Kezdőoldal Ágak Igazi sikertréning volt a Ferenczy-, Kónya- és Vass-ágak nyárzáró szakmai napja

Igazi sikertréning volt a Ferenczy-, Kónya- és Vass-ágak nyárzáró szakmai napja

A sikeres előadói csapat

A sikeres előadói csapat

– A nyár utolsó szombatján ismét Budapestre indultunk szakmai képzésre – kezdi a Ferenczy-, Kónya- és Vass-ágak közös nyár végi képzéséről szóló beszámolóját Czékus Mónika. Majd a Vass-ág hálózatvezetője így folytatja:  – Felvidékről indulva baleset miatt dugóba kerültünk az autópályán, de végül sikerült a csapatnak odaérni. A programot látva tudtuk, hogy ismét fantasztikus napnak nézünk elébe, és a rendezvény végén sok tudással, lelki feltöltődéssel térhetünk haza – írja. S aki olvassa, igazat kell adnia neki, valamint számos fontos gondolattal és tapasztalattal gazdagodhat. Köszönet érte!

 
Sinka Szilvia, a győztes háziasszony

A nap háziasszonya Sinka Szilvia volt. Szilvi a Vass-ág, azon belül is a Beta-Kádár-ág hálózatvezetője. Szilviről tudni kell, hogy nagyon dinamikusan fejlődik, a múlt havi teljesítményéért elvihette a Vass-ág kupát, valamint megnyerte a nyári versenyt is, és ott lehetett a Győztesek Hajóján. Szilvi minden előadónak egy idézettel kedveskedett.

Sinka Szilvia hálózatvezető: csodás nyár után ragyogó szereplés

Sinka Szilvia hálózatvezető: csodás nyár után ragyogó szereplés

Vass Oszkár: A cselekvés visz előre
A Vass-ág vezetője most is professzionálisan, az újak számára is érthetően magyarázta el a Biocom marketingtervét, valamint a Biocomban rejlő lehetőségeket. Háromlábú szék: termékek, marketingterv és én magam. Amin változtatni tudok, az a hozzáállásom. Mit látok meg benne, milyen szokásokat kell felvennem, hogy sikeres legyek? Vass Oszkár úgy fogalmazott: az álmok és a valóság közötti távolságot úgy hívják: cselekvés.

 Vass Oszkár ágvezető a hozzáállás szerepét is hangsúlyozta

Vass Oszkár ágvezető a hozzáállás szerepét is hangsúlyozta

Eberhardt Hajnal: Védjük a májunkat, vannak eszközeink hozzá!

Eberhardt Hajni előadásának a címe ez volt: “Reg-Enor kúra a szakember tanácsaival. Hajnika, aki a civilben dietetikus, a Biocomban pedig a Vass-ág Ezüst Hálózatvezetője először az egyik nagyon fontos szervünkről, a májról beszélt. Bemutatta, mi a máj szerepe, feladata. Mint mondta képletesen, a máj a világ legkisebb és leghatékonyabb laboratóriuma. S az egyik lehetséges megoldás a védelmére? A regenorozás, és az immunvédettség. Felvázolta, milyen problémákra jelenthet megoldást az életmódváltással járó kúra, majd megkérte a jelenlévőket, mondják el tapasztalataikat.

Miben segíthet az életmódváltással járó Reg-Enor kúra?
Csörgey Tímea egyetemista lány, aki 8 hónapi kúra után 24 kg-t fogyott, és sokkal jobban érzi magát minden szinten.
Kovács István (Kovi) 51 kg-val lett eddig (!) könnyebb, és hosszan sorolta a további előnyöket.
Gara Jenőné Edit egy ismerősének ajánlotta először, akinek sok egyéb mellett az elhízásra jelentett megoldást, mérhetően.
Varsányi Alexandráéknál hárman regenoroznak a családban, a 8 éves kislányánál is van már pozitív visszajelzés.

Eberhardt Hajnal Ezüst HV a szakmai kérdések mellett arról is beszélt, hogy mindig tud adni, akinek a szíve szeretettel van tele

Eberhardt Hajnal Ezüst HV a szakmai kérdések mellett arról is beszélt, hogy mindig tud adni, akinek a szíve szeretettel van tele

A Reg-Enor kúra tapasztalatai élőben

A Reg-Enor kúra tapasztalatai élőben

Gazdag Katalin: Fontosak a helyes nézőpontok, és a vitaminok is
A debreceni ág vezetője előadásának címe így hangzott: “Közösségbe megy a gyerek!” Mivel itt a szeptember, kezdődik az óvoda, iskola, ezért ez a téma nagyon fontos számunkra. Kati emlékeztetett: a gyermekeknek és felnőtteknek más-más a nézőpontja. A kora gyermekkorban dől el, hogy milyen a viszonyulásunk a változáshoz, a tanuláshoz, s ebben meghatározó, hogy a szülőknek milyen a viszonyulása a gyerekéhez. Mi van a fókuszban: az elmarasztalás vagy az elismerés? Riogatjuk-e gyermekünket, hogy majd az iskolában, óvodában ezt meg azt nem lehet? Kati figyelmeztetett: sose feledd, a hibázás mindig lehetőség a tanulásra. Mi, szülők rakjuk le az alapokat, a hitrendszert. Kati, aki természetgyógyászként, kineziológusként is dolgozik, az előadásában sokunk elé bizony tükröt állított, érdemes volt elgondolkodni, hogy is cselekszünk… Prezentációjában kitért a fontos vitaminokra, táplálék-kiegészítőkre, s arra, hogyan készítsük fel gyermekeinket a fokozott igénybevételre. Nagyon fontos szerinte a C- és D-vitaminok bevitele, a flavonoidok és az immunerősítők, bélflórát támogató készítmények, valamint a tiszta víz fogyasztása.

