Kezdőoldal Ágak Irány a kikötő! – A Czentlaki házaspár versenygyőzelme

Irány a kikötő! – A Czentlaki házaspár versenygyőzelme

Csodálatos “csapat” a Czentlaki házaspár az élet minden területén

Kötelességünknek éreztük, hogy megcsináljuk! – így foglalható össze röviden a tavaszi (március-április) céges hálózatépítő verseny első helyezettjeinek vallomása. Czentlaki Zoltán és párja, Beatrix szűk egy hónap alatt teljesítette a versenyfeltételeket, s mint a tavaszi, gólyavári találkozón kiderült, a jók között is a legjobban. S hogy miért csak néhány hét alatt…?

A vezetői találkozó ereje
Mert a hálózatvezetők év elején bevezetett, havi egyszeri, esetünkben március 22-i találkozóján döntötték el, hogy ezt meg kell csinálniuk. Úgy érezték: ez kell ahhoz, hogy jobb legyen nekik és a cégnek is, amelynek elkötelezett munkatársai. Tudták, így még inkább példák lehetnek a meglévő és majdani munkatársaik előtt. Elég csak a honlapra kalauzolni őket, és nincs több kérdés. Hiszen, ha ők megcsinálták, más is képes rá…

Intenzív munka
Így a hivatalos kiírás után jóval később kezdtek a munkához, igaz, akkor már versenyzőhöz méltóan, teljes erőből. A régi kapcsolatok felkutatása mellett kettőzött erővel szólítottak meg teljesen újakat is, amit segített a biorezonancia. Azt tapasztalták, hogy nagyon nyitottak az emberek erre a fajta állapotfelmérésre, amiben nagy segítségükre volt a csoporjukban HV-ként dolgozó Jámbor Gábor és a szintén versenyző Czikora házaspár. Noha Czikoráék tulajdonképpen másik vonalról érkező „konkurencia” voltak… (A barátság és a nem hálózati jellegű segítség azonban nem tilos. Mellesleg ők is a dobogón végeztek ebben a versenyben…) A frissen csatlakozott munkatársaknak több összejövetelt is tartottak, „Öko Klub” címszó alatt, ahol az egészségtől a háztartás átállításán keresztül hamar eljutottak a pénzkereset gondolatáig. Az egyetlen „nehézség” csupán az volt, hogy nem tudhatták, hol tartanak a többiek. Ez ugyanis nem csak kihívás, hanem valóban verseny volt, ahol a számok is számítottak.

Hávé lábnyi siker
S az eredmény? 15 új regisztráció az előírtak szerint, sőt, azt túlteljesítve, mind 200 ponttal. Az egy főre vetített átlag 232 lett, amiben van eleve több, mint kétszázzal induló, és olyan is, aki április közepére 304-el zárt. Így négyen az első vonalba kerültek, a többiek pedig hozzájuk csatlakoztak. Az összpontérték: közel 3500! Ha jobban belegondolunk, tulajdonképpen néhány hét alatt majdhogynem egy hv lábbal gazdagodtak… De néhány aktív munkatárssal mindenképp. Ugyanis a másolódás is beindult már mélységben, így nem mindenki közvetlenül az ő munkájuk eredménye. Ez is cél volt…


Kikötő: indulás!

És az is, hogy a következő, nyári versenykiírásban ne legyenek egyedül. Mert az egyáltalán nem lehet kérdés, hogy erre is bejelentkeztek, intenzív munkával. A többes szám különösen indokolt, hiszen a tervek szerint mindketten külön is teljesítik majd a feltételeket! S ami öröm, az előző verseny regisztráltjai közül ketten szintén elkezdték a munkatársak és pontok „gyűjtését”… Zoltánék stílszerűen, elegánsan indították a most már május eleje óta zajló újabb versenyidőszakot: a szigligeti kikötőben, vitorlás hajók látványa mellett tervezték meg saját versenyüket! Gondolták: hadd szokják a hajók és a (most még csak: magyar) tenger látványát, úgyis az az egyik nyeremény. Másnap már feltöltődve tartották az első felkészítő képzést, beszélgetést a versenyben induló munkatársaiknak.

All inclusive HV-k
Bea és Zoltán korábban már több versenyt megnyertek, egyebek mellett vitorláztak Horvátországban és hajóztak a Costa Fortunán, a Földközi- tengeren. Zoltán versenygyőztesként már járt a török riviérán, s ígérik, most is ott lesznek a tengerparton, szeptemberben. S mivel többen is fogadkoznak a csapatukból (mások mellett békéscsabai hálózatvezetőjük Tóth Erzsébet, azaz Zsizsi és párja Gábor), eldöntötték: a nyeremények közül most a török all inclusive nyaralást választják. Megtehetik, hiszen most igazából versenyezniük sem kell. „Csak” teljesíteni a feltételeket. A nyaralás mellett pedig ezáltal új HV lábakról is álmodnak. Őket ismerve, tesznek is érte… Gratulálunk a példaértékű eredményhez, további sok sikert kívánva!

S ha valaki esetleg még nem tudná, mik az új céges kihívás feltételei, elolvashatja ITT.

 

Ezeket olvastad már?