Kezdőoldal Ágak HV lett Holman Krisztina, aki várt a Biocomra és a kávéját már tej nélkül issza

HV lett Holman Krisztina, aki várt a Biocomra és a kávéját már tej nélkül issza

Holman Krisztina (balról) szponzoraival: Molnárné Andrea ágvezetővel (középen) és közvetlen HV-jával, Hercz Arankával, a nemzetközi találkozón, amikor őt is elismerték, mint hálózatvezetőt

Holman Krisztina (balról) szponzoraival: Molnárné Andrea ágvezetővel (középen) és közvetlen HV-jával, Hercz Arankával, a nemzetközi találkozón, amikor őt is elismerték, mint hálózatvezetőt

Holman Krisztina kozmetikusként dolgozik, és fog is, szándékai szerint. Nem csak azért, mert kedveli eredeti szakmáját, hanem mert így rendszeresen találkozhat (akár új) emberekkel, ami egy hálózatépítő feladata. A Szentesen élő, a Molnár-ágon dolgozó HV időközben ugyanis a Biocomban is karriert épített, amit már alig várt. A „titkos” üzletről a szalonban is munkatársa, Hercz Aranka lebbentette fel a fátylat, s az érési folyamatban most ért el a hálózatvezetői mérföldkőhöz. S mivel már pontosan tudja, hogy minden fejben dől el, így az ezüst szintet tervezi… Az alábbi visszatekintője példa lehet mindazok számára, akik lelkesen indultak, aztán kicsit „beragadtak”, de nem akarják feladni. Nem is kell, csak rendbe tenni magunkat – ahogy Krisztina csinálta, például a Molnárné Andrea ágvezető által szerevezett képzések segítségével. A többi már „csak” rendszeres munkát igényel. További sok sikert neki!

Titokzatos leendő szponzor
2014. októberében regisztráltam. Hercz Aranka a szponzorom, akivel már 20 éve együtt dolgozunk egy szépségszalonban. Ő előttem egy hónappal regisztrált be és rögtön el is kezdett dolgozni a rendszerben. Nekem akkor még nem mondott semmit, sőt, amikor rákérdezetem, hogy mivel kezdett el foglalkozni, csak kitérő választ adott. Bevallom, nagyon kíváncsi lettem és alig vártam, hogy megtudjam, mi az a „titkos” dolog.

Arankàval és Bözsével a Molnár-ág mórahalmi vezetőképzőjén

Holman-Krisztina-HV-lettszponzorával-Hercz-Arankával-1024x768

Holman Krisztina új HV (mikrofonnal a kezében) szponzorával, Hercz Arankával

Amit kerestem, rám talált
Aztán, amikor elhívott egy infóra (amit én már alig vártam) természetesen elmentem és nagyon tetszett, amit halottam. Két nap múlva be is regisztráltam a kötelező 50 ponttal! Az infón többször szóba került, hogy ha másoknak is ajánlom a termékeket, akkor pénzt is tudok vele keresni. Ez rögtön megtetszett nekem, mert régóta kerestem már egy olyan lehetőséget, amivel passzív jövedelmet tudok magamnak szerezni. Aztán amikor a szponzorommal leültem és megmutatta nekem, hogy milyen lehetőségek vannak ebben az üzletben, nem volt kérdéses számomra, hogy belevágok!

Az első MLM, amiben hittem
Korábban soha nem dolgoztam semmilyen MLM rendszerben, mert úgy gondoltam, az nem működik! Ez viszont azonnal szimpatikus volt, ki is egészítettem a pontjaimat 200-ra. A következő héttől elkezdtünk Arankával, nálunk az üzletben hetente 2 infót tartani, amiben sokat segített a szponzorunk, hiszen mi még nem tudtuk olyan hitelesen elmondani és terméktapasztalatunk sem volt.

