Kezdőoldal Ágak HV szint családi összefogással – Kozmáné Gyovai Katalin

HV szint családi összefogással – Kozmáné Gyovai Katalin

Családi, közös siker

Áprilisban örömmel számoltunk be róla, hogy a Molnár-ágban sikeresen, már hatos szinten dolgozik egy tanárnő, akinek minden esélye megvan céljai megvalósítására, hiszen példásan halad előre az üzletépítés útján. A tervezett erőfeszítéseket siker koronázta: Kozmáné Gyovai Katalin hálózatvezető lett! A korábbi, a saját elbeszélése alapján készült cikket most kövesse egy beszámoló – más nézőpontból. A szponzor, egyben ágvezető Molnár Antal dicsérő szavai következnek annak kapcsán, hogy a júniusi Start képzésükön méltó módon elismerték Katalin teljesítményét, egyben az egész családjáét.

Gyönyörű példa a Kozma családból! Kozmáné Gyovai Katalin tavaly november közepén kért regisztrációt. Kati foglalkozását tekintve földrajz szakos tanár, aki gyerekeket tanít a mindennapokban. Ugyanakkor megérezte és megértette a szponzori szavakból a jövő lehetőségeit a Biocom üzlettel, így hát nem maradt más hátra, mint megtervezni az oda vezető utat. Hetente kétszer infóztunk együtt és öt új vonalat nyitottunk. November végére a 2. karrierszintet értük el, december végére a 3. szintet, január végére a negyediket, február végére már az ötös szintnek örülhettünk, március végére Kati társult hv lett. A sikeres védések után május végére pedig elérte a hálózatvezetői szintet!

Férje, Laci és gyermekei fantasztikus erővel és példamutató hozzáállással segítették és segítik ezen az úton, hiszen közösek a céljaik. Kati csapata 30 főből áll és hónapról hónapra erősödik! A Molnár-ágban Orosháza térségében az első új hálózatvezető, aki komolyan, üzletben gondolkodik és cselekszik. Rövid távú célja: év végéig 2-3 új hálózatvezető kinevelése és természetesen utazás Djerba-szigetére!

Barátsággal és őszinte tisztelettel erősítem meg még egyszer: gratulálok Kati, és nagyon büszke vagyok rád! További nagyon sok sikert és elismerést kívánok neked és az egész családnak!

S ne feledjük, a sikerek nem véletlenek… Amit gondolsz, az lesz: 2013 a Molnár-ág éve!

Ezeket olvastad már?