mondhatom, van mit tanulnunk tőle! Előadásában a hozzáállásról, felvállalásról hallhattunk pergő, fesztelen stílusban, amilyen ő maga is.

Csodás fogyás – ha akarod…
Nem telhet el úgy Start képzés, hogy ne beszéljünk néhány termékről is, hiszen üzletünk alapja mégis csak a csodás paletta, amelyből a forgalom lesz. Ezúttal új termékekről szólhattunk, sőt, egy egész termékcsoportról. S ennek így a tavasz közeledtével nagy az aktualitása is. Ezt a feladatot én vállaltam magamra, hisz ebben a témában (valószínűleg sok sorstársammal együtt) nagy ismeretre tettem szert már életem során. Ez pedig a fogyókúra!!! Egy csodásan összeállított, természetes anyagokból készült, sokrétű termékcsaládról van szó, amelyet jó szívvel ajánlok figyelmében minden karcsúsodni, csinosodni vágyó nőnek és férfinak, idősnek és fiatalnak egyaránt. És mivel tudjuk, hogy sok ember szeretne több-kevesebb felesleges kilótól megszabadulni, ez bizony üzletileg sem rossz irány. Ajánlom figyelmébe mindenkinek!

Gratulálunk – bőven van kinek!
A nap végén pedig a szívemhez közelálló elismerések következtek. Üzletünk egyik fénypontja, amikor elismerhetjük munkatársaink eredményeit. A különböző kisebb és nagyobb teljesítmények ilyenkor bárki számára testközelbe kerülnek, láthatja mindenki, hogy elérhető közelségben van a siker. Többen megnyerték Lőrincz János arany fokozatú HIG, ágvezetőnk által kiírt hálózatfejlesztő versenyét. Láthattunk olyan hölgyeket, akik egy hónap alatt 32 új munkatársat regisztráltak, és elérték a 6-os szintet, rögtön az első hónapban!!! Ritkán tapsolhatunk ilyen teljesítménynek! Ezen a napon új hálózatvezetőket és egy új ezüst HV-t is ünnepeltünk, akik szintén különleges gyorsasággal „nőttek” ilyen szintre! Valami tényleg izzik a levegőben!!! Pezsgés volt a nap végén, szinte érezni lehetett, hogy sokan már alig várják, hogy belevessék magukat a munkába, mert követni akarják a jó példákat. Ezért is jó hallani a történeteket, látni a sikeres embereket. Mert közelivé, elérhetővé, megcsinálhatóvá válik mindenki számára a Biocom adta lehetőség.

Gyémánt és arany…
Zárásként és az új hálózatvezetőknek tisztelegve elénekeltük, a már-már Biocom himnuszként emlegetett Zorán (Metro) dalt, a Gyémánt és arany címűt (ami nem mellesleg Lőrinz János nagy kedvence, méltán – a szerk.). Állva ünnepeltük a kicsit meghatódott, sikeres vezetőket. Ekkor visszagondoltam arra, amikor én is hálózatvezető lettem. Ez nagyon nagy élmény, csodás érzés. És hirtelen az jutott eszembe, hogy ennél volt még jobb: amikor már egy olyan hálózatvezetőt ünnepeltünk, akinek én segítettem azzá válni. Kívánom, hogy azok, akik ezen a napon kapták meg ezt az elismerést, hamarosan megtapasztalhassák, hogy mi az, ami még ennél is jobb. És ezt kívánom mindannyiunknak!

Izzásban az üzlet!
S, ami e nap végén világossá vált számomra… Valami az elmúlt néhány hétben nagyon elindult, pezseg, izzik. Biztos, hogy nem érdemes kimaradni belőle!

LŐRINCZ- ÉS KOSIBA-ÁG
2013. február 23. ÜZLET- ÉS ÉLETVITEL FEJLESZTŐ KÉPZÉSÉNEK programja
Helye:    Aquincum Hotel, Budapest. III. ker. Árpád fejedelem útja 94.
Kezdés:    10.00-kor  (érkezés 9.30  órára) Kérünk mindenkit a pontos érkezésre.  Köszönjük!

Napi program:
10,00-10,30 Köszöntés. Fontos információk, új munkatársak köszöntése
10,30-11,15 Kis Éva holisztikus hajgyógyász előadása
11,15-11,30 Forró Zoltán szakmérnök – Turbo booster bemutató
11,30-12,00 Szünet
12,00-12,30 Györe Gézáné Marika hálózatigazgató  –  Hogyan építem a Biocom üzletemet aktív nyugdíjasként?
12,30-13,00 Csőkör Csaba hálózatvezető, természetgyógyász – Aktuális új készítményeink, a Mushroom komplex és a Herpes relife kiváló hatásai
13,00-13,15 Szünet
13,15-14,15 Kosiba József hálózatigazgató – Vállalkozói gondolkodásmód, vállalkozói pénzkezelés
14,15-14,50 Forgószínpad – tapasztalatok, munkamódszerek a gyakorlatban
14,50-15,00 Zárás

„A kihívások azért vannak, hogy tanítsanak nekünk valamit, erősebbé tegyenek és megingassák azzal kapcsolatos hiedelmeinket, hogy mit vagyunk képesek legyőzni és mit nem. Amikor megértjük, milyen célt szolgál az előttünk álló kihívás, akkor feltárul előttünk az igazság: akadályok nem léteznek, csak lehetőségek, melyek által fejlődni tudunk.”
/Yehuda Berg/

[nggallery id=33]

Ezeket olvastad már?