A férjem támogatott és „szurkolt”
A legelső infóra a férjemet hívtam el, mert szerettem volna, ha látja, hogy mibe kezdtem bele. Hál’ Istennek támogatott benne, azóta is nagy termékfogyasztó, sőt… Minden hónapban megkérdezte, hogy: „Hogy mikor leszel már HV”?

A Reg-Enor és a kávé, tej nélkül…
Én is elkezdtem használni a termékeket, még a Reg-Enort is, pedig azt mondtam, hogy nincs az az Isten, hogy tej nélkül igyam meg a kávámat! De mivel minden fejben dől el, így ezen is túl vagyok már, sőt, több kúrát megcsináltam, mert sokkal jobb tőle a közérzetem és hitelesebb is vagyok! Viszont azóta sem teszek tejet a kávéba!

Önállóság, személyes találkozásokkal
Nagyon nagy létszámban zajlottak az infók az üzletben, olyannyira, hogy még egy kis átalakításra is szükség volt, hogy mindenkit le tudjunk ültetni. Önállóan is elkezdtem infózni, mert már úgy éreztem, én is át tudom adni a tapasztalataimat, és olyan emberek is voltak, akik úgy érezték, hogy nem ülnek be más emberek közé, hanem inkább megkértek, hogy csak nekik mondjam el a rendszer használatát. Ez a mai napig is így működik, nagyon sok egyszemélyes infót tartok, megkérdezem az illetőt, mikor ér rá, és összehozzuk a találkozót.

Most már az üzletet ajánlom
Márciusra 5-ös szintre minősültem. Viszont jön az a kérdés, hogy ha ilyen jól haladtam, miért csak 2 év múlva lettem hálózatvezető? Erre sokáig én sem tudtam a választ! Stabilan tartottam a szintemet, de 3000 pontnál tovább nem jutottam! Aztán fejben rendbetettem magam és felismertem azt, hogy eddig inkább a termékeket tettem előtérbe, nem az üzletet. Azóta, ha bárkivel beszélek, elmondom, hogy én munkatársakat is keresek magam mellé, nem csak termékeket szeretnék ajánlani.

Zsóriné Deák Bözse lesz az első HV-m
2016 novemberében sikerült megcsinálni a hálózatvezetői szintemet, és már az arany kitűzőt is megkaptam! Az egyik hálózatvezetőmet már megtaláltam Zsóriné Deák Bözse személyében, aki már 5-ös szinten van és ő is ugyanúgy gondolkodik, mint én. Ebben a rendszerben látja azt, hogy megtudja adni a családjának azt az életet, amiben nem kell nélkülözni! Sőt, már 3-as, 4-es szintű munkatársai vannak. Nagyon büszke vagyok rá!

A szakmám is vonzza az embereket
A kozmetikai munkámat nem szeretném feladni, mert nagyom szeretem, és be tudom magamnak osztani az időmet úgy, hogy mellette infózni is tudjak! Ráadásul folyamatosan emberek között vagyok, és nincs olyan nap, hogy a Biocom ne jöjjön szoba!

Köszönet Arankának és Andinak
Hálás vagyok szponzoromnak, Arankának, hogy végül csak elhívott egy infóra, és úgy gondolom, eldőlt, hogy  a következő 20 évben is együtt fogunk dolgozni! Nagyon sokat segít felső szponzorunk, Molnárné Andi, aki a mai napig minden hónapban eljön Szentesre, hogy segítsen az infózásban, vagy akár új munkatársak indításában. Van még tőle mit tanulnunk. Nagyon jó szakmai napokat szervez Szegeden, ahova kitűnő előadókat hív, orvosokat, természetgyógyászokat. És ő maga is fantasztikus előadó! Nagyon sokat tanulunk ilyenkor a termékekről és az üzletről is.

Ezüst leszek!
A 2017-es évi tervem, hogy találjak még olyan embereket, akik ugyanúgy gondolkodnak, mint én, és év végére Ezüst Hálózatvezető akarok lenni.
Mert, amit az emberi elme el tud képzelni, azt meg is tudja valósítani…!

 

Ezeket olvastad már?