Gazdag Katalin természetgyógyász, ágvezető azt is kiemelte: ha meg tudod álmodni, meg is tudod csinálni...

Gazdag Katalin természetgyógyász, ágvezető azt is kiemelte: ha meg tudod álmodni, meg is tudod csinálni…

Janyík Gabriella: Aki itt van, sikeres!
Gabika a felvidéki Pálfi-Kis páros újdonsült hálózatvezetője, aki nagyon dinamikusan fejlődik. Előadását azzal kezdte, nyissa ki mindenki a szívét, mert nyitott szívvel tudunk álmokat megvalósítani! Gabika is, mint általában a legtöbben, fogyni szeretett volna. Ekkor találkozott szponzorával, Kis Gergellyel. Mivel környezetvédelmi mérnök a végzettsége, s azon belül is a víz, ezért az elsők között volt a vízszűrő és az Ökonet Agro, amit használt. A természetgyógyászként is dolgozó Gabikának volt már MLM-es múltja, ahol sikerei ellenére sem fogadták ilyen szeretettel, mint itt. Egy szlovák ajkú munkatársával megnyerték a nyári versenyt, így ott lehettek a Győztesek Hajóján. Számára is nagyon fontosak a képzések, így fogalmaz: “Aki sikeres itt van! Aki itt van, sikeres! Itt töltődsz fel üzemanyaggal!” Előadását azzal fejezte be, hogy lehet Biocom nélkül élni, de nem érdemes!

6

Janyík Gabriella természetgyógyász, hálózatvezető úgy fogalmazott: csak azokkal történnek csodák, akik hisznek is benne

Kovi – a sikerek másolódnak
Kovács István (Kovi), a Kónya-ág hálózatvezetője (akinek sikeres fogyásáról fentebb írtunk) megjutalmazta új munkatársait, Némethné Máté Ilonát és férjét, Imrét, akik szintén teljesítették a nyári versenyt. A Kónya-birtokon eltöltött hétvége mellett egyéb jutalmat is kaptak, hisz minden hónapban a kitűzött célnak majdnem a dupláját teljesítették, így a harmadik hónap végére több mint 5000 pontértékkel zártak!

Kovács István (Kovi) hálózatvezető, Némethné Máté Ilona és férje, Imre

Kovács István (Kovi) hálózatvezető, Némethné Máté Ilona és férje, Imre

Mirtill spray tpasztalatok
Csupán néhány hete jelent meg a palettán a Mirtill új kivitelben, spray formájában. Ennek ellenére máris sorjáztak a kiváló terméktapasztalatok. Ha valaki birtokába szeretne jutni, menjen el a következő képzésre, vagy/és kérdezze meg hálózatvezetőjét, szponzorát. 🙂 De  a legjobb, ha személyesen kipróbálja… Egyébként a szokott kreativitással nyúlt a tagság a termékhez, így ilyen fogalmak röpködtek a széles körű használat során, mint: napégés, szúnyogcsípés, pattanások, lábizzadás, dezodor – és még kétszer ennyi. Aki nem hiszi, járjon utána…

Mirtill spray tapasztalatok, bőséggel

Mirtill spray tapasztalatok, bőséggel

unnamed2

Vass Szombatfalvi Zsuzsanna a sikerről
Zsuzsa egy új munkatársán, Bartha Erzsébeten keresztül mutatta be, hogyan lehetünk sikeresek rövid idő alatt, ha hiszünk benne. Erzsike szintén megnyerte a nyári versenyt, ő is ott lehetett a Győztesek Hajóján. Ágvezetőnk többek között ezzel a csodálatos mondattal is megajándékozott minket: “Tudni azt, hogy akár csak egyetlen élet is könnyebbé vált az által, hogy éltél – ez jelenti a sikert”.

Vass Szombatfalvi Zsuzsanna és Bartha Erzsébet

Vass Szombatfalvi Zsuzsanna és Bartha Erzsébet

Tünde bál lesz novemberben
Zsuzsa bejelentette, hogy november 18-án ágvezetőnk, a Vass-ág hálózatát erősítő Beta-Kádár Tünde tiszteletére bált szerveznek, melyre szeretettel várnak mindenkit.

Ágvezetők egy képen: a Vass házaspár és szponzoráltjuk, Beta-Kádár Tünde

Ágvezetők egy képen: a Vass házaspár és szponzoráltjuk, Beta-Kádár Tünde

Ösztönző zárszó
S engedjétek meg, hogy egy motiváló versikével búcsúzzak:

“Mindig van egy új érzés,
A válaszra új kérdés.
Mert mindig van tovább,
Megnyílik egy új világ!
Mindig van, mi előre visz,
Annak, aki magában hisz!”

11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 unnamed2

Ezeket olvastad